Ngagunakeun iOS 10 Maps salaku gaganti TomTom

Peta-1

Kuring parantos janten pangguna TomTom anu satia salami mangtaun-taun, ampir saprak kuring mimiti nganggo iPhone 3GS kuring, sareng kuring masih aya, tapi ngamangpaatkeun pakansi ieu kuring hoyong nyobian ios Maps. Seueur anjeun masih bakal percanten yén Maps masih ngagaduhan masalah éta yén sadaya média bergema dina awalna, balik ka ios 6, tapi mangtaun-taun parantos kalangkung (ampir opat taun) sareng aplikasi Apple parantos ningkat pisan, langkung ti seueur anjeun pikir. Salaku tambahan, ku ios 10 seueur parobihan anu sumping anu janten calon anu saé janten aplikasi anu langkung ti cukup pikeun ngabantosan anjeun dina jalur anjeun.

Rute, patalimarga sareng tempat kapentingan

Naon anu diperyogikeun tina aplikasi anu anjeun hoyong bantosan nalika di perjalanan? Anu kahiji, sareng mendasar, yén rute anjeun cekap, sareng ieu henteu janten masalah. Jauh pisan éta kasalahan-kasalahan (anu diwangun ku langkung ti hiji sirah) Peta dina debutna sareng ios 6, sareng ayeuna anjeun tiasa tenang ngarencanakeun perjalanan anjeun milih tujuan anjeun. Di dieu éta ngagaduhan titik anu kuat: integrasi sareng sistem. Salaku conto, anjeun tiasa ngalaksanakeun iPhone dikonci sabab nalika aya instruksi éta bakal diaktipkeun sareng anjeun bakal ningali rute. 

Upami anjeun kantos nganggo iPhone sareng anjeun ngagaduhan fitur "Lokasi Sering" diaktipkeun, anjeun tiasa sacara gampang milih tujuan upami di lokasi-lokasi éta, sabab nalika layar pamilarian ditingali, éta mangrupikeun hal anu pangpayunna nunjukkeun ka anjeun. Pikeun urang anu sering nganggo Peta ieu mangrupikeun kaunggulan anu hébat, kusabab éta ngahemat preferensi urang, karesep urang ... sareng sadayana disimpen dina iCloud, Janten anjeun moal kaleungitan nanaon.

Mayar inpormasi patalimarga? Éta sajarah. Sanaos sababaraha pangotéktak parantos ngalebetkeun inpormasi ieu, seuseueurna kaasupkeun salaku pilihan mayar, tapi ku Apple Maps ieu standar, gratis gratis. Rute anu ditawarkeun ditunjukkeun ka anjeun ku perkiraan waktos perjalanan, nganilai kaayaan patalimarga. Dina peta anjeun ogé bakal tiasa ningali bagian anu gaduh lalu lintas padet atanapi macet anu ditandaan warna beureum, hal anu rada aya gunana pikeun nyingkahan kacilakaan atanapi tiasa nyandak rute alternatif.

Kacida dikonfigurasi

Peta parantos ngémutan paréntah pikeun nungtun perjalanan anjeun, ku sabab éta ngagaduhan seueur pilihan anu urang lasut sateuacanna sareng anu langkung umum pikeun panyungsi "Pro" anu sanés. Ayeuna anjeun tiasa nyetél polumeu paréntahna (sacara standar rada handap), sareng yén audio sora anu anjeun ngupingkeun kaganggu nalika aya pitunjuk. Panasaran éta ngabédakeun antara musik (anu ngan ukur atenuasi) sareng audio sora (sapertos podcast). Anjeun tiasa ogé ngonpigurasikeun kumaha éta milih rute standar, nunjukkeun upami anjeun hoyong éta pikeun salawasna ngahindarkeun tol.

Peta-2

Navigasi inpormasi dina aplikasi anu sami

Peta ngagaduhan poin anu kuat pikeun yén TomTom atanapi navigator khusus anu sanésna henteu ngagaduhan: inpormasi ngeunaan tempat-tempat anu anjeun badé angkat. Tina aplikasi anu sami anjeun tiasa ningali sadaya inpormasi ngeunaan tujuan anjeun, jadwalna, nomer telepon, poto, pendapat TripAdvisor, sareng ku layar sentuh saderhana nyetél rute ka ditu.

