NetEase Cloud Music mangrupikeun alternatif énggal pikeun Spotify

Netease-cloud-music-spotify-chino

Sakali deui Cina janten kepala bébas, dinten ieu urang badé nyarioskeun ngeunaan NetEase Cloud Music, alternatif pikeun Spotify kalayan perpustakaan anu ngégél, sareng henteu, éta henteu langkung mirah tibatan Spotify, nyatana éta gratis. Hal anu logis nyaéta mikir yén palayanan anu sanés sapertos Deezer atanapi Napster kedahna oyag sabab sakali deui, sapertos halna smartphone anu saé, saé sareng mirah ti perusahaan Cina, target pasarna nyaéta raksasa Asia. Nanging, kami di dieu pikeun nyaritakeun ngeunaan jasa ieu sareng ngawartosan anjeun kumaha cara ngagunakeunana pikeun nguntungkeun.

NetEase sanés perusahaan Cina anu khas anu kaluar ti mana waé anu datang pikeun nawiskeun urang opat pesétas heuras, didirikeun taun 1997, tanggung jawab ngembangkeun seueur jasa, ti mesin pencari dugi ka sistem multiplayer online sareng nyiptakeun gim video. Éta ogé kolaborasi sareng perusahaan tina pamor tinangtu sapertos Blizzard pikeun ngadukung gim video na.

Dina April 2013, saatos ngaluncurkeun tina jasa olahtalatah ka forum, aranjeunna mutuskeun pikeun investasi di dunya streaming musik sareng NetEase Cloud Music. Jasa éta ngagaduhan hiji tujuan, pikeun ngarobih kakurangan Spotify dina hal sosialisasi sareng ngabagi kontén ngalangkungan internét. Kalayan jasa ieu urang tiasa ngabagi sadaya daptar kami sareng jaringan kontak, janten dasarna jaringan sosial musik.

Jasa éta gratis sareng henteu persis alit, dina bulan Désémber 2014 henteu kirang ti 55 juta pangguna anu parantos ngaraosan éta.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan NetEase Cloud Music?

  • Masalah bahasa: Éta dina basa Cina, salaku jaringan sosial Cina éta, anu tiasa janten titik ngalawan teuing relevan pikeun kaseueuran pangguna.
  • Éta gratis sareng henteu ngagaduhan iklan.
  • Aranjeunna henteu hoyong data kami: Pendaptaran henteu diperyogikeun pikeun panggunaan saderhana, sanaos pikeun ngaksés jasa tambahan anu tangtu.
  • Éta ngagaduhan katalog anu ngémutan yén éta gratis. Sakumaha urang tiasa tingali, dimungkinkeun pikeun mendakan grup rock Spanyol dina database na tanpa seueur komplikasi.
  • Éta kalebet lirik seueurna lagu.

Netease-cloud-music-candak

Kamungkinan anu béda, jasa anu sami

Mangrupikeun jasa multiplatform, sabab urang tiasa ngarepkeun tina jaringan sosial. Ti halaman wéb resmi ka aplikasi smartphone anjeun nyalira. Upami kitu ios kami peryogi ID Apple sareng daérah anu ditugaskeun anjeun di Cina. Antarbeungeut pangguna anu luar biasa intuitif, tapi henteu cekap pikeun ngatasi masalah anu aya dina basa Cina tiasa sering.

netease-cloud-music-spotify-cina-iphone-ios

Saur kuring, sapertos batur sapagawean kuring sareng bakal tetep satia ka Spotify anu jasa Premium anu kuring resep, tapi alternatif NetEase Cloud Music ieu mangrupikeun pilihan pikeun diperhatoskeun, khususna ngémutan kamungkinan gaduh musik favorit urang offline. Tanpa diragukeun, upami aranjeunna ngaluarkeun pembaruan antar muka pangguna na ditarjamahkeun kana basa Spanyol sareng Inggris aranjeunna bakal suksés pisan, sanaos urang masih gaduh mamang ngeunaan légal jasa, langkungna datang ti Cina dimana hak cipta sanés persis urutan poé. Nanging, sanés masalah pikeun urang muhasabah, sabab pikeun éta parantos aya multinasional ageung anu milarian artos tina ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   orangemax cenahna

    Dupi anjeun ngirim kuring IPA tina aplikasi? Abdi henteu kéngingkeun KTP Cina, surat kuring: maxichaio@gmail.com