Netflix bakal ngajawab masalah Dolby Digital 5.1 dina Apple TV

netflix dolby

Dina awal Maret, Apple ngaluarkeun pembaruan anyar tina perangkat lunak na pikeun Apple TV, versi 6.1. Ti waktos éta kajadian anu teu disangka-sangka timbul dina panerapan Netflix pikeun sét: di Dolby Digital 5.1 sistim éta lirén damel leres. Puluhan pangguna ngagambarkeun rasa teu nyaman aranjeunna ku masalah tina forum resmi Apple, tapi sanés perusahaan apel atanapi Netflix nyarioskeun perkawis éta, janten kami leres-leres henteu terang naha lepatna nyaéta pembaruan parangkat lunak anyar anu diluncurkeun ku Apple, anu tiasa ngandung kasalahan; atanapi upami sabalikna éta kedah ngalakukeun langsung sareng Netflix.

Tungtungna, jalma anu tanggung jawab Netflix parantos mastikeunAnjeunna, sababaraha jam ka pengker, yén aranjeunna sadar kagagalanana sareng yén aranjeunna parantos damel pikeun méréskeunana. Dimimitian ku vérsi 6.1 tina parangkat lunak pikeun Apple TV, sistem Dolby Digital (versi 5.1) pikeun Netflix ngagaduhan masalah sareng putereun audio stereo.

"Kami sadar masalah Netflix sareng Dolby Digital 5.1 sareng anu parantos milarian solusi pikeun menerkeun bug éta."

Ieu mangrupikeun pernyataan resmi ku Netflix, anu di sisi sanésna, henteu masihan langkung seueur inpormasi ngeunaan iraha urang tiasa ngarepkeun solusina pikeun kagagalan éta. Isuk-isuk ieu, masih aya pangguna naroskeun patarosan ngeunaan masalah éta di Forum resmi Apple.

Mudah-mudahan Netflix bakal ngaréspon kagagalan éta sareng henteu kedah salami éta, sabab aranjeunna parantos terang yén aya masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   chots15 cenahna

    Tungtungna sareng mikir yén alat sora kuring anu salah, hatur nuhun, kuring ngarepkeun aranjeunna gancang-gancang ngatasi éta