Newton (CloudMagic) diperbarui, sahingga ningkatkeun kinerja di ios 10

newton

Newton nyaéta aplikasi email anu parantos réngsé nalukkeun urang sadayana. Upami anjeun henteu acan terang, Newton mangrupikeun épolusi CloudMagic, anu seueur ogé palanggan email multiplatform paling populér. Tim pamekaran Newton teras-terasan milari berita di ios, tapi, sigana pembaruan ieu ka iOS 10 ngajantenkeun aranjeunna sakedik cekik, nawiskeun sababaraha fungsi anu kirang. Janten, Newton parantos diénggalan dinten ayeuna kanggo ningkatkeun kinerja di ios 10, nyatana, éta henteu nambihan hiji fungsi. Kami ogé émut yén Newton ngagaduhan aplikasi anu hadé pikeun Apple Watch anu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur email tina pigeulang urang.

Ieu mangrupikeun paningkatan anu ditambihan ku Newton kana aplikasi emailna sareng anu urang parantos tiasa mendakan di ios App Store, nyandak aplikasi kana Vérsi 9.1.19:

  • Ngalereskeun masalah anu Jauh Jauh teu disinkronkeun leres
  • Perbaikan Navigasi Laci
  • Direngsekeun masalah anu lumangsung sareng email anu parantos dibaca, aranjeunna henteu tiasa nyinkronkeun sareng aranjeunna balik kana koropak salaku "teu kabaca"
  • Bewara khusus dina layar ios 10 tiasa dianggo stabil deui
  • Perbaikan kinerja sareng stabilitas umum aplikasi pikeun nyegah kacilakaan

CloudMagic mangrupikeun aplikasi anu gratis, panerusna, Newton, sanés. Aplikasi na tiasa diuji tapi tungtungna ngagaduhan biaya langganan dugi ka € 49,99. Éta nempatan 120MB sareng ditarjamahkeun kana basa anu henteu kaetung. Cocog sareng naon waé alat ios di luhur ios 8.0, sayogi dina multiplatform kanggo PC, macOS, Android, sareng naon waé alat ios sacara universal.

Éra pisan yén langgananna mahal pisan, kanyataanna nyaéta CloudMagic (ayeuna Newton) tiasa dianggo saé pisan, sareng nalika anjeun biasa jasa-jasa éta hésé pikeun balik deui ka batur. Nanging, Upami anjeun henteu mutuskeun mayar, kami nyarankeun Outlook salaku aplikasi manajemén email anu pangsaéna pikeun ios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Bikernty cenahna

    Aya ogé Spark, anu sakedik langkung saé pikeun kuring tibatan pandangan.