Netatmo, termostat pinter pikeun teras nyambungkeun bumi anjeun

Termostat

Neruskeun analisis anu Produk IoT (Internét tina Hal) anu urang mimitian ku WeMo ti Belkin minggu kamari, ayeuna giliran salah sahiji alat bintang tina otomatisasi bumi: termostat.

Sareng Sarangna?

Kusabab kaseueuran urang lumayan jelas yén ponsel pangsaéna dina pasaran nyaéta iPhone, teu aya mamang éta termostat anu pangsaéna nyaéta Sarang, anu ku anjeun parantos dianyarkeun ka generasi katilu na nembé pisan. Masalah sareng Sarang nyaéta yén éta henteu didesain kanggo bumi urang (sareng kanyataanna henteu dijual resmi atanapi didukung di dieu), dimana termostat umumna gaduh pra-instalasi kakuatan listrik, sedengkeun di Spanyol kaseueuran pamasangan ngan ukur gaduh dua kawat pikeun ngamimitian alat keur ngagolakkeun. Aya sababaraha masalah tambihan anu sanés ku Sarang, tapi kami moal ngajelaskeun rinci, ngan ukur nyebatkeun yén dimungkinkeun pikeun dipasang di ampir unggal imah tapi éta bakal nyéépkeun waktos anjeun sareng kamungkinan ngorehan saku anjeun di luar téstostat éta nyalira.

Gantina Netatmo mangrupakeun parusahaan parisian, Janten aranjeunna parantos nyiptakeun produk na sareng émutan Éropa, sareng éta ngajadikeun hirup langkung gampang pikeun urang. Téstostat tibatan mawa layar warna anu spektakuler gaduh tinta éléktronik sareng layar konsumsi rendah, anu nambihan kana kalebet sistem komunikasi konsumsi rendah kalayan relay WiFi mandiri (lebet kana stop kontak) ngajantenkeun instalasi Netatmo nyaéta ngaleungitkeun anu lami teras pasang anu énggal: total waktos dua menit upami liangna sami.

Langkung ti cukup

Termostat Netatmo ngagaduhan fungsi pangpentingna sareng naon anu ngajantenkeun Nest terkenal: penjadwalan panggunaan calakan sareng analisis nganggo algoritma anu nyaluyukeun ketel urang salaku épisién mungkin. Ieu dimungkinkeun ku rékaman suhu anu tuntas, ogé waktos anu diperyogikeun pikeun manaskeun bumi sareng detil sanésna anu ngahasilkeun penghematan tagihan anu cukup ageung. Aranjeunna nyarios ti Netatmo yén dina sataun éta mayar nyalira, kuring kedah ningali éta ku panon dina kertas, tapi anu parantos nganggo éta salami usum salju nyarioskeun kaajaiban.

Kana fungsi anu parantos disebat urang kedah nambihan séjén pikaresepeun sapertos kamungkinan nyiptakeun jadwal anu dipersonalisasi bebas pikeun sababaraha dinten sareng jam, parobihan suhu tina aplikasi iPhone dimana waé urang sareng panel administrasi wéb anu hadé - langkung saé tibatan aplikasi, kanyataanna-. Sadaya ieu dibumbui kalayan desain anu saé pisan (kahadean Starck) sareng bungkus pantes pikeun produk Apple, leres-leres rapih pisan.

Como Poin goréng Urang tiasa nyorot dua hal: anu kahiji nyaéta aplikasi éta henteu ngagaduhan geolokasi pikeun modeu tandang, janten urang kedah nempatkeunana ku urang nalika urang kaluar. Sareng anu kadua, ogé aya hubunganana, nyaéta kurangna integrasi sareng IFTTT, duanana tangtosna tiasa direngsekeun ku pembaruan, anu mangrupikeun hal anu saé ngeunaan IoT.

Sedengkeun pikeun harga, éta sahandapeun Sarang sareng di zona termostat pinter, leuwih ti 180 euro gumantung kana toko sareng tawaran. Anjeun tiasa mendakannana dina sababaraha permukaan fisik anu ageung sareng ogé online, sapertos kasus Amazon.

Apdet 28/09: Warta anu saé, Netatmo nembé ngaktipkeun konéksi IFTTT pikeun termostat pinter.

Peunteun urang

réditor-marios
Netatmo Energy (AppStore Link)
Energi Netatmobebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   malaikat cenahna

    Hapunten pikeun ngabenerkeun anjeun tapi therostat ieu henteu ngagaduhan integrasi IFTTT. Kuring henteu terang tanggal anu pasti dina saluran na diwanohkeun, tapi dinten éta parantos sayogi anu mangrupikeun salah sahiji titik anu langkung dipikaresep.

