Beats Studio Buds nambihan fitur anyar sareng firmware panganyarna

Perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngaluarkeun pembaruan énggal pikeun Beats Studio Buds, pembaruan anu kalebet a jumlah badag fungsi yén dugi ka ayeuna aranjeunna ngan ukur sayogi dina Apple AirPods sareng éta, kusabab alesan anu urang moal pernah terang, aranjeunna henteu sayogi dina modél ieu anu ngabagi sabagian ageung hardware.

Saatos masang firmware énggal, headphone énggal ieu nambihan fungsina papasangan instan kalawan sakabeh alat numbu ka akun iCloud, ku kituna urang bisa make eta kalawan sesa produk Apple kalawan touch tunggal.

Salaku tambahan, nalika nempatkeun wadah Beats Studio Buds caket iPhone atanapi iPad urang, jandela pop-up otomatis muncul sareng tingkat batre ayeuna boh earphone sareng wadahna ngecas, sapertos AirPods.

A fungsi anyar ogé geus ditambahkeun kana ngaropéa operasi tombol tunggal jeung nu urang bisa interaksi jeung nu ayeuna ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngatur volume tanpa kudu berinteraksi sareng urang iPhone, iPad, Mac atawa alat Apple séjén nu pakait.

Beats Studio Buds cocog pikeun sadaya pangguna anu peryogi headphone anu ngabatalkeun bising nalika aya di gim, sabab aranjeunna tahan késang. Aranjeunna nawiskeun otonomi 8 jam sareng 24 nganggo kasus ngecas.

Modél ieu sayogi dina tilu warna: hideung, beureum jeung bodas tur dibanderol di euro 149. Nanging, dina Amazon, urang tiasa mendakan éta kalayan diskon antara 10 sareng 15%. Ayeuna model ieu sadia pikeun ngan 129 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.