Babandingan: Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus

s6-vs-i6plus-lulugu

Babandingan éta pikahoyong, tapi éta ngagaduhan anu urang resep, sareng seueur deui nalika perbandingan ieu dilakukeun antara Samsung Galaxy S6 sareng iPhone 6 Plus, tong ditolak. Samsung parantos lami dikritik pikeun panggunaan bahan berbasis plastik dina sampul na andalannya, tapi dinten-dinten éta parantos réngsé, Galaxy S6 hadir dina format unibody logam kalayan desain anu teuing ngingetkeun iPhone. 6 Plus.

Urang teraskeun nganalisis sacara rinci saatos presentasi na panganyarna dina Mobile World Congress kamiripan sareng pasualan antara anu dianggap smartphone pangsaéna dina pasaran.

Desain - Naon éta ngingetan anjeun?

Galaxy-S6-vs-iPhone-6-Plus-5.JPG

Tanpa diragukeun, Galaxy S6 parantos janten rupi-rupi desain anu parantos dianggo Samsung dina alatna ti Samsung Galaxy S3 dugi ka Samsung Galaxy S5, aranjeunna ngaluncurkeun "ngabaru" sareng nampilkeun bahan premium pikeun telepon premium, nganggo logam dina pigura sareng gelas di payun sareng tukang. Kalayan total ketebalan 6,8mm sareng beurat 138 gram. Di sisi anu sanésna, iPhone 6 Plus ngajaga garis kontinyu desain logam sareng gelas anu parantos kajantenan ti iPhone 4 deui taun 2010.

Samsung parantos ngagem logam Galaxy S6 na salaku bahan anu sesah pisan, Indikasi leutik yén aranjeunna moal ngijinkeun rumor anu ngiringan ngabebaskeun iPhone 6 sareng "bendgate" na, sanaos tetep katingali. Kalayan desain anyar ku Samsung ieu urang tungtungna tiasa nyarios yén duanana tara aya hubunganana sareng henteu langkung saé cenah, kusabab Samsung Galaxy S6 éta heran nyarupaan iPhone 6 Plus dugi ka wates anu teu disangka-sangka, tina lengkungan ujungna, dugi ka punuk tukang anu ngahasilkeun tonjolan kaméra (sadayana goréng nempel). Kami ngantunkeun anjeun pidéo supados anjeun tiasa ningali bédana kalayan gancang.

Dina sapertilu hal sanésna, ukuran layar Galaxy S6 nyaéta 5,1 ″ ku 5,5 ″ tina iPhone 6 Plus, ku sabab kitu kami henteu bakal berspekulasi ngeunaan kanyamanan atanapi henteu nganggo salah sahiji atanapi anu sanésna, kalayan merhatoskeun Catet yén ku alesan anu jelas iPhone 6 Plus langkung ageung sareng langkung lega, wawatesan sareng wates anu bakal urang anggap salaku "phablet."

ios 8 - Android TouchWiz

Galaxy-S6-vs-iPhone-6-Plus-8.JPG

Perdebatan abadi, anjeun hoyong maca éta sareng kuring nyerat ka anjeun. Sanaos sadayana analisa nunjukkeun TouchWiz parantos ningkat prestasi tina sistem operasi ngembangkeun analisis obyektif antara ios sareng Android ayeuna sanés mangrupikeun tugas anu sesah teuing, tapi kuring anggap mustahil. Sanaos kuring moal sono kana kasempetan pikeun émut yén bédana antara duanana langkung caket ti kantos. Samsung terang kanker telepon sélulér na anu mimiti sareng parantos mutuskeun pikeun méréskeunana, anu sanaos henteu cekap pikeun ngahontal tingkat stabilitas ios, nunjukkeun maksudna pikeun ningkatkeun, anu matak hatur pikeun pangguna.

ios 8, naon anu kedah dicarioskeun, kami moal ngiringan kritik anu timbul kusabab seueur parobihan anu diwanohkeun ku Cupertino dina sistem operasi, anu pastina ngirangan sababaraha aspek stabilitasna, utamina upami urang nyandak mangrupikeun acuan anu ios pangénggalna sateuacan dirombak saé pisan, iOS 6. Nanging, pangalaman pangguna masih rada unggul dina hal stabilitas sareng fluiditas pikeun sistem operasi seluler Apple, kalayan kesederhanaan sareng gampang digunakeunana maksimal na.

Urang tiasa niténan sakali deui yén ios mangrupikeun acuanHiji conto nyaéta peluncuran Samsung Pay sareng pamaca sidik anyar Samsung, anu mangrupikeun cara anu halus pikeun ngaku yén Cupertino mangrupikeun léngkah payun dina hal-hal anu tangtu sareng ngagaduhan tujuan pikeun nandingan Apple Pay sareng Touch ID., Anu terakhir kabuktosan langkung unggul jauh. kana sénsor anu parantos dipibanda ku Samsung Galaxy S5, anu henteu diragukeun mangrupikeun tambalan anu dianggo ku Samsung pikeun nyanghareupan kritik.

Layar - Naon anu diperyogikeun?

