Ngajagi iPhone anjeun nganggo kasus sareng pelindung tina Catalyst

Kami nguji kasus iPhone 13 anyar ti Catalyst, merek éta parantos nawiskeun kami panyalindungan maksimal pikeun smartphone urang mangtaun-taun kalawan sporty, kasus trendi tur ayeuna pelindung layar pinuh teuing.

Pangaruh katalis

Kalayan desain modéren anu difokuskeun pikeun nyayogikeun panyalindungan maksimal tanpa ngajantenkeun iPhone urang kandel teuing, kasus Pangaruh Katalis gaduh tonggong tembus kalayan tampilan "beku" anu nyegah sidik ramo ditandaan, bari tetep ngungkabkeun desain sareng warna iPhone anjeun. Éta ngagaduhan sababaraha warna (hideung, transparan sareng biru) dimana anjeun kedah nambihan héjo fluoresensi anu wani nu glows dina poék. Dina analisa ieu, anu urang uji nyaéta panutup transparan. Simkuring malah boga kamungkinan pikeun ngarobah warna tina tombol, kalawan bulao, konéng, pink atawa oranyeu, sakabéh éta "neon" nu ngagabungkeun kacida alusna jeung sagala hal anjeun milih.

Sakabeh pigura boga finish kasar, ngajaga iPhone dina entirety na, kaasup bagian handap konektor, sarta ngabogaan liang pikeun speaker lunta ka hareup, nu ngajadikeun sora boga proyéksi hadé di hareup urang nalika urang keur ngarasakeun. eusi multimédia. Tombol boga touch unggulan, sarta eta oge boga roda ciri pikeun switch bisu, nu mangrupakeun merek imah on katalis. Gagasan anu saé pikeun roda sakedik ieu, khususna nalika anjeun nganggo sarung tangan.

Perlindungan anu ditawarkeun ku panutup ieu luhur pisan: ragrag nepi ka jangkungna 3 méter. Éta ogé kalebet tali pigeulang anu tiasa urang tempatkeun di pojok-pojok kasus, pikeun mawa iPhone urang dina panangan tanpa sieun ragrag. Tangtu modul kaméra ogé ogé ditangtayungan berkat flange nu nyegah eta datang kana kontak jeung beungeut wae. Hiji-hijina cacad anu kuring nempatkeun nyaéta yén éta henteu cocog sareng cengkraman magnét MagSafe, sanaos ngecas sacara nirkabel sacara sampurna.

Katalis Getaran

Vibe nyertakeun nawiskeun kami gaya anu béda, tangtosna, ngajaga kaamanan sareng perlindungan anu sami. Di dieu warna anu tiasa urang pilih langkung serius, sapertos hideung sareng kulawu, anu anjeun tiasa tingali dina poto. Sanaos urang ogé tiasa masihan aranjeunna sentuhan pribadi sareng wani ku cara ngarobih warna tombol, roda bisu sareng tali pigeulang, kalayan warna anu sami sareng modél sateuacana. Kasus Vibe ieu langkung seueur modél gaya militér, kalayan permukaan anu langkung kasar, tékstur Catalyst nyauran "pola serat karbon."

Simkuring boga panyalindungan serelek sarua, tombol push hébat sarua, jeung roda sarua pikeun switch bisu. Anu kami henteu gaduh nyaéta permukaan anu tembus, sabab kasus ieu nyumputkeun desain iPhone anjeun. Di tukeran urang meunang MagSafe, urang tiasa nganggo sagala rojongan magnét cocog sareng sistem Apple, nu keur kuring penting dina titik ieu. Tali pigeulang ogé diasupkeun kana kotak sarta ngabogaan liang spiker nyanghareup ka hareup.

Pencét layar

Kami parantos ngagaduhan iPhone kami anu ditangtayungan ku pigura sareng tukangeun, sareng ayeuna urang badé ngajagi tina payun sareng pelindung layar "pinuh". ATAWAPoho pelindung anu nyimpen kiyeu, sareng langkung saé nempatkeun anu lengkep (salami éta kualitas). Taun ieu ogé langkung gampang, sabab nalika anjeun ngalihkeun spiker ka luhur, kiyeu dina pelindung bakal ngabantosan anjeun ngagampangkeun nempatkeunana, nalika dianggo salaku rujukan.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, papayung kaca tempered ieu cocog iPhone Anjeun sareng milimeter a, tur sagemblengna cocog sareng ampir sagala hal, tangtu kalawan katalis. Éta henteu ngagaduhan pituduh pikeun panempatanna, tapi sapertos anu anjeun nyarios sateuacanna, nganggo spiker salaku rujukan, gampang janten sampurna sakumaha anu dipidangkeun ku gambar. Hal pangsaéna ngeunaan pelindung nyaéta yén anjeun henteu perhatikeun yén anjeun ngagemna, sareng ieu sampurna ngalaksanakeun tugas éta. Sentuhan anu saé, luminositas anu saé ... anjeun hilap anjeun ngagemna.

Pendapat editor

Upami anjeun milarian kasus dimana panyalindungan penting, Catalyst gaduh pangalaman mangtaun-taun. Kalayan desain anu nyalira sareng ciri anu teu jelas sapertos roda pikeun saklar bisu, Kasus katalis pernah nguciwakeun, sarta model ieu kami diuji kiwari teu bisa jadi kirang. Sareng ogé ayeuna kalayan pelindung layar anu cocog sareng anu disimpen sareng anjeun moal pernah perhatikeun deui. Anjeun tiasa mésér éta dina Amazon di Toko Katalis resmi (link) sareng model khusus anu kami uji dina analisa ieu dina tautan ieu:

  • Catalyst Gray Vibe iPhone 13 Pro Max pikeun € 54,99 (link)
  • Catalyst Transparent Influence iPhone 13 Pro Max pikeun € 44,99 (link)
  • Pelindung layar pikeun iPhone 13 Pro Max pikeun € 44,99 (link)
Pangaruh jeung Vibe
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
44,99 a 54,99
  • 80%

  • Pangaruh jeung Vibe
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Perlindungan maksimum
  • Bérés saé
  • model béda jeung kelir
  • Kabayang pikeun switch bisu

Kontra

  • Pangaruh tanpa MagSafe

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.