Kumaha carana miceun jailbreak sareng Cydia Impactor

cydia-pangaruh

Salah sahiji masalah anu paling ageung tina jailbreaker nyaéta kaleungitan jailbreak anu berharga. Kumaha carana ieu tiasa lumangsung? Nya, ngagaduhan masalah anu serius, naha éta asalna tina jailbreak atanapi henteu sareng kedah mulangkeun. Upami urang balikeun tina alat, anu paling dipikaresep (kuring tumaros dina ios 5.1.1 sareng éta dianggo pikeun kuring) nyaéta tetep dina blok sareng henteu tiasa ngamimitian, janten urang kedah mulangkeun sareng iTunes. Nalika malikkeun, logis, jailbreak ngaleungit, tapi Apple henteu ngijinkeun kami balikkeun kana vérsi anu henteu ditandatanganan, ngamungkinkeun urang ngan ukur mulangkeun kana vérsi pangénggalna. Upami vérsi éta henteu rentan ka jailbreak waé, urang bakal leungit.

Tapi éta parantos kaliwat. Kamari Saurik ngaluarkeun tweak, ayeuna dina béta sareng ngan sayogi kanggo ios 8.3 sareng ios 8.4, éta bakal ngijinkeun urang mulangkeun alat urang tina iPhone tanpa kedah diénggalan. Ieu ngandung harti yén, upami kami dina versi anu rentan ka jailbreak, kami bakal tetep dina versi anu rentan ka jailbreak anu sami. Mangrupikeun prosés anu saderhana pisan anu kami ngajelaskeun ka anjeun saatos luncat.

Penting pikeun disebatkeun éta Cydia Impactor teu acan cocog sareng iPod generasi ka-XNUMX sabab teu acan aya OTA pikeun alatna. Dipiharep tiasa cocog dina waktos payun.

Kumaha carana miceun jailbreak sareng Cydia Impactor

  1. Kahiji, urang ngadamel cadangan ti iPhone kami nganggo iTunes.
  2. Kami nyambungkeun alat kami sareng pastikeun urang ngagaduhan sahenteuna 20% batré (penting).
  3. Kami masang Impédia Cydia ti Cydia.
  4. Kami ngajalankeun Cydia Impactor. Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah némpél ikon na dina layar utama, teras dimana éta nyatakeun mupus sadaya data sareng alat unjailbreakdituturkeun ku Pupus sadayana. Kami henteu kedah némpél naon-naon dugi ka ningali layar sambutan.
  5. Kami ngaktipkeun alat sapertos biasa.

Salaku conto, upami urang ngalakukeun éta dina ios 8.4, urang bakal mulangkeun alat anu ngantepkeun pabrikna di ios 8.4 tanpa tilas jailbreak. Urang kedah jailbreak deui sareng mimitian deui ku sadayana anu bersih.

Dihandap ieu anjeun tiasa ningali pidéo anu didamel ku Jeff Bengamin:

Janten ayeuna anjeun terang. Ayeuna anjeun tiasa hilap ngeunaan iLex Rat atanapi Semi-restore. Tanpa ragu, usul Saurik bakal janten anu pangsaéna pikeun sadayana sareng "Kedah Ngagaduhan" kanggo tukang jail naon waé anu cocog sareng uyah na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Julio cenahna

    Kuring nyayogikeun ieu mamang kuring, sareng éta tiasa dianggo saé, dugi ka ayeuna teu aya anu kuring henteu kantos dilakukeun sareng ilexrat atanapi sareng semirestore, teras nalika kuring ngamimitian layar, cydia henteu aya, sareng kuring nyarios sabab kadang-kadang kajadian kuring sareng ilexrat sareng semirestore, cydia henteu némbongan, sapertos kieu kuring masih teu percanten yén jalbreak tiasa dileungitkeun, tapi teras kuring ngadamel restorasi tina setélan sistem sareng KUNG GENTLEMEN INI ADALAH CRAZYAAAAA, JAILBREALK TIASA JEUNG I BISA NYIEUN DEUI TANPA PISAN , ieu kedahna tos lami, janten anjeun henteu kedah ngapdet nalika mendakan masalah.
    HATUR NUHUN SAURIK

  2.   Alberto Cordoba Carmona cenahna

    Luar biasa! Ieu anu urang peryogikeun kanggo waktos anu lami. Nuhun Saurik! Tanpa anjeunna seueur hal moal mungkin ayeuna. BESAR