Samsung henteu hoyong ngalebetkeun perdebatan ngeunaan kualitas layar na anu nampilkeun a Panel Super AMOLED kalayan résolusi QuadHD (1440 x 2560) sareng kapadetan piksel 577ppi. Salaku tambahan, dina henteuna analisis luar na, Samsung nyatakeun yén éta parantos ningkatkeun kacaangan nepi ka 600nit, anu kedah merangan sorotan anu dihasilkeun ku cahaya alami di luar ruangan.

IPhone 6 Plus nawiskeun panel LCD kalayan résolusi 1080 x 1920 sareng kapadetan 401ppi dina panel langkung ageung satengah inci. Tanpa ragu dina kertas aya juara anu jelas, tapi henteu sadayana mangrupikeun angka dina kahirupan ieu. Entong hilap jumlah layar Super AMOLED anu nyababkeun masalah piksel permanén anu terkenal, ngahasilkeun gambar anu lawas kabur tapi permanén dina layar, atanapi warna anu langkung jenuh. Di dieu patarosan na dugi ka sabaraha biaya pikeun ngaleuleuskeun batréna sareng kamungkinan kamampuan pikeun nawiskeun kapadetan piksel per inci anu jelas urang tiasa tempo teu katénjo ku manusa konvensional.

Sugan urang kedah nganggap kasatiaan kana réalitas dina réproduksi warna, contona éta gampang pikeun mariksa kisaran warna anu teu réalistis sareng oversaturated di Galaxy S5, anu contona nalika nyandak poto ditawarkeun perasaan kasampurnaan anu engkéna Henteu saluyu sareng kanyataanna sakali poto ditingali di luar layar alat, dibandingkeun sareng katepatan sareng kasatiaan anu ditawarkeun ku layar Apple. Nanging, henteu diragukeun di Cupertino aranjeunna kedah mikirkeun nyingkirkeun panel LCD pikeun luncat dina gerbong kamajuan sareng nawiskeun jinis layar sanés anu ogé dilarapkeun tiasa janten bantosan anu hébat pikeun panggunaan batré.

kamera

Samsung Galaxy S6 ngagaduhan kaméra utama 16 megapiksel, sedengkeun iPhone 6 Plus ngagaduhan sénsor kalayan satengah jumlah megapiksel (8 mpx). Sakali deui, dina kertas kaméra Samsung Galaxy S6 kedah langkung unggul tibatan iPhone 6 Plus, tapi urang sakali-kali deui nyaharkeun kanyataan sabab urang parantos ningali antara kaméra iPhone 5S sareng kaméra Galaxy S5, saha waé kalayan sababaraha kanyaho ngeunaan fotografi dipikanyaho ngeunaan langkung seueur megapiksel henteu kedah nawiskeun kualitas gambar anu langkung saé, ngitung kisaran megapiksel anu ditangani dinten ayeuna sareng panggunaan anu bakal kami pasihkeun.

Kaméra-Samsung-Galaxy-S6

Duanana ngagaduhan stabilisasi gambar optik (OIS), nanging Samsung hoyong langkung nekenkeun kana aspek ieu, ngabandingkeun kaméra na sareng iPhone 6 Plus langsung, dimana urang tiasa ngahargaan kaunggulan Samsung sakedik dibandingkeun Apple dina foto anu kaayaan ringan. sanaos sanés janten pertama kalina Samsung nawiskeun kami poto anu katingalina hebat tina alat éta ogé digabungkeun sareng layar anu dina waktos anu saleresna henteu katingali saé sakumaha smartphone hoyong nunjukkeun ka kami.

Hirup batré

Samsung resep perang ieu, sareng seueur pisan, dugi ka nyebat pangguna iPhone "pelopor témbok." Numutkeun ka gosip, batré Samsung Galaxy S6 parantos turun tina 2,800mAh dina S5 janten 2,550mAh, kajabi chip anyarna diduga langkung épisién, ogé layar sareng manajemén sistem operasi na, sahinggaAranjeunna yakin éta bakal tiasa ngahontal hasil tina batréna 2,195mAh tina iPhone 6 Plus anu nawiskeun henteu langkung sareng henteu kirang ti 12 jam WiFi sareng browsing LTE sareng 12 jam putereun pidéo, sanaos kami yakin pisan yén éta bakal ngahontal 80 jam putereun musik anu diijinkeun ku iPhone 6 Plus.

Nanging, téma batréna gumantung pisan kana panggunaan anu masing-masing masihan masing-masing pikeun smartphone, jelas pikeun kalolobaan jalma aki tina alat naon waé jarang, dina sababaraha waktos pangguna normal bakal résiko henteu nyolok kana jaringan telepon pinter anjeun wengi.

