Ngaganti layar iPhone 6 Plus bakal ngarugikeun anjeun $ 329

iFixit iPhone 6

IPhone 6 Plus henteu ngan ukur hargana 100 euro langkung ti édisi 4,7 inci tapi ogé, perbaikan layar na ogé bakal nyandak biaya luhur pakait.

Kami parantos ningali éta sateuacan ragrag, layar Éta mangrupikeun komponén munggaran tina iPhone 6 anu rusak, éta biasana teras-terasan jalan leres tapi kalayan bagian hareupna ditumpes. Jelas, ieu peryogi ngagentos gancang-gancang janten upami anjeun ka Apple Store ngagantikeunana, jasa bakal ngarugikeun anjeun $ 329 upami anjeun gaduh iPhone 6 Plus atanapi $ 299 upami éta kasus iPhone 6.

Upami urang hoyong nurunkeun harga ieu, maka urang kedah nganggo ngiringan sababaraha Jasa AppleCare, Asuransi Apple anu, salian ti ningkatkeun durasi garansi, ngajantenkeun jinis-jinis perbaikan ieu langkung mirah.

Kalayan AppleCare dikontrak, ngarobah layar iPhone 6 Plus bakal ngarugikeun anjeun 129 dolar sedengkeun anu iPhone 6 hargana 109 dolar. Upami urang ngagaduhan AppleCare +, maka hargana turun ka $ 79 dua karusakan teu kahaja kahiji.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ngalereskeun iPhone 6 atanapi iPhone 6 Plus ngalangkungan saluran resmi éta moal murah. Untungna, urang tiasa kéngingkeun suku cadang ku harga anu langkung menarik sareng cobian masang nyalira nganggo salah sahiji pituduh anu iFixit parantos parantos dilakukeun pikeun kadua terminal. Tangtosna, aya ogé pilihan pikeun nyandak telepon ka layanan téknis pihak katilu dimana urang henteu kedah ngalakukeunana nyalira sareng, pastina, éta bakal ngarugikeun urang langkung signifikan tibatan di Toko Apple. Alternatipna urang gaduh seueur sareng seueur pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Santiago cenahna

    Hiji pamundut.
    Abdi gaduh iPhone 6 plus 3 dinten na kuring parantos muragkeun sareng layar na rusak. Naha anjeun tiasa mésér perawatan apel ayeuna sareng angkat ka toko apel sareng ngalereskeun kanggo € 130? Atanapi kuring kedah mayar € 330 langsung?