Babandingan gancang antara sadaya iPad [VIDEO]

iPad-Pro

Peluncuran iPad Pro parantos ngabuka seueur jalan pangembangan anyar pikeun lingkungan iPad. Henteu ngan ukur ukuran layarna anu narik perhatian urang, tapi ogé kakuatan anu luar biasa anu nyumput di tukangeun 12,9 inci éta, langkung luhur tibatan anu teu acan kantos katingal dina iPad. Nanging, panasaran sok nyingsatkeun urang, urang hoyong ningali kumaha iPad Pro leres-leres ngalakukeun ngalawan sadayana duduluran "alit" na, éta sababna kami nyandak anjeun pidéo hebat ieu ngeunaan EverythingApplePro janten anjeun tiasa ningali nyalira sareng sacara real waktos bédana antara iPad Pro sareng sésana alat iPad kalayan kirang kakuatan sareng layar. Naha téknologi iPad Pro leres-leres patut? Hakim pikeun nyalira.

Dina pidéo ieu urang tiasa mendakan sadayana iPads anu Apple ngantunkeun dugi ka ayeuna, éta nunjukkeun réaksi sareng waktos pelaksanaan aplikasi kalayan interaksi anu béda. Éta moal tiasa dilawan mendakan seueur video sapertos kieu dina net unggal waktos Apple ngajalankeun alat énggal, kami hoyong ngayakinkeun diri yén pembaruan henteu diperyogikeun, atanapi sakapeung tepatna sabalikna, pikeun menerkeun pameseran anjeun. Pidéo ieu biasana mawa seueur kontropérsi, janten kami ngantepkeun anjeun pikeun nangtoskeun kinerja sadaya iPad anu dileupaskeun dugi ka ayeuna.

Daripada interaksi acak, kami mendakan serangkaian tés di daérah anu leres-leres mangaruhan panggunaan iPad sapopoé. Salaku tambahan, urang gaduh tés muka konci, boot, speed WiFi ... Ogé, Geekbench anu tugas teu tiasa deudeuh pikeun ngabandingkeun kakuatan atah. Kami mendakan paningkatan anu langkung ageung kana waktosna dina iPadsSugan éta alat anu paling nguntungkeun tina apdet, daya tahan luhur tina ieu nunjukkeun ieu. Tingali nyalira yén éta sanés mitos, iPads tiasa dianggo saé pisan ku sababna waktos, tapi kakuatanana ayeuna teu kaéléhkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Abdi kedah nelek iklan ku irung supados engké pidéo na henteu diputer ??? Ahh tapi pidéo iklanna jalan!