Kinerja - Nomer sareng nomer langkung seueur

Galaxy S6 ngagaduhan chip okta-inti, sareng mangrupikeun telepon pangsaéna anu ngagaduhan chip 14nm, numutkeun perusahaan. Samsung henteu nyatakeun yén Exynos 7420 dianggo, tapi sadayana indikasi nunjuk ka arah éta. Kalayan opat inti anu kuat dijalankeun dina 2,1GHz dina Cortex A57S dina Galaxy S6 sareng opat anu épisién dumasar kana Cortex A53s dugi ka 1,5GHz. Nanging, urang sakali deui ngalaman trik angka, salaku aturan umum aplikasi nganggo inti tunggal sareng ieu dimana iPhone 6 Plus menonjol.

Jelas, kakuatan prosésor saluyu sareng optimalisasi sistem operasi, ieu dimana urang niténan yén Apple sakali deui ngamanpaatkeun kakuatan anu handap tina prosésorna, panginten tiasa nawiskeun pangalaman pangguna anu sahenteuna tiasa dibandingkeun.

Performance-iphone-vs-samsung

Aspék hardware anu positip nyaéta Samsung parantos ngaleungitkeun mémori 16Gb dina Galaxy S6 na, kanyataan yén Tim Cook sareng padamelna kedah diperhatoskeun, jelas ku volume data anu dikokolakeun dinten ayeuna 16Gb tiasa dianggap sakedik pisan, sanaos urang tiasa anggap éliminasi modél 16Gb salaku réspon kana kritik ka hareup pikeun neken mémori anu tiasa dilegakeun, urang émut yén Samsung anu anyar henteu saukuran, maka anjeun moal tiasa ngalebetkeun kartu mémori kanggo mekarkeun kapasitasna, atanapi miceun Batre.

conclusions

Ieu mimiti, teuing mimiti terang pro sareng kontra ngeunaan Galaxy S6 anu anyar, langkung-langkung bandingkeunana sareng alat anu parantos di pasar mangbulan-bulan sapertos iPhone 6 Plus, nanging urang kedah émut yén Samsung aya, sapertos biasa, nawiskeun produk anu saé sareng suksés dina penjualan, anu nampilkeun sababaraha fitur sareng kamungkinan dina mayunan alat Android.

Mungkin parasaan permanén yén aranjeunna salah sahiji undak dina hal-hal anu tangtu sapertos sénsor sidik, optimasi parangkat lunak atanapi panggunaan bahan-bahan kualitas anu tangtu nyéépkeun sakedik raos anu goréng dina sungut anjeun. Tapi Samsung masih aya di luhur, nawiskeun pamirsa na naon anu aranjeunna nyungkeun, anu kedah ngaapresiasi. Tanpa ragu, urang nyanghareupan terminal anu saé.

Analisis ieu parantos dimungkinkeun hatur nuhun sadayana de Aréna telepon y 9to5Mac salawasna merhatoskeun ka aktualitas anu ketat pikeun nawiskeun kami inpormasi anu henteu tiasa diaksés ku seueur jalma, anu padamelanna dipuji.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   A e i o u cenahna

    Kaméra-> «alat anu saé koordinasi» DIKONKSI

  2.   Kuring ngaléngkah cenahna

    jo Kuring parantos ngagigit sareng kuring parantos nempatkeun kana Word:

    tahan
    mantel
    kritik (tanpa aksen)
    paranti
    éta

    xDDDDDDDDDD

  3.   Javi cenahna

    Dina sadaya rupina .. atanapi jelas, aya pesen subliminal saur anjeunna mangrupikeun kipas tina bruce willis

  4.   Miguel Hernandez cenahna

    Hatur nuhun kana perhatosanna, sakedik detil bacaan sahenteuna ngadorong kuring pikeun mikir yén anjeun resep kana éta. Kuring ngamimitian ayeuna ku koréksi, kuring sok kéngingkeun sababaraha hal, utamina nalika tulisan tina 1740 kecap.

    Salam sareng hatur nuhun kana kritikna.

  5.   Talion cenahna

    Hiji pamundut. Dua tés terakhir anu kaluar, naha henteu babandinganana sareng iphone 6 plus? Naha sabab éta mangrupikeun sababaraha fitur anu kadua alat henteu dibagi?

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Wilujeng sonten Tailon, sigana hartosna éta henteu cocog sakumaha anu anjeun carioskeun. Sing salamet.

  6.   Conin jb cenahna

    Nalika anjeun ngabandingkeun anjeun kedah nyingkirkeun karesep anjeun. Dina tulisan ieu jelas yén anjeunna condong kana iPhone, anu ngajantenkeun seueur ragu upami naon anu anjeunna nyarioskeun leres atanapi éta kusabab anjeunna kipas apel.

    1.    GALAXYS6 cenahna

      Persis sobat kuring, kuring boro maca garis kahiji, kuring mikir rék ka halaman wéb anu sanés tapi kuring mutuskeun terang dimana ieu réngsé. Aranjeunna nyangka yén nyarios saé pikeun Samsung dina kacindekan bakal ngatasi sagala rupa anu dijentrekeun di luhur. Éta langkung atra yén jalma-jalma ieu aya di sisi Apple "actualidadadiphone.com", anu henteu goréng, tapi upami éta goréng upami anjeun ngarencanakeun ngabandingkeun sareng "memanjakan" smartphone anu anjeun paling resep. dina ngabagi perlu pisan henteu bias.
      Desain - Naon éta ngingetan anjeun? IOS 8 - Android TouchWiz, Display - Naon anu anjeun peryogikeun?, Kaméra, umur batre, Kinerja - Angka sareng nomer deui
      Masalah sapertos Layar, Kaméra, umur Batré sareng Kinerja (prosesor) nyaéta SANGET yén juara jelas dina SAMSUNG, tapi hé .. aranjeunna moal nempatkeun éta http://www.actualidadIPHONE.com atanapi upami?