    1.    Carlos Sanchez cenahna

      Halo malaikat,

      Nya memang aranjeunna parantos ngenalkeunana kamari, aranjeunna ngan mastikeun ka kuring ti Netatmo. Éta parantos kabeneran! Ngamutahirkeun tulisan terasrasakeun IFTTT 🙂

  2.   Estebanmm cenahna

    Tah dina pandangan heula éta awon sapertos naraka, tapi kuring parantos lami milari anu sapertos kitu, kuring bakal ningali éta.
    Anu dina pandangan pertama kuring resep pisan nyaéta anu ditunjuk Gorka, momit, éta upami éta asup kana panon anjeun, kuring ogé bakal ngahargaan éta.
    Nuhun sareng salam.

  3.   Fede cenahna

    Hapunten anu parantos dicarioskeun yén ulasan anu kadua ngeunaan SUKSUR TEU LAKSA di Spanyol. Kuring parantos masang éta langkung ti 6 bulan sareng tiasa dianggo éndah.
    Bédana antara tinjauan kahiji sareng anu kadua nyaéta anu kadua diwangun ku dua bagian. Salah sahiji anu NEST sorangan sareng anu sanésna nyaéta "actuator", anu mangrupikeun anu bakal nyambung kana konci alat-alat ketel. Sareng ku frekuensi radio éta bakal dikawasa ku Sarang.

    1.    Mon cenahna

      Hai Fede,
      Hatur nuhun kana koméntar anjeun, kusabab kuring parantos lami hoyong ngagaleuh sayang sareng kuring henteu percanten yén éta tiasa dianggo di Spanyol.
      Naha anjeun tiasa ngawartosan kuring dimana anjeun mésér milik sareng pangalaman nalika nyambungkeun dina pamasangan anjeun?
      Hatur nuhun pisan.
      Salam.

  4.   Manuel cenahna

    Abdi hoyong nyaritakeun ngeunaan pangalaman kuring anu nguciwakeun ku theratat "pinter" Netatmo: 2 minggu ka tukang kuring nuju dina wéb http://www.netatmo.com termostat "pinter" populér pikeun ngahurungkeun sareng mareuman pemanasan ti perusahaan Perancis Netatmo. Téstostat gaduh relay anu nyambung kana alat keur ngagolakkeun sareng tanggung jawab ngaktipkeun sareng mareumanana. Nya, saatos masang sareng saatos leres damel sakitar sajam relay na pencét sareng lirén damel. Masalah ieu siga anu biasa di antara seueur anu mésér musibah (sabab kuring parantos tiasa maca dina forum perusahaan éta sorangan). Nya, sadayana ieu tiasa kajantenan nalika urang mésér produk sareng éta kagol dina normalitas. Anu ngerakeun nyaéta saatos 2 minggu nyerat email ka departemen komérsial sareng téknis Netatmo pikeun méréskeun masalah atanapi ngabalikeun duit, aranjeunna henteu némbalan pikeun ngajawab. Kuring henteu ngan ukur kapangaruhan scam ieu sabab sigana kuring maca dina forum, sareng sigana kuring 179 euro mayar produk anu gagal sareng perusahaan anu henteu ngurus éta hal anu kedah diuningakeun. ka anu ngarencanakeun mésérna. Kuring ngan ukur hoyong anu dibéré pangaruh yén halaman wéb anjeun dina dunya téknologi, aranjeunna bakal nginpokeun ngeunaan masalah produk sareng kurang hormat ka konsuménna pikeun nyegah langkung seueur jalma ngalakukeun kasalahan mésérna.

  5.   Harry cenahna

    Halo wilujeng sonten, kuring ngagaleuh termostat netatmo di toko Apple sareng kuring henteu tiasa kéngingkeun relay pikeun nyambung ka jaringan Wi-Fi kuring (serat Movistar) kusabab jinis énkripsi anu dianggo (WPA2-PSK).
    Naha anjeun terang naha ieu tiasa direngsekeun tanpa nyerah jinis enkripsi dina kaamanan jaringan Wi-Fi kuring?

  6.   Pedro Lopez cenahna

    Aplikasi pikeun ngendalikeun termostat tiasa dihubungkeun sareng sababaraha telepon, atanapi éta kedah tina ngan ukur hiji