Bocor pidéo nunjukkeun layar anu ipis sareng umur hirup batréna dina Apple Watch 2

layar batré apel nonton 2

Kirang saminggu pikeun buka Keynote ageung Apple salajengna, Abdi salah sahiji jalma anu resep parangkat lunak Keynote: tungtungna aranjeunna nampilkeun hal anu urang tiasa nyobian (dina béta) énjingna sareng urang moal kedah nyéépkeun artos ... Di luar banyolan, dina 7 Séptémber kami bakal nyaksian kalahiran iPhone 7 salajengna, sareng saha anu terang upami urang bakal ningali Apple Watch 2 anu énggal.

Sareng waktos ieu éta moal janten kirang, aya seueur rumor anu disaring unggal dintenna perkawis alat-alat budak Cupertino. Naon anu énggal, pidéo anu nuduhkeun sababaraha potongan anu salajengna Apple Watch 2: layar anu langkung ipis tibatan anu ayeuna, sareng batré kapasitas anu langkung luhur ...

Sakumaha anjeun tiasa tingali, dina video éta kami ningali budak lalaki anu kéngingkeun paket tina distributor Byte, perusahaan Inggris anu ngajual asesoris Apple sareng alat cadang aslina. Pidéo anu urang tingali bagian anu sakuduna dituju tina Apple Watch 2 salajengna dibandingkeun sareng Apple Watch ayeuna. Sababaraha potongan anu kami nyorot hiji layar langkung ipis tibatan Apple Watch anu ayeuna sareng batréna kalayan kapasitas langkung seueur tibatan anu ayeuna dipiboga ku urang. Parobihan anu cukup dipikaharti pikeun jalma-jalma ti Cupertino pikeun ngaluncurkeun smartwatch anyar dina sababaraha dinten ka payun ... Ngiringan alat mangrupikeun hal anu dipénta ku seueur panggunaLeres, sigana sigana ageung tapi teu aya bandingna sareng jam tangan kelas luhur sanésna anu langkung ti dua kali lipat Apple Watch. The batréna cacat deuiSanaos jujur, upami anjeun ngeusi batin sapeuting éta bakal salami anjeun sadidinten tanpa masalah (éta biasana langkung ti sadinten pikeun kuring).

Anjeun terang, ieu bisnis sapertos biasa, ayeuna Urang kedah percanten gosip anu sanés atanapi ngantosan kejutan Apple. Leres leres yén tungtungna mah seueur ban rumor, utamina nalika aranjeunna nyobian nyusupkeun éta ku hal anu rada "teu mungkin" tapi anjeun henteu pernah terang. Pangalaman taun-taun pamungkas ieu nyaritakeun yén tungtungna kabéh rumor dikonfirmasi sareng urang kedah ngiringan Keynote tanpa rahmat, Keynote's anu ngenalkeun urang kana naon anu parantos urang terang. Urang bakal ningali naon anu lumangsung Rebo payun, 7 Séptémber ...

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.