      CHEERS ..

  7.   vaderiq cenahna

    Indung abdi! Anjeun kedah éra ka diri anjeun, sajaba ti éditor anu goréng, objektivitas anjeun aya dina taneuh, teu kakantun fanatisme anjeun ditato dina dahi anjeun. Anu matak kuring seuri nyaéta bagian anu nyatakeun ... "Di sisi séjén, iPhone 6 Plus ngajaga kontinuitas desain logam sareng gelas anu parantos kajantenan ti iPhone 4 deui taun 2010"

    logam sareng gelas dina iphone 6 plus? Kacuali anjeun ngarujuk kana gelas layar, éta masihan ideu yén layar anjeun ogé tiasa diwangun dina logam. Layar logam !!
    Intina di dieu nyaéta yén perbandingan kedah dilakukeun dina kasus, teu kalebet layar, éta langkung jelas yén smartphone mana waé ngagunakeun bahan ieu. Upami urang nyarioskeun nyalin iPhone 6+ éta katurunan HTC, anu bahkan garis tukangna masihan sentuhan smartphone anu teu lengkep (prototipe). Kumaha waé ogé. Pro sareng kontra kedah disorot ti dua tim, sabab dina tungtungna anu penting nyaéta pangguna, panatisme sareng merk bertahan anu ngajantenkeun kekuranganna.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Wilujeng wengi. Hatur nuhun pikeun ngabagi opini anjeun, kuring hoyong terang dimana bagéan pos anu anjeun anggap tulisanana henteu hadé pikeun marios éta, atanapi naon tulisan kuring anu anjeun kantos baca pikeun menerkeun éta.

      IPhone ngagaduhan payuneun kaca, duanana di luhur sareng handapeun, seueur terminal sanés anu gaduh pigura palastik diluareun layar henteu tiasa nyarios éta, utamina nalika aranjeunna gaduh tombol fisik (sapertos anu terjadi sareng iPhone kalayan tombol bumi).

      Dina waktos ngadamel kritik, hayu urang nyobian masihan conto supados sadayana ngartos posisi kami sahingga ngalaksanakeunana dina cara anu didirikeun. Salam sareng hatur nuhun.

      Garis tukang iPhone 6 leres-leres diperyogikeun pikeun nyingkahan pangaruh Faraday anu bakal ninggalkeun terminal kalayan kakuatan sinyal anu lemah pisan.

      Di sisi anu sanésna, duanana pidéo sareng poto-poto ogé dikutip dina tungtungna mangrupikeun sumber éksternal sareng anu numbu (salian ti diaku pisan) anu ngamungkinkeun anjeun pikeun muka aranjeunna pikeun ngabandingkeun pendapat sareng ogé ngalanggan ampir sadaya opini anu Abdi parantos ngembangkeun.

      Salam sareng hatur nuhun.

  8.   Kipas Techno cenahna

    Sareng tes kagancangan?

  9.   Juanjo cenahna

    Saé S6 !!! Hiji-hijina telepon anu bakal dipésér (sanés iPhone), tangtosna langkung saé tibatan generasi Galaxy sateuacanna ... ..

  10.   FREDERIC cenahna

    KABENERAN GAMBAR Poto Sapeuting Peuting Ngeunaan Samsung Langkung Seueur Sarébu KATA …… Sigana kuring mah waktos ieu IPHONE PLUS leungit dina sagala hal pikeun hit….

  11.   Nelson cenahna

    Kuring henteu ngarti, ieu blog iphone tapi katingalina siga android. Ngabandingkeun IOS sareng Android sigana panyimpangan pikeun kuring, éta ampir teu suci. Aranjeunna henteu katingalna sami. Jalma-jalma anu mutuskeun pikeun mésér iPhone ngalakukeun hal éta seuseueurna sabab urang bosen teu stabilitas Android, dina kasus kuring kuring henteu pernah hoyong balik deui ka sistem anu seueur pisan kakuranganana, sapertos lag anu kasohor , lapisan kustomisasi pabrik anu ngarobah terminalna janten sered. Layar Quad HD anu ngahakan batréna, sapertos LG G3 sareng teu kakantun kacaangan layar na anu pikasieuneun. Samsung henteu jauh di tukangeun ku »touchwiz» na pisan beurat sareng akibatna nanggungjawaban kanggo katinggaleun di Samsung, teu kakantun masalah anu disababkeun ku bahan konstruksi kualitas handap sapertos bumi Handap, sénsor sidik S5 anu éta kagagalan , Anu ngajantenkeun penjualan modél éta gagal. Kuring nyerat ieu tina pangalaman kumargi kuring kantos ngagaduhan terminal Android, HTC Desire, Samsung S4 sareng S5 sareng LG G3. Sing saha anu gaduh mamang tiasa parios keluhan pangguna Android dina blog sapertos Androidpit, éta langkung seueur tibatan anu urang di IOS. Abdi hoyong jelaskeun yén kuring ngahargaan pendapat jalma anu resep kana Android, tapi kuring ngarti yén ieu sanés forum numutkeun kahoyong aranjeunna, blog ieu dirancang pikeun hirup langkung gampang pikeun pangguna IOS sareng sanés ngeunaan janten fanboy , Nyaéta nalika anjeun hoyong pizza anjeun angkat ka pizzeria sareng nalika anjeun hoyong tuangeun Cina mangrupakeun logis yén anjeun angkat ka réstoran Cina.