Apple Watch mangrupikeun pendamping anjeun

Kauntungan sanés anu ageung tina Maps tibatan pesaing na nyaéta integrasi na sareng Apple Watch. Upami anjeun milampah, bantosan anu ditawarkeunana ageung pisan, sareng anjeun tiasa mopohokeun ningali ponsel anjeun, Kusabab ku péngkolan pigeulang anjeun bakal terang sampurna rute anu kedah dituturkeun. Tapi sanajan dina mobil éta gunana pisan pikeun nyatet geter sareng sora nalika pitunjuk yén anjeun kedah nuturkeun jalan, sapertos narik jalan raya atanapi giliran.

Masih ku kakurangan penting

Peta henteu nawiskeun anjeun inpormasi ngeunaan kaméra gancang, sanaos kanggo éta anjeun gaduh aplikasi anu tiasa dianggo salaku pelengkap sapertos Radar Nomad, anu kuring anggo sanajan kuring nganggo TomTom. Sanaos henteu cocog sareng ios 10 dina waktos ayeuna, diarepkeun yén aranjeunna bakal enggal-enggal ngajawabna. Visi anu ditawarkeunana salami rute ogé ogé henteu resep ku seueur, biasa kana pandangan anu langkung caket tibatan pandangan panon manuk sapertos pandangan anu ditawarkeun ku Maps, sanaos ogé kedah dicatet yén nalika aya paréntah, éta diperbesar pikeun tiasa ningali daérah lengkep. Modeu wengi otomatis ogé tiasa janten titik négatip, sabab teu aya jalan pikeun mareumanana pikeun anu henteu resep.

Sanés langkung saé atanapi goréng, ngan ukur salah sahiji alternatif

Pikeun ayeuna kuring bakal tetep satia ka TomTom (ayeuna TomTom Go) anu lisénsina kuring masih kénéh masih kénéh berlaku, tapi kuring kedah ngaku yén bakal hésé pikeun ngadorong kuring pikeun ngomean éta saatos parantos nguji aplikasi ios 10 dinten ayeuna. momen, inpormasi angkutan umum henteu sayogi. Google Maps? Tangtosna, éta ogé mangrupikeun alternatif anu langkung saé tibatan wajar, sareng anu dipikaresep pikeun seueur., tapi numutkeun kuring, sanaos aplikasi peta éta sorangan langkung saé tibatan Apple, nalika anjeun nganggo instruksi navigasi janten langkung parah, sareng seueur kalepatanana disada ku sora anu teu masuk akal ku intonasi pincang anu aranjeunna anggo pikeun Google Maps.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jimmyimac cenahna

    Anu kuring henteu resep nyaéta tol, atanapi éta sok diaktipkeun atanapi dinonaktipkeun, nyaéta, anjeun bakal ngarencanakeun perjalanan anu dipikaresep anjeun ngalangkungan tol sareng anu sanésna, anjeun ogé henteu terang naha anjeun bakal ningali tol atanapi henteu sareng émut upami anjeun ngagaduhan tab anu diaktipkeun atanapi dinonaktipkeun mangrupikeun anu ngagem, kuring resep kumaha tomtom ngalakukeun éta langkung seueur, yén nalika ngarencanakeun rute éta ngawartosan upami éta kalebet tol sareng upami anjeun hoyong nyingkahanana atanapi milari aranjeunna, dugi ka éta ieu sareng peta, éta henteu ngayakinkeun kuring.

    1.    louis padilla cenahna

      Tingali kana salah sahiji gambar dina tulisan. Éta nawiskeun anjeun dua rute, hiji nganggo tol (kalayan ikon koin pikeun ngaidentipikasi éta) sareng anu sanésna henteu.

      1.    jimmyimac cenahna

        Aranjeunna hoyong ngajantenkeun minimalis yén anjeun kedah intuit.

    2.    IOS 5 Salamina cenahna

      Aplikasi peta ios 6 nyarios langsung ka anjeun upami aya tol dina rute

  2.   IOS 5 Salamina cenahna

    Kuring parantos ngumbara di Éropa nganggo peta sareng ios 6 sareng mangrupikeun kaajaiban, anjeunna henteu lepat sadetik sareng urang tiasa balik sareng balik tanpa mundur.