Ngahémat 181 euro kanggo mésér 256 GB iPad Air Wi-Fi + Cellular

Urang sadayana terang yén diskon dina iPad Air rada sering tapi dina hal ieu kami bagikeun sareng anjeun salah sahiji diskon pangsaéna anu ayeuna kami aktipkeun pikeun modél 256GB iPad Air sareng Wi-Fi Plus Konéktipitas sélulér. Dina hal ieu éta modél pang anyarna anu dipidangkeun dina taun 2020 ku layar 10,9 inci sareng warna emas mawar.

Modél iPad Air ieu parantos ningali diskon tina sagala rupa tapi dina ieu bisi diskon ampir € 200 ditawarkeun ku halaman wéb Amazon (pikeun waktos anu kawates) leres-leres aya anu kedah dipikirkeun. Tangtosna, ieu bakal gumantung kana minat anjeun mésér iPad Air, tapi ku harga ieu atanapi Apple anu direnovasi ...

Mésér didieu iPad Air ieu ku harga minimum sajarah

Henteu seueur anu nyarios yén anjeun henteu acan terang ngeunaan modél iPad Air ieu. Nilai artos anu ditawarkeun ka kami saleresna mangrupakeun titik anu kuat sareng kami tiasa yakin yén mésér salah sahiji iPad Air ieu pasti mangrupakeun mésér anu saé. Ngabandingkeun harga sareng halaman wéb Apple kami sadar yén bédana harga sareng modél paling dasar saé pisan, dina hal ieu Amazon nawiskeun kami modél 256 GB Wi-Fi + Sélular pikeun 777 euro sareng di Apple modél dasar dibanderol dina 689 euro ... Aranjeunna henteu malah 100 euro bédana.

Ayeuna anjeun kedah terang yén harga dina halaman wéb dagang online ieu beda-beda sareng éta bakal gumantung nalika ningali tulisan ieu naha aya parobihan atanapi henteu, ayeuna Dugi ka tanggal publikasi, pastina éta harga anu paling murah pikeun iPad Air tina ciri-ciri ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.