    1.    morlesdon cenahna

      Punten, tapi sadayana lag éta lucu ningali terminal anu parantos anjeun atos, kagagalan penjualan s5 hahaha tapi upami kuring langkung gampang ngaleuwihan s4, lapisan kustomisasi anu ngajantenkeun tim beurat, saur kuring teu aya sabab éta sababna kakuatan, éta ibarat masihan conto 2 komputer, anu nganggo sistem operasi énggal tapi ku ram saeutik sareng anu sanésna seueur kakuatan tapi ku sistem anu beurat pisan, anu pangheulana tiasa nganggap yén éta ngamimitian langkung gancang atanapi éta dibuka hal gancang, tapi anu kadua bakal luncat nalika waktuna sumping pikeun ngamangpaatkeun sagala rupa anu dibawa. Salaku conto, nempatkeun pamuter musik dina LGG3 atanapi S5, anggo multi-jandéla dina hiji, pasang game abot, dina YouTube anu sanésna, nonton pidéo sareng ngalirkeun kana jandéla, anjeun bakal ningali yén sadayana bakal jalan dina waktos anu sareng sareng tanpa katinggaleun diantawisna, Éta mangrupikeun kakuatan gaduh ram langkung sareng prosesor anu langkung saé, ogé henteu langkung saé tapi ku seueur utilitas langkung seueur, panginten moal aya gim anu langkung gancang, tapi éta ngamungkinkeun anjeun langkung seueur hal, cobian pikeun ngalakukeun hal anu sami dina iphone sareng kami bakal ningali sabaraha 1GB ram anjeun.

  12.   David Rodriguez cenahna

    Tania Betancor

  13.   Andrey cenahna

    Dipaku
    bahkan prasasti SAMSUNG mirip pisan sareng apel, ngan kuring henteu ningali bédana ………………

  14.   iPhoneator cenahna

    Éta henteu asup akal pikeun ngabandingkeun Samsung sareng iPhone sabab éta moal pernah ngéléhkeun anjeun dina kagancangan sareng kinerja. Batuanna henteu acan mendakan yén perusahaan anu mendesain sistem operasi boh telepon fisik dioptimalkeun saé sahingga moal ngagaduhan saingan. S6 bakal janten sauran anu saé leres pisan, tanpa ragu anu pangsaéna diantara alat android, tapi bandingkeun sareng iPhone? Jamaás. Maka kami bakal dicap salaku Fanboys tapi éta kanyataan kanyeri. Hal anu béda nyaéta Samsung sareng Lollipop na ngagaduhan hal anu pikaresepeun anu langkung tiis tibatan ios sapertos lapisan kabébasan atanapi personalisasi na. Tapi sadayana anu kapangaruhan nalika, henteu masalah sabaraha 3GB na 8 inti, éta lags bakal salawasna aya. Kituna sakedik deui nyarios purun.

  15.   Izombie cenahna

    Naon anu matak éra sabab aya jalma anu masih mimiti nyarios sareng ngabandingkeun Smartphone asli ku cocooan, S6 mangrupikeun kaéndahan sareng dina waktos anu sasarengan sato galak sareng mantanna sareng parantos mupus usaha naon waé pikeun iPhone, tim anu ogé gaduh lags sapertos aranjeunna ngumumkeun fanboy loa sareng reboot terus sareng batré anu sedih tapi tungtungna teu aya anu ngabahagiakeun aranjeunna numutkeun aranjeunna sadayana asalna tina kakuatan luhur dewa cupertino

  16.   Franini cenahna

    Pos anu saé Jaye! 🙂

  17.   Nicolas cenahna

    Ngabandingkeun telepon sélulér anu parantos aya di pasar salami 6 bulan sapertos iPhone sareng Galaxy S6 sanés tarung anu adil kumargi masarakat Samsung parantos waktos pikeun niténan kasalahan sareng kagagalan dina iPhone sareng hiji-hijina hal anu aranjeunna lakukeun nyaéta ngararancang deui poin positip. négatip sahingga aranjeunna henteu ngalakukeun kasalahan lawanna tapi sisi anu saé pikeun dua saingan ieu nyaéta berkat persainganna aranjeunna kami ngagaduhan smartphone anu pangsaéna dina waktos ayeuna mah pamanggih kuring nyaéta dua perusahaan ieu pasti ngagaduhan hormat ti sadayana pikeun prestasi hébat maranéhanana

