Kumaha ngadangukeun musik tina iPhone 7 nganggo headphone nalika ngecas na (numutkeun ka Apple)

dok-kilat-headphone

Salah sahiji patarosan anu seueur dipénta ku média sareng pangguna nalika rumor munggaran mimiti muncul anu diklaim yén Apple ngarencanakeun ngaleungitkeun jack headphone sapinuhna, nyaéta kumaha pangguna tiasa ngupingkeun musik karesepna ku headphone nalika iPhone dieusi, kumargi sambungan headphone na bakal janten kilat sabab akhirna dikonfirmasi dina presentasi iPhone 7 dua dinten ka pengker. Masalah ieu kanggo ayeuna sareng dugi ka urang biasa, ngan ukur mangaruhan pangguna, sanés perusahaan. Maca 9to5Mac ngahubungi Phil Schiller pikeun naroskeun kumaha anjeunna tiasa ngeusi batre iPhone sareng ngadangukeun musik dina waktos anu sami nganggo headphone.

AirPods

Pikeun nyobaan méréskeun masalah "leutik" ieu pikeun pangguna, Apple parantos nampilkeun AirPods anu nyambungkeun via Bluetooth ka alat sareng ngamungkinkeun urang ngupingkeun musik tina iPhone kami tanpa kabel nalika urang ngeusi batre alat. Tapi dina harga € 179, Ku teu sangka éta mangrupikeun jalan kaluar pikeun pangguna anu ngan ukur bakal ngagaleuh iPhone anyar ieu.

Ieu réspon Phil ka pangguna:

Hai Zaheen,

Abdi resep ngadangukeun dina AirPods kuring bari iPhone 7 Plus kuring ngecas sabab kuring bébas gerak.
Nanging, upami anjeun hoyong ngupingkeun headphone kabel nalika ngecas iPhone 7 dimungkinkeun pikeun ngalakukeun éta ogé.
Apple Lightning Dock kalebet jack headphone pikeun ngagunakeun headphone kabel atanapi spéker nalika ngecas.
Abdi ngarepkeun anu ngabantosan.

Numutkeun ka Phil Schiller, solusina nyaéta "mésér", anu Dock Lightning pikeun iPhone anu ngamungkinkeun urang pikeun ngeusi batre iPhone 7 sareng anu urang tiasa nyambungkeun headphone nalika ngecas. Dok ieu ngagaduhan harga di Apple Store 45 euro.

Anjeun parantos raoseun ku waleran anjeun. Upami pangguna anu pertama kalina ngagaleuh iPhone sareng henteu gaduh headphone nganggo jack 3,5 dina panangan (henteu dipikaresep tapi henteu mustahil) anjeunna ogé kedah mésér headphone énggal. Numutkeun kana jawaban, Apple ngagaduhan solusi pikeun sadayana, salami anjeun kasohor.

Dina tulisan kuring salajengna kuring nawiskeun anjeun solusi pikeun tiasa ngupingkeun musik karesep anjeun nganggo EarPods énggal nalika anjeun ngeusi batre iPhone 7.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    sambungan tina airpods nyaéta ku Bluetooth? Teu sangka kuring ngartos yén éta sacara nirkabel didamel ku chip khusus dina alat sareng chip énggal dina airpods.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Leres, sabab éta ogé tiasa nyambung kana alat sanés anu sanés Apple, sapertos anu kuring parantos tiasa maca.

  2.   rotelo cenahna

    Biasa kana BT sareng ulah ngeluh, tapi ngartos anu langkung mirah, langkung saé sareng éta henteu murag tina ceuli…. AirPods ieu bakal murag, sahenteuna seueur….