Bagikeun file antara ios sareng Mac OS X ayeuna tiasa dilakukeun ku AirDrop

AirDrop

Ical éta waktos-waktos dimana ngabagi file antara iPhone atanapi iPad urang sareng babaturan anu kedah nganggo jailbreak. Sanaos ayeuna Apple henteu masihan kabébasan total, atanapi saur kuring éta moal kantos dilakukeun, taun ka tukang nyandak langkah anu maju ka kéngingkeun ngabagi file di antara alat ios langsung berkat AirDrop, tanpa kedah ngadamel konéksi Bluetooth sacara manual, atanapi nampi kode atanapi anu sapertos kitu. Taun ayeuna, kalayan datangna OS X Yosemite sareng ios 8, éta ngalegaan pilihan pikeun tiasa ngabagi file antara Mac sareng iPhone atanapi iPad anjeun dina cara nu sami, nganggo AirDrop. Kami ngajelaskeun kumaha jalanna.

AirDrop-2

Hal kahiji anjeun kedah nyaéta Mac cocog sareng sistem ieu, sareng pikeun ieu anjeun kedah gaduh Bluetooth 4.0, anu lumangsung dina modél ti 2012. Upami anjeun nyumponan sarat ieu sareng masang OS X Yosemite anjeun tiasa nganggo AirDrop 100%, upami henteu, anjeun ngan ukur tiasa ngabagi file antar Macs. Anggap anjeun nyumponan sarat, muka jandéla Finder teras pencét dina AirDrop, jandéla kosong bakal muncul dimana anjeun tiasa milih saha anu anjeun badé bagikeun file sareng anjeun: Sadayana, ngan ukur kontak anjeun atanapi henteu aya anu salah.

AirDrop-1

Hal anu sami kajadian dina alat ios anjeun: Anjeun kedah gaduh iPhone 5 atanapi engké, iPod Touch 5G, iPad Mini nganggo atanapi henteu nganggo Rétina, sareng iPad 4G atanapi engkéUpami kitu, buka Pusat Kontrol teras pencét dina AirDrop pikeun ngonpigurasikeun privasi dina cara anu sami sareng Mac. Ayeuna anjeun gaduh alat-alat anjeun siap mindahkeun file.

Akses gulungan, pilih gambar, pencét dina tombol Bagikeun (pasagi sareng panah) sareng anjeun bakal ningali kumaha Mac na nembongan (upami anjeun ngagaduhan kontak sareng poto, poto anjeun bakal nembongan, sapertos dina moto). Ayeuna anjeun ngan ukur kedah pencét dinya sareng file bakal mindahkeun sapertos kilat. Prosedur anu sami tiasa dilakukeun dina arah anu tibalik, ti ​​Mac ka ios. ¿Naon watesan anu ditumpukeun ku Apple?? Tanpa ragu leuwih ti seueur urang hoyong, tapi henteu ngan ukur dugi ka tiasa ngabagi poto. Urang ngan ukur butuh aplikasi hosting file janten cocog sareng AirDrop. Mudah-mudahan aranjeunna mimiti sumebar di App Store sareng ngamungkinkeun kami ngamangpaatkeun fitur anu manpaat ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dani cenahna

    Voucher. Tapi kumaha kuring ngabagi poto antara iPad 3 sareng Mac sareng Mavericks?. Kalayan ios 7 éta tiasa dilakukeun ngalangkungan iPhoto sareng iTunes (Abdi nyarios ngeunaan tiasa ngalakukeun éta tanpa kabel)

  2.   david cenahna

    Abdi henteu tiasa ngalakukeun éta ...... teu nanaon pisan anu katingali ku kuring !!