  18.   Juli cenahna

    Saatos ngalangkungan sababaraha terminal Samsung (S2, S3, Catetan 3) Kuring parantos mutuskeun IPhone 6 plus. Aranjeunna bakal ngilangkeun kuring salaku mewah, éta kuring ngan ukur milarian pantun, anu kuring hoyongkeun pamer, tapi anu kuring yakin nyaéta tungtungna kuring gaduh Smartphone anu henteu badé dibalikan deui unggal dua ku tilu, anu kanggo kuring Padamelan anu saé pikeun kuring, éta ngagaduhan layar anu tiasa ditingali sacara sampurna di luar ruangan, yén umur batre cekap pikeun kuring sareng kaméra na leres (boro-boro nganggo sumber ieu). Tangtosna kuring henteu ragu yén S6 mangrupikeun terminal anu saé tapi Samsung, pikeun kuring, henteu deui-sakali deui.
    Wasalam

  19.   Sergio cenahna

    Pikeun Miguel Hernández
    Nuturkeun proposal anjeun anu anjeun sampikeun: "Nalika ngeunaan kritik, hayu urang cobian masihan conto supados sadayana ngartos posisi kami sahingga ngalaksanakeunnana ku cara anu didirikeun. »

    Kuring ngalaan anjeun hal-hal ieu:

    Kuring gaduh rencana di Movistar anu ngamungkinkeun aksés ka alat-alat kelas luhur sareng kuring hoyong ngarobih alat-alat kuring (Samsung S4) pikeun anu langkung modéren, kuring henteu mutuskeun kusabab aya babaturan anu ngawartosan yén iPhone langkung saé sareng anu sanés nyarios yén Samsung. Kuring ngupingkeun anu masihan naséhat ka kuring iPhone kusabab kuring henteu kantos nganggona, ogé modél anyar IPhone 6 Plus kaluar, anu aranjeunna ngaku éta anu pangsaéna tina sadaya telepon pinter.

    Nalika kuring ngarobihna, kuring mendakan yén aya hal anu kuring anggo unggal dinten dina Samsung kuring sareng ayeuna nganggo iPhone 6 plus anu mustahil

    Mindahkeun 1-FILE
    Kaayaan: Dina PC atanapi buku catetan kuring mendakan téks, tulisan anu penting sareng pikaresepeun, atanapi pidéo, musik, poto anu aya dina PC mana waé, kalayan kabel kuring nganterkeun kana telepon sélulér kuring sareng kuring ningali, ngupingkeun sareng maca éta iraha kuring hoyong (Ngantosan sakaligus, sakedap istirahat, di jalan ka imah kuring, jst ...) bahkan dugi ka imah babaturan, kuring tiasa mindahkeun file nganggo kabel anu sami kana PC atanapi Notebook na

    Samsung: Kuring nganggo Any Cable sareng PC
    IPhone 6 plus: PC atanapi Notebook kedah gaduh édisi Itunes anu paling anyar dipasang, kabel aslina sareng praktis teu mungkin pikeun mindahkeun pidéo tina Cellphone kuring kana PC

    ORGANISASI 2-FAIL
    Kaayaan: Dina telepon sélulér kuring kuring ngatur file sapertos anu kuring lakukeun sareng PC atanapi Notebook kuring, tiasa milih naha kuring nyimpenna dina telepon atanapi dina kartu mémori, kuring tiasa ngaganti nami, mupus, nambihan folder, bahkan nempatkeun sadayana folder di jero anu sanés

    Samsung: Organisasi Folder sapertos dina Windows Explorer… contona kuring parantos file na diatur dina folder: Folder pidéo, folder buku, dokumén PDF, kecap, unggul, jst.
    Iphone 6 Plus: Mustahil pikeun ngalakukeunana sabab teu aya pilihan !!!

    3-MULTIMEDIA FILES

    Samsung: Tingali sadaya pidéo na dengekeun mp3 anu kuring gaduh dina PC kuring ngan ukur ku mindahkeun éta
    Iphone 6 plus: Bayar kanggo ngupingkeun mp3 anu tos aya !!!

    4-RING TONES: Personalisasi
    Samsung: Kuring nempatkeun lagu atanapi bagian lagu anu béda khusus pikeun unggal grup kontak, upami anggota kulawarga nelepon, éta hurung béda tibatan nalika babaturan ditelepon atanapi batur sapagawean nelepon, janten tina musik kuring terang saha éta nelepon.
    Iphone 6 plus: Ngan ukur nada standar

    5- Kustomisasi: Layar, ikon, widget
    Samsung: Seueur pilihan
    Iphone 6 Plus: Pinuh diwatesan

    6-batré:
    Samsung: Aplikasi 5 jam nganggo multimédia lengkep sareng Internét
    Iphone 6 Plus: Tanpa nempatan éta tetep sadinten atanapi sakedik deui, nganggo multimédia sareng internét lengkep mugia 3 jam, janten kuring kedah nyandak carjer kamana waé

