Babandingan speed ID Toel antara iPhone 5s, 6 sareng 6s [video]

ngabandingkeun-touch-id

IPhone 6s sareng iPhone 6s Plus, anu parantos dijual ti dinten Jumaah kamari, 25 Séptémber (sareng sigana bakal di Spanyol ti 9 Oktober), sumping sareng sababaraha fitur anyar, diantarana layar kalayan pangakuan menonjol. Tekanan dina tilu tingkatan katelah 3D Touch, paningkatan dina kadua kaméra, 2GB RAM atanapi Touch ID generasi kadua. Jalma anu parantos nyobian éta nyarios yén éta sacara instan sacara instan, hal anu ti sudut pandang kuring henteu pati penting. Hal anu pangsaéna ngeunaan Touch ID generasi kadua nyaéta yén éta bakal tetep langkung aman tibatan anu tiheula. Upami urang henteu tiasa nyobian iPhone 6s sorangan, langkung saé éta nonton vidéo éta Bandingkeun Touch ID iPhone 6s sareng iPhone 6 sareng iPhone 5s.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, bédana "minimal", tingali tanda petik, sareng bahkan Touch ID iPhone 5s gagal dina dua waktos, hal anu henteu kajantenan ti kuring ti saprak iOS 7.0, kumargi dina versi iOS anu langkung canggih. dina aspek ieu kalebet. Janten anu tiasa, kamungkinan akurasi tina ID Sentuhan generasi kadua éta ogé langkung saé sidik sidik sanajan éta rada baseuh, hal anu teu acan acan diverifikasi.

Upami video sateuacanna henteu cekap kanggo anjeun sareng, sapertos kuring, anjeun salah sahiji jalma anu muka konci iPhone anjeun ku mencét tombol ngamimitian, pidéo ieu moal aya cangcaya.

Voucher. Memang leres yén dina pidéo anu kadua ieu aya tangkepan, sabab iPhone henteu ngagaduhan animasi anu aktip tapi, sanajan éta, gancangna muka konci éta ngesankeun. Sanaos, sakumaha anu kuring malikeun deui, anu paling penting sanés kagancangan nyalira, tapi ogé nambihan langkung seueur kaamanan upami dimungkinkeun pikeun kaamanan anu parantos kami anggo ku modél anu saencana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alfonsico cenahna

    Dua kali tulisan éta nunjukkeun yén touchID énggal langkung aman sareng kuring tetep hoyong terang kunaon

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, Alfonsico. Éta langkung akurat, teu aya deui.

  2.   lestatminiyo cenahna

    Kusabab kuring gaduh ios 9 dina umur 5an anjeunna anjeunna muka konci kuring sapertos kaluar tina irung na. Satengah waktos kuring muka siri, anu sanésna gagal ... sareng éta laun langkung laun. OMG Abdi henteu resep sareng pembaruan