CClean, tweak pikeun ngarobih Pusat Kontrol

CClean

CClean mangrupikeun tweak anu dipikaresep ku jalma ngarobih Pusat Kontrol, nyayogikeun sababaraha pilihan anu ngamungkinkeun urang latar bagian tertentu, nyumputkeun bagian, ngarobih latar tukang ikon, kamungkinan ngarobih bentuk bunderan tombol, ngahapus labél sareng sababaraha pilihan séjén.

Nalika anjeun masang CClean dina iPhone jailbreak anjeun atanapi iPad Anjeun bakal ngagaduhan aksés kana sadaya pilihan ieu, sajaba ti éta, seueur parobihan ieu anu urang laksanakeun di pusat kontrol bakal dilarapkeun langsung, tanpa kedah ngahasilkeun deui. Bakal aya kasus anu sanés anu urang kedah balikeun deui pikeun paripolahna ditetepkeun.

Perhatoskeun yén pamekar CClean sadar yén pagawéan anu dilakukeun ku tweak ieu parantos pikaresepeun, hal anu urang tiasa tingali dina fungsi-fungsi tinangtu anu kagunaanna langkung diragukeun. Sanaos kitu, pilihan kustomisasi anjeun tinggi sareng éta lumayan lumayan pikeun ngarobih penampilan pusat kontrol.

Upami anjeun ogé hoyong nyobian, CClean mangrupikeun tweak gratis anu anjeun tiasa mendakan dina Repository ModMyi.

Upami CClean henteu ngayakinkeun anjeun, anjeun gaduh tweak anu sanés sapertos Ngabukokan pikeun nyiptakeun jalan pintas di pusat kontrol atanapi CCBackground, Utiliti anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih warna pusat kontrol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.