Babandingan jasa panyimpenan awan

komparatif-neundeun-di-awan

Saatos pengumuman kamari ku Microsoft, numana rohangan panyimpenan diwatesan sareng dikirangan pikeun sadaya panggunaSeueur diantara aranjeunna, kalebet anu ngagaduhan langganan Office 365, parantos ngamimitian milarian alternatif. Tapi sigana sadayana henteu leungit kusabab sababaraha pangguna henteu resep kana kaputusan sapihak ieu ku Microsoft, parantos dibuka dina platform Change.org pamundut pikeun jalma-jalma ti Redmond pikeun nimbangkeun deui kaputusan éta, yén ku sababaraha pangguna sadaya pangguna sanésna dirugikeun.

Upami sadayana teras-terasan sakumaha Microsoft ngumumkeun, dugi ka Januari, sadaya pangguna anu gaduh akun 15 GB gratis bakal ningali kumaha éta diréduksi ngan ukur 5. Sedengkeun pangguna anu ngagaduhan kontrak 365, bakal ngagaduhan ruang penyimpanan anu teu aya watesna ngan ukur gaduh 1 TB. Pangguna anu gaduh rohangan anu teu terbatas parantos ngahususkeun diri pikeun unggah sadayana ka awan, sareng dina sababaraha kasus aranjeunna parantos berhasil nganggo 75 XNUMX inpormasi. Éta henteu resep Microsoft sareng ngabenerkeun kaputusanana dina kasus-kasus éta.

iCloud Google Drive Dropbox OneDrive * kotak Amazon mega
2GB - - bebas - - - -
5GB bebas - - bebas - bebas -
10GB - - - - bebas - -
15GB - bebas - - - - -
20GB - - - - - € 8 / taun -
50GB € 0.99 / bulan - - € 1.99 / bulan - € 20 / taun bebas
100GB € 1.99 / bulan - - - € 10 / bulan € 40 / taun -
200GB € 2.99 / bulan - - - - € 80 / taun € 9.99 / bulan
500GB - - - - - € 200 / taun € 9.99 / bulan
1TB € 9.99 / bulan € 9.99 / bulan € 9.99 / bulan € 6.99 / bulan ** - € 400 / taun -
2TB - - - - - - € 19.99 / bulan
4TB - - - - - - € 29.99 / bulan
10TB - € 99.99 / bulan - - - - -
20TB - € 199.99 / bulan - - - - -
30TB - € 299.00 / bulan - - - - -
Taya wates - - - - - - -

* Dugi ka Januari 2016
** Kalebet langganan Kantor 365

Ayeuna sadayana panyadia panyimpenan awan parantos ngaleungitkeun pilihan panyimpenan anu teu terbatas pikeun nyimpen jinis file naon waé. Google mangrupikeun hiji-hijina anu ngamungkinkeun urang nyimpen sadaya poto kami dina awan tanpa aya watesan rohangan, hiji-hijina sarat nyaéta urang ngaleuwihan résolusi khusus sareng kualitas pidéo, anu ogé tiasa urang simpen, sami atanapi langkung ageung tibatan 4k.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ruben cenahna

    Dina amazon kuring mikir yén rohangan anu teu terbatas nyaéta € 60 per taun, sanés per bulan sakumaha tulisan éta. 😉 € 60 per bulan téh ngambek.

    1.    Ruben cenahna

      Kuring ogé hilap masihan koméntar yén harga jasa sanés sapertos Google Drive salah. Pikeun € 300 sabulan anu anjeun nyarioskeun hargana, anjeun tiasa kéngingkeun iPhone unggal taun 😉

    2.    Ruben cenahna

      Punten, kuring menerkeun hal di luhur, Hungkul harga Amazon anu salah. Google Drive € 300 / bulan sanaos sigana mahal teuing

  2.   Aranjeunna nambihan cenahna

    Errata dina 30tb nempatkeun 30gb.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Nuhun, aranjeunna nambihan. Dirobih dina errata.
      Salam.

  3.   Coper cenahna

    Wilujeng énjing, Amazon henteu nawiskeun terbatas kapasitas maksimum 1TB 400 Euro per taun, hal éta tiasa seueur sareng seueur ……

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Nuhun Coper, Harga anu diénggalan.

    2.    Mariano cenahna

      Amazon nawiskeun henteu dugi pikeun 60 USD per taun: https://www.amazon.com/clouddrive/

  4.   HususK cenahna

    Google Drive teu terbatas ukur pikeun murid sareng guru ngalangkungan sistem Google Apps for Education

  5.   Coper cenahna

    Mariano, carioskeun kuring kumaha kuring tiasa dugi ka 59,99 euro, nalika kuring ngagedékeun rencana kuring moal ngagaduhan nanaon, mudah-mudahan

  6.   richard sandoval cenahna

    Kuring parantos ngagunakeun jasa awan amazonm terbatas, kuring masih dina uji coba gratis 3 bulan, tapi kuring pikir kuring cicing di dieu, teu aya deui, éta anu pangsaéna, éta 60 dolar di nagara kuring, aplikasi iPhone jalan pisan muhun

  7.   José cenahna

    Kuring parantos nganggo Dataprius mangtaun-taun. Éta henteu pati kawéntar sareng anu sateuacana, tapi éta sabab éta langkung seueur pikeun perusahaan, tibatan pikeun individu, sanaos ngagaduhan harga anu saé. Mibanda versi gratis 2 gigs.