    7-Panyimpenan:
    Samsung: Telepon 16 GB + Kartu Memori 16 GB
    Iphone 6 plus: 16 GB ... ngan ukur nganggo aplikasi standar, tanpa masang nanaon mah sayogi aya 10,4 GB
    Kuring nempatkeun mp3 sareng kulawarga anu sami anu kuring simpen dina Samsung sareng kuring ngagaduhan 2,4 gb sayogi
    Saatos sababaraha bulan réréncangan ngirim kuring file sareng video ngalangkungan WhatsApp ... Kuring mariksa sareng mendakan yén kuring ngan ukur aya 0,8GB
    DENGAN IPHONE 6 PLUS KUDU DIPIKSA pikeun TRANSFER (Kalayan kasusah anu hébat ngagunakeun ITUNES) file-file tina telepon sél kuring kana notebook atanapi ngan saukur dipaksa ngahapus

    8-NGAGUNAKEUN PÉNTOR PADA TELEPON Sél !!!
    Mindahkeun file tina pendrive ka telepon sélulér kuring atanapi sabalikna - ngan ukur nganggo hiji kabel.

    Samsung: Aya kabel sareng terminal Samsung sareng tungtung USB awéwé anu sanés, janten kuring nyambungkeun pendrive ka telepon sélulér kuring, kuring angkat ka ménu telepon sélulér kuring, kuring ningali dina folder kanggo file-file dina pendrive sareng kuring baca éta atanapi kuring tiasa mindahkeun éta kana telepon sélulér kuring
    Iphone 6 Plus: Kamungkinan nol !!!

    9-ACCESS TO FUNCTIONALITIES BARU Ngalangkungan APLIKASI

    TELEPON RÉKOR
    Samsung: «Recorder Telepon» Aplikasi lengkep GRATIS, kuring tiasa ngarekam, nyimpen, ngatur, ngirim rékaman kana email, ku pesen téks ... telepon asup sareng telepon kaluar
    Iphone: »TapeACall» Kuring kedah mayar: Dirékam hungkul asup, sareng suara bip ngingetkeun jalma anu sanésna kalayan interval 1 menit éta dirékam..plop !!
    "IntCall" sareng "CallRecorder" Kuring kedah mayar aplikasi sareng ogé mésér "Kantong menit", upami kuring béak tina "kantong" kuring henteu tiasa neraskeun ngarékam "

    Ngonci APPS
    Samsung: »Kaamanan CM» Kuring tiasa milih aplikasi mana anu tiasa kuring blokir sapertos Facebook sareng WhatsApp kalayan kecap akses sareng upami aya anu nyobian lebet aranjeunna, aranjeunna cicingeun nyandak poto anu nganggu sareng ngirim ka kuring ku email TOTAL GRATIS !!
    Iphone 6 plus: Kuring ngan ukur tiasa Mésér ... aplikasi anu kawates pisan anu ngan ukur meungpeuk poto sanés aplikasi

    Kaulinan
    Samsung: Ragam gratis
    Iphone 6 plus: Aranjeunna ngeusi batre kuring malah manuk Angry !!!

    Pikeun kuring, anu utami ngeunaan telepon sélulér nyaéta, ngalangkungan téknologi na, éta ngamungkinkeun kuring menikmati fitur-fitur anyar sareng ngajantenkeun kahirupan langkung gampang, kumargi telepon sélulér mangrupikeun hal anu anjeun teras-terasan dibawa sareng anjeun unggal dinten (khususna dina padamelan kuring, Abdi konsultan Bisnis)

    Variabel sapertos "Gaduh telepon sélulér pikeun ngabuktikeun status" Kuring ngaraos bodo !!, produk téknologi nyumbang nalika masihan kuring kamungkinan aksés kana fitur anu mangpaat pikeun kuring dina kahirupan sadidinten (portabilitas file, utiliti, personalisasi , sareng sajabana)

    Iphone 6 plus kuring bakal milik kuring saatos 18 bulan numutkeun rencana kuring, upami henteu kuring bakal tukeur pikeun S5

    Kuring kaduhung parantos nguping sababaraha anu mastikeun yén iPhone langkung saé, ayeuna kuring ngartos yén kaputusanana ngan ukur dumasar kana konsép abstrak sapertos "Brand Image" atanapi prasangka palsu tina "Status"
    »Anjeun teu tiasa ngabandingkeun tim Korea sareng Amérika» (Catetan, iPhone dirakit di Cina)

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      1-FILE TRANSFER: iTunes nyandak supir iPhone, éta perlu salaku supir alat Android mana waé, Xperia umumna henteu jalan tanpa aranjeunna ogé. Mindahkeun pidéo kana iPhone anjeun sagampang alat Android naon waé, kusabab ieu seueur program, iTools, iMazing, Dr.Phone… .. jsb.

      2- Dina telepon sél ios, anjeun ngan saukur henteu meryogikeunana, sabab sadaya Aplikasi anu meryogikeunna, sapertos awan atanapi manajer file, gaduh versi desktopna. Telepon ios henteu fungsina béda-béda gumantung kana urutan file na.

