Kumaha Hapus atanapi Nyumput Kontak Facebook dina iPad atanapi iPhone

facebook-kontak

Masalah sareng sadayana nyingkronkeun nyaéta kadang janten ngaganggu atanapi diduplikasi, kumargi kitu, kadang-kadang urang kedah ngonpigurasikeun sababaraha aspék alat ios kami anu ngajantenkeun kahirupan langkung raoseun. Urang panginten panginten ieu anu aranjeunna maksudkeun sareng singkronisasi antara jaringan sosial, tapi kadang ngabalukarkeun langkung seueur gangguan tibatan pangrojong. Dina hal ieu, integrasi antara Facebook sareng ios total, dugi ka kami ogé tiasa ngagaduhan kontak Facebook dina alat kami. Patarosan na: Naha urang hoyong kontak Facebook anu urang bahkan henteu ngagaduhan nomer telepon? Janten Dinten ieu kami bakal ngajarkeun kumaha ngahapus atanapi nyumputkeun kontak Facebook dina iPhone sareng iPad.

Pikeun nyumputkeun kontak Facebook

kontak-facebook-2

Bagian ieu parantos nyababkeun masalah, tapi Apple nolak "ngalereskeun" na. Nalika urang ngalebetkeun aplikasi kontak, di kénca luhur éta nyatakeun «grup«, Sareng teu aya anu leres-leres terang naon tujuanana, kanyataanna seueur pangguna bahkan henteu terang yén éta aya, tapi éta dipaké pikeun nyumputkeun atanapi nunjukkeun kontak numutkeun grup sepanjang waktos. Nanging, seuseueurna seueur jalma fana gaduh sadayana kontak babarengan, sareng henteu nyiptakeun kelompok. Upami urang lebetkeun pilihan ieu, grup bakal muncul gumantung kana aplikasi anu ngagaduhan aksés kana kontak, dina hal ieu Facebook.

Urang lebetkeun Grup, pupus centang «Sadaya kontak Facebook»Sareng aranjeunna bakal disumputkeun tina agenda urang.

Hapus kontak Facebook

Nalika anjing éta maot, henteu aya ambek anu tinggaleun. Kuring milih henteu nyingkronkeun aranjeunna. Pikeun ieu urang giliran setélan, dina bagian Facebook, bakal némbongan saklar klasik tina "Kontak", "Facebook" sareng "Kalénder". Dina hal ieu kami bakal mencét saklar «Kontak» pikeun ngantepkeun éta pareum, sareng éta bakal ngaleungit tina alat kami pikeun permanén. Upami urang ningali waktos parantos lami sareng aranjeunna henteu ngaleungit, pencét dina "Perbarui Kontak" anu nembongan di handapeun saklar biru biru ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.