Ngalereskeun masalah Handoff dina Mac anu langkung lami kalayan Alat Aktipitas Kontinuitas

Gambar Handoff Show

[DIPERBARUI]: Parantos aya solusi pikeun Mac kalayan Bluetooth 2.0 tiasa nganggo Handoff

Salah sahiji alesan kunaon kuring resep Yosemite, sajaba ti kamungkinan nelepon sareng nampi telepon nalika urang nuju ngerjakeun Mac kami (raoseun pisan, upami anjeun teu acan nyobian, anjeun butuh waktos) nyaéta kamungkinan tiasa pikeun neraskeun ngagarap dokumén anu urang nyerat atanapi nyiptakeun di jalan ka bumi atanapi ti padamelan tanpa kedah nyimpen dokumén dina iCloud kanggo tiasa mukakeunana tina Mac urang. Handoff henteu ngan ukur mangpaat dina kasus-kasus ieu, tapi urang ogé tiasa anggo kana buka Safari dina halaman anu sami anu kami sumping dina iPhone kami.

Screenshot nunjukkeun Laporan Sistem

Mac anu biasana kuring anggo nyaéta Udara pertengahan 2011, anu numutkeun Apple bakal dilebetkeun kana alat anu cocog sareng Yosemite Handoff, kumargi Éta ngagaduhan Bluetooth 4.0 LE (Vérsi LMP: 0x6), kabutuhan poko pikeun fitur novél ieu jalan. Tapi ku alesan naon waé, obsolescence anu dijadwalkeun tiasa janten salah sahijina, éta henteu ngaktipkeun pilihan nalika urang masang Yosemite. Nalika kuring parios deui, kuring ngagaduhan rupa anu bodo sajaba ti ambek anu kuring nyandak.

Screenshot tina tab Umum System Preferensi

Kuring ngamimitian milarian internét sareng Kuring mendakan manual anu kuring tiasa aktipkeun, tapi kusabab kawatesanan kuring ngeunaan Mac (kuring nganggo langkung Windows), tina 22 léngkah anu diwangun, henteu langkung ti nomer 10, sanaos tina anu kuring tingali éta henteu kusabab kabodoan kuring dina OS X, kusabab seueur jalma nyangkut dina léngkah anu sami

Dokterdok parantos ngagantung dina platform Github sareng dumasar kana pitunjuk ti UncleSchnitty (anu kuring nyobian nuturkeun tanpa hasil) Parangkat aktip aktivasina Alat Aktipitas Kontinuitas, dirancang pikeun mariksa kasaluyuan Mac, nyiptakeun salinan cadangan supir sistem aslina, nganonaktifkeun modél Mac tina daptar hideung anu ngahalangan Bluetooth tina diaktipkeun dina modél sanés Apple, sareng nambihan kana daptar bodas pikeun ngaktipkeunana. Sakali kami parantos ngaunduh aplikasi, anjeun bakal ngalaksanakeun léngkah ieu:

  • Aktip: Mimitian prosés aktivasina sareng parios kasaluyuan Mac kami.
  • Diagnosis: Cék naha Mac kami cocog sareng anjeun tiasa ngaktipkeun Handoff
  • Aktip aktivasina: Ieu mangrupikeun prosés anu peryogi langkung lami, dugi ka 5 menit, sareng aplikasi na ngarobih sadaya parameter kanggo tiasa ngaraosan Handoff dina Mac kami, anu sanaos gaduh Bluetooth 4.0 Apple henteu hoyong ngaktipkeunana.

ngalereskeun-lami-handoff-mac-masalah

Sakabeh prosés dilaksanakeun sacara otomatis, urang ngan ukur kedah lebetkeun kecap akses akun iCloud kami nalika jandéla Terminal dibuka pikeun ngamimitian prosés sareng pilih pilihan 1 Aktipkeun Terusan. Sakali réngsé, Mac bakal dihurungkeun deui. Handoff parantos diaktipkeun dina Mac sareng urang ngan kedah nganonaktifkeun sareng ngaaktifkeun deui Handoff dina iPhone sareng iPad urang supados tiasa dianggo. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Mac dimana anjeun tiasa nganggo aplikasi ieu, maka kami nunjukkeun ka anjeun model cocog sareng aplikasi ieu sareng upami perlu ngarobih kartu wifi atanapi Bluetooth pikeun mikaresep Handoff dina Macs lami urang.

ngalereskeun-lami-handoff-mac-masalah

Naon Kuring henteu pati ngarti nyaéta ngaran aplikasi, Kusabab éta ngan ukur ngajawab masalah sareng Handoff dina Mac anu ngagaduhan Bluetooth 4.0, téknologi anu dianggo ku Handoff. Kontinuitas (nampi sareng nelepon, sareng SMS ti Yosemite) tiasa dianggo dina sadaya Mac, kumargi éta henteu nganggo Bluetooth tapi jaringan Wi-Fi anu nyambungkeun kadua komputer.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

27 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eureun cenahna

    Hatur nuhun pisan, tapi anjeun moal ngantep kuring nuliskeun kecap akses, kuring gaduh macbook pro pertengahan 2010

  2.   Joel cenahna

    Dina "Préferénsi sistem, kaamanan sareng privasi", kuring kedah "muka" gembok pikeun ngalakukeun prosés, upami henteu éta masihan kuring kasalahan.