      3- MULTIMEDIA FILES: Mayar ngupingkeun musik mangrupikeun masalah étika, moral sareng éra pikeun karya batur, tapi ku cara naon waé, maén MP3 dina iPhone sagampang dina Android, nempatkeun musik sareng alungkeun jauhna mil, teu aya detéktor lagu anu mayar atanapi teu dibayar, janten kabodoan anjeun ditingalikeun di dieu sakali deui.

      4- NINGGAL NUNGGAL: Anjeun tiasa nempatkeun saloba lagu anu anjeun pikahoyong salaku nada dering, dina ActualidadiPhone aya seueur tutorial ngeunaan éta sareng di App Store seueur aplikasi anu ngalaksanakeunana, kanyataanna, mangrupikeun anu paling diunduh. Lain tampilan kabodoan.

      5- Kustomisasi: Kuring nganggap éta yén anjeun henteu terang naon Jailbreak dina pandangan pernyataan sapertos kitu.

      6- BATERI: Dina halaman anu sami ieu anjeun gaduh analisa konsumsi batré anu saleresna, dilaksanakeun sareng diajar minggu anu nyimpang kecap anjeun, éta aya dina tulisan anu diterbitkeun kuring.

      7- Panyimpenan: kartu mémori 16Gb + 16Gb = iPhone 32Gb. Upami anjeun hoyong alat anu langkung seueur panyimpenan anjeun kedah waé ka toko sareng ngagaleuhna. Upami anjeun henteu daék mayar harga anjeun, candak anu sanés. Abdi hoyong 400 hp Ferrari tapi kuring henteu mampuh.

      8- 8-PÉRÉ PENDRIVE ON MY CELL PHONE: Kuring ngantunkeun anjeun deui tautan minggu ieu ngeunaan hiji tulisan, ngeunaan pendrive pikeun telepon sél ios anjeun: https://www.actualidadiphone.com/sandisk-ixpand-analisis/ . Sakali deui, kabodoan.

      TELEPON RÉCÉS: Ratusan panyukuran Jailbreak.
      APLOK KUNCI: Henteu diperyogikeun di ios anu ngagaduhan manajemén RAM anu leres henteu sapertos Android.
      GAME: Persis sami, nyatana ios gaduh seueur deui kaulinan anu ekslusif atanapi ekslusif. Mayar aranjeunna mangrupakeun tugas, sanés hak.

      Kuring naroskeun ka anjeun, diajar nganggo telepon anu anjeun gaduh, sareng upami anjeun peryogi bantosan, ieu halaman ieu, tapi ulah ngajantenkeun argumen anu murah atanapi gampang runtuh, perhatoskeun yén henteu aya anu nyandak kuring langkung ti 3 garis kanggo ngajawab.

      Salam sareng hatur nuhun parantos maca. Kuring miharep anjeun tumut kana masalah anu kuring atos candak pikeun méréskeun sadaya keraguan anjeun.

  20.   Gaston Argéntina cenahna

    Kuring parantos janten pangguna IPhone sareng iPad sakitar 10 taun sareng kaleresan nya biaya kuring pisan pikeun ngatur Android (jelas éta ngan ukur adat) tapi dina pandangan pertama sigana langkung "rumit" upami anjeun hoyong nyarios sapertos kitu , tibatan IOS, dimana sadayana Éta saderhana sareng dina jangkauan hiji jinis sapertos ampir teu aya sistem operasi sanésna, leres yén hiji ngagaduhan hal-hal anu sanésna teu nawiskeun atanapi sahenteuna aranjeunna nawiskeun sami tapi dina cara anu béda, éta nyaéta persaingan, upami henteu, urang sadayana bakal gaduh telepon sélulér anu sami, Éta ngan ukur raos, teu aya anu langkung saé atanapi langkung goréng, kuring tiasa ngagaleuh Samsung galaxy s6, Note 4, sareng LG G3 tapi kuring milih iPhone 6 anu dipikacinta tambah 64gb, kumargi kuring gaduh 4s 32gb ampir 3 taun ka pengker sareng samemehna iPhone 4 16gb, sareng samemehna iPhone 3 8gb, kuring nyéépkeun dua minggu xa galaxy Note x aya x di 2011 sareng kuring hoyong bunuh diri, kuring kaleungitan sadayana , kagancangan utami tapi éta adat sakumaha anu kuring ngomong, kuring balik ka ios sareng kuring henteu hoyong deui, éta kaputusan kuring, dinten ayeuna seueur perusahaan langkung seueur dina manpaatna, kuring teraskeun milih x iOS, kuring ngaraos langkung raoseun, gancang, dipercaya sareng kualitas langkung saé tibatan android, dina perangkat keras, S6 téh saé sareng teu meri, ayeuna, sistem operasi android, éta peryogi seueur padamelan pikeun anu biasa ios pikeun mutuskeun ngan saukur ngalih kana platform anu sanés mangrupikeun pendapat kuring anu hina.