Gosip: Program ngagantian batré iPhone 6s sumping ka iPhone 6

UPDATE: Apple Insider mastikeun parantos ngahubungi Apple sareng yén Cupertino parantos nampik rumor ieu. Handap anjeun gaduh pos aslina.

Sateuacan ngamimitian Abdi hoyong jelaskeun pisan naon anu anjeun parantos tingali dina judulna: inpormasi anu bakal anjeun baca dina tulisan ieu masih mangrupikeun rumor anu henteu acan dikonfirmasi. Kalayan dipedar, nalika Apple ngaleupaskeun program ngagantian batré Pikeun iPhone 6s, seueur pangguna modél samemehna, iPhone 6, humandeuar yén aranjeunna ngalaman masalah anu sami, janten Apple tiasa dipaksa nyandak tindakan.

Gosip utama tulisan ieu nyaéta diterbitkeun ku Macotakara, média Jepang anu biasana nyiptakeun prediksi anu cukup akurat. Sedeng anu kawéntar ogé tanggung jawab netelakeun ti mimiti yén inpormasi ngan ukur rumor sareng henteu terang langkung detil anu tiasa ngabantosan anjeun upami ngagaduhan anu leres atanapi henteu. Tapi anu mimitina didadarkeun salaku "sajumlah leutik pisan" jalma anu kapangaruhan ku anu aya di Cupertino parantos ningkat hariwang, janten tim anu dipimpin ku Tim Cook bakal mengevaluasi kamungkinan yén anu ngagaduhan iPhone 6 ogé tiasa nyandak kauntungan tina program anu mimitina dileupaskeun ngan ukur pikeun iPhone 6s.

Naha anu gaduh iPhone 6 tiasa ngarobih batréna gratis?

Program na iPhone 6 ngagantian batré, upami tungtungna dibuka, éta kedah sami sareng anu diluncurkeun kanggo iPhone 6s: halaman wéb anu urang tiasa terang upami iPhone 6 kami kapangaruhan sareng, upami éta, ngajadwalkeun pasini sareng pendirian Apple resmi, anu sah atanapi ngirim ka salah sahiji tina dua pilihan di luhur.

Upami program ngagentos batré iPhone 6 tungtungna diperpanjang, urang tiasa nyanghareupan cacat desain, ti mimitina ngan ukur 4.7-inci alat sigana kapangaruhan. Ningali ka sisi anu positip, urang bakal ngagaduhan yén Cupertino bakal ngurus ngagentos batréna iPhone 6 sareng iPhone 6s, teu kakantun éta, sahenteuna pikeun ayeuna, urang tiasa neraskeun ngumbara nganggo pesawat nganggo smartphone urang .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anonim cenahna

    Kuring parantos maca seueur koméntar dina internét ngeunaan masalah batréna dina iPhone 6, kuring yakin yén Apple ngalirkeun sadaya palangganna nganggo iPhone 6, pastina éta henteu bakal ngalakukeun éta sahingga masarakat ngabaruan iPhone na taun ayeuna, upami aranjeunna robih batréna sami waé urang cicing sababaraha taun nganggo iphone 6.

    Ayeuna kuring mairan perkawis kuring sareng éta kuring jarang ngahontal 15% sareng éta henteu pareum. Aya kasus anu kuring pareum nalika ngahontal 30% sareng kuring ditinggal tanpa ponsel salami sababaraha jam kusabab kajadian anu teu disangka-sangka, kuring henteu terang naha éta kalepatan, tapi upami seueur jalma anu gaduh masalah. sami jelas yén iPhone 6 anjeun ngagaduhan masalah sareng Apple henteu hoyong ngalereskeunana.
    Kuring ogé ngagaduhan kasus yén kuring nempatkeun iPhone pikeun ngeusi dinten énjing éta dina 20%! Hal kahiji anu kuring pikirkeun nyaéta carjer parantos rusak, kuring ningali dimana-mana sareng nalika kuring dicolokkeun, iPhone henteu némbalan sareng ikon batréna tetep sami, kuring ngaktipkeun deui kapaksa sareng nalika ngahurungkeun batréna 100%. Ogé waktos sanés tapi sababaraha ... éta ngahontal 1% sareng kuring biasa yén éta luntur antara 10-40% henteu masihan kiridit, sabab éta tetep dina 1% ampir satengah dinten salamet sapertos raja. Kuring henteu terang naon anu parantos dilakukeun ku Apple ku batré alat ieu tapi anu langkung saéna langkung parah tibatan di 6s, éta panginten batréna, sistem anu sami anu maksa urang sangsara sahingga urang mésér iPhone anyar, Gusti terang naon, tapi konsumén moal tiasa disalahkeun urang seueur teuing anu gaduh masalah anu sami ...

  2.   Daniel cenahna

    Abdi sami, kuring gaduh IPhone 6 salami sataun atanapi langkung sareng pareum 30%. Kuring ningali kendang luncat tina 70 dugi 40 dina hiji waktos. Kuring miharep aranjeunna ngaluncurkeun kampanye ngagantian batré ogé

  3.   david77n cenahna

    Kuring ngalaman masalah éta sareng iPhone kuring yuswa ampir 2 taun janten kuring ngahubungi Apple sareng aranjeunna ngarobihna salaku jaminan tanpa mayar nanaon, janten ulah ragu pikeun ngahubungi upami 2 taun teu acan kalangkung.