Bocor: iPhone 13 Pro bakal datangna hideung matte sareng nganggo kaméra

IPhone Render

Gosip anyar ngeunaan fitur iPhone 13 dugi ka kami. Dina hal ieu, aranjeunna ngarujuk kana iPhone 13 Pro, modél anu, YouTuber EverythingApplePro parantos ngungkabkeun berita yén éta bakal kalebet dina peluncuranana, boh tina segi desain sareng fungsina. 

YouTuber bakal kéngingkeun kabocoran ieu ti Max Weinbach, anu ngagaduhan catetan anu henteu teratur nalika masihan ramalan na di Apple. Numutkeun ka YouTuber, Apple bakal ngempelkeun pamutahiran kualitas sora headphone ngaliwatan iPhone 13 Pro hatur nuhun kana setir balok. Diterangkeun sacara saderhana, Apple bakal mikirkeun ngarahkeun sora yén headphone diluncurkeun kana ceuli sahingga éta asup kalayan langkung bersih gumantung kana kumaha cara nempatkeun kana ceuli. Di sisi anu sanésna, anjeunna ogé masihan komentar éta pembatalan noise bakal ngagaduhan pamutahiran dina modél iPhone ieu.

Sumber Max Weinbach nunjukkeun a ngarancang deui di tukangeun kaméra dibandingkeun sareng iPhone 12 . Ieu bakal nonjol kirang, sahingga ngirangan "punuk" anu aya ti saprak iPhone 6. Dina modél anyar ieu, lénsa sareng alun-alun anu ayeuna aya protruding bakal dikirangan. Pondokna, kaméra bakal nempatan na nangtung kirang dina bagian tukang iPhone kami.

Tapi kabocoran dina kaméra langkung jauh kumargi numutkeun sumberna, moal aya bédana antara kaméra iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max sapertos anu aya dina modél 12. Apple bakal nganggo sénsor anu sami pikeun kadua terminal janten teu aya bedana sapertos dina modél ayeuna dimana iPhone 12 Pro Max ngagaduhan sensor anu langkung ageung ogé "punuk" anu nonjol sakedik deui.

Apple ogé bakal ngémutan pangaluyuan kana modél hideung, nyandak kana warna hideung matte bari ngenalkeun warna perunggu / oranyeu anyar pikeun modél Pro sareng Pro Max. Jalma-jalma Cupertino ogé tiasa ngupingkeun pangguna sareng ningkatkeun sasis waja janten masalah tapak anu jauh dikirangan.

Akhirna, bocorna ngarujuk kana pungsi kaméra, dimana Apple bakal ngagunakeun téknik anyar dumasar kana software stabilitas gambar pikeun mastikeun yén poko anu anjeun museurkeun tetep di tengah sanaos gerak anu tiasa dilakukeun nalika ngarékam pidéo. Perusahaan ogé bakal ningkatkeun modeu potret dina modél Pro ngagunakeun scanner LiDAR sareng paningkatan dina ISP tina chip anyar.

Urang bakal ningali naha sadaya bocor ieu tungtungna jadi kanyataan nalika Apple ngaluncurkeun terminal anyar na. Nambihan gosip panganyarna ngeunaan kiyeu leutik, iPhone anyar tiasa janten pamutahiran anu penting dina hal desain anuansa, di sisi anu sanésna, sacara lega bakal nuturkeun anu ditingali dina iPhone 12.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.