Babandingan gancang antara sadaya iPhone [VIDEO]

Iphone 6s

Unggal taun Apple nampilkeun kami iPhone anyar sareng antrian di Apple Store sateuacan diluncurkeun mangrupikeun indikator anu jelas ngeunaan kasuksesan na. Nanging, henteu aya peluncuran Apple tanpa kontropérsi, nalika masalah anténeu sanés "bendgate" anu kawéntar. Kusabab kitu, salah sahiji rasa panasaran anu urang paling resep tingali nyaéta salawasna babandingan antara iPhone pangénggalna sareng sésa iPhone, mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ngahargaan pamutahiran anu dilakukeun Apple salami waktos. Kusabab kitu kami masihan anjeun video anu panasaran ieu dimana urang tiasa ngaapresiasi sacara real waktos kumaha masing-masing iPhone anu parantos diluncurkeun ti saprak peluncuran iPhone 2G aslina anu polah.

Masih rada mimiti ngobrolkeun iPhone 6s, janten henteu langkung saé dibandingkeun sareng perbandingan anu ngamungkinkeun urang ningali saluran YouTube anu disebat EverythingApplePro, di mana urang tiasa ningali alat iPhone 2G, 3G, 3Gs, 4, 4s, 5, 5s, 6, 6+, 6s, 6s +. Kumpulan anu lengkep tanpa sami anu langkung ti hiji urang hoyong gaduh di bumi. Diantara aspek anu paling kasohor urang tiasa ngahargaan kagancangan chip WiFi anu parantos ningkat pisan kana waktos kana 300Mbps anu ayeuna didukung ku iPhone 6s, ngalangkungan kinerja HTML 5, hal anu Steve Jobs pasti bakal resep, anu nyatakeun yén dirina ngalawan Adobe Flash Player.

Ngan dalapan taun parantos kalangkung sareng kamajuanana luar biasa, kakuatanna henteu aya tandinganna, pamekaran TouchID, kualitas layar ... Nanging, aya hal anu ngiringan Apple ti saprak diluncurkeun, desain payunna jeung kualitas bahanna, anu nyababkeun iPhone janten alat sélulér pinter kalayan panglobana pengikutna di dunya, sareng upami sanés sanés pangicalna, éta pasti anu paling dikenal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.