Procreate 3 ngabagéakeun iPad Pro sareng Apple Pencil

ngagalang-3

Salah sahiji aplikasi gambar profesional anu paling populér pikeun tablet Apple nyaéta diragukeun, Procreate, tim pangembangan dinten ayeuna ngaluarkeun versi katilu aplikasi anu kasohor ku sababaraha fitur anyar. Sareng ieu henteu diwatesan sacara tepat pikeun nambihan sikat anyar, kabur gerakan, sudut pandang sareng antar muka, sareng ayeuna aplikasi na sapinuhna cocog sareng iPad Pro sareng Apple Pencil Kusabab caket peluncuranana, ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun gambar kalayan résolusi anu mengesankan sareng adaptasi kana hardware Cupertino pangénggalna anu bakal dileupaskeun bulan ieu. 

Warta henteu lirén di dieu, ti iPad Air 2 urang ogé tiasa nyiptakeun gambar kalayan résolusi 8000 x 4000, henteu goréng pisan. Naon deui, Procreate digunakeun dina presentasi iPad Pro pikeun nunjukkeun kamampuan anu Apple Pencil tiasa nawiskeun ka urang, utamina anu aya hubunganana sareng tingkat kecenderungan sareng sensitipitas tekanan, anu pensil Apple anyar anu kasohor mangrupikeun kalepatan anu saé. Sét sikat anyar anu kalebet dina Procreate jelas-jelas dimaksudkeun pikeun ngajantenkeun urang ningali kumaha sanggup Apple Pencil.

Salaku tambahan, Procreate parantos ngaminimalkeun réspon layar sareng latency input, ngirangan lag dina ngagambar sareng ngajantenkeun kami yakin yén kami ngagambar dina kertas. Aplikasi ieu hargana ngan ukur € 5.99 di iOS App Store sareng aya seueur anu nganggona sacara rutin pikeun ngantepkeun imajinasiana dina tablet nganggo patlot optikna. Ieu mangrupikeun salah sahiji seueur aplikasi anu ngabagéakeun iPad Pro, sanaos ieu bakal kajadian teu lami sateuacan sareng teu lami saatos peluncuran iPad Pro, janten bersiap-siap pikeun nampi berita, sapertos biasa, urang bakal aya di dieu pikeun ngabéjaan aranjeunna leres-leres sadayana, kalayan Actualidad iPad anjeun moal sono nanaon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro cenahna

    Sakumaha koméntar iPad pro henteu ngagaduhan 3D Touch, éta mangrupikeun pensil sapertos anu wacom anu tingkat tekanan .. Pariksa Sumber anjeun.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Wilujeng siang Alejandro.

      Éror nyerat parantos dilereskeun. Nuhun peringatan sareng kanggo maca kami. Sing salamet.