    Di sisi anu sanésna, éta sanés naros ka Apple ID kuring, tapi pikeun sandi macbook na.

    Ayeuna kuring ningali pilihan diaktipkeun dimana éta henteu sateuacanna, sanaos kuring henteu terang kumaha jalanna; Éta bakal janten masalah ningali kumaha éta.

    Hatur nuhun.

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Aya sababaraha prosés anu panginten kuring sono. Hapunten. Dina kasus kuring, éta naros ka kuring pikeun Apole ID sabab kuring ngagaduhan éta pakait sareng Yosemite. Upami sanés masalah anjeun, éta bakal naroskeun kecap konci Mac sakumaha anu dituduhkeun ku Joel.

  3.   Emilio Guerrero cenahna

    Kuring henteu terang pisan ngeunaan prosésna tapi kuring masang Yosemite dina MacBook kuring sareng ayeuna éta moal ngantep kuring masang "Font Manager" anu dipasang ku Suitecase Fusion 3, masalah ieu sok katingali ku kuring nalika sistemna dirobah, aranjeunna henteu tipayun ningali kasulitan sapertos kieu, sareng hiji kedah mésér manajer font anu énggal, éta masalah pikeun kami desainer grafis

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Kop kana blog http://www.soydemac.com, sahabat sareng patarosan urang dinya. Aranjeunna ngatur langkung seueur tibatan Mac.

  4.   Fernando Bruno cenahna

    Éta moal ngantep kuring nuliskeun kecap akses

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Nalika anjeun ngetik kecap konci, kecap konci éta moal ditingalikeun dina layar. Sandi anu anjeun kedah lebetkeun sami sareng anu anjeun anggo nalika anjeun ngaktipkeun Mac, upami anjeun ngaitkeun kana akun iCloud, kecap konci éta bakal janten kecap konci anu anjeun kedah anggo.

      1.    MARC cenahna

        Hai Ignacio !!

        Hal anu sami kajadian ka kuring salaku jalma anu nyerat, aranjeunna moal ngantep kuring nuliskeun kecap akses, sabab anjeun parantos nyebatkeun yén éta henteu ditingalikeun dina layar…. Nya, kuring parantos ... Kuring parantos ngantosan ampir 20 menit ... sareng naha kanyataanna, kursor henteu ngalih? Naha anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring upami éta normal? Abdi gaduh macbook pro pangénggalna 2011 13 ″
        Hatur nuhun pisan!!

        Wilujeng wengi

        1.    elprofehabello cenahna

          enya enya! Anjeun kedah nyeratna, éta henteu némbongan dina layar tapi anjeun nyandak éta ...

          1.    MARC cenahna

            Halo!! Hatur nuhun pisan!!! Nya, sapertos anu kuring carioskeun ... Kuring parantos ngantosan 20 menit, sareng kursor tetep nol, ti ditu henteu ngalih, hahahahaha naha normal? Sabaraha lami nya ??

            1.    elprofehabello cenahna

              kutu buku !! Anjeun nempatkeun kecap akses sareng 2 pilihan némbongan sareng anjeun kedah pencét 1 (henteu kedah lami)

              1.    MARC cenahna

                anjeun retakan !!!! hatur nuhun pisan!!!

                sabtu minggu anu saé

                nuhun sakali deui


              2.    MARC cenahna

                hahaha tah ayeuna kuring nyarios yén versi 4.0 henteu ngadukung kuring…. Naha anjeun terang naha kuring tiasa ngarobih na dimana? punten pisan patarosan


              3.    elprofehabello cenahna

                Leres! Abdi ogé henteu nyandak! Kuring gaduh imac 2011 sareng kuring henteu nyandak! Kuring miharep aranjeunna nempatkeun sababaraha program alternatif anu nyandak éta! atanapi sanésna anjeun kedah mésér bluethoot 4.0 usb


              4.    MARC cenahna

                Hatur nuhun pisan!!! Anjeun parantos ngabantosan pisan ka kuring


              5.    elprofehabello cenahna

                Mudah-mudahan urang tiasa mendakan program alternatip! Upami kuring mendakan cara pikeun ngaktipkeun handoff, kuring bakal terang anjeun !!


      2.    MARC cenahna

        Punten deui ... versi Bluetooth kuring nyaéta: 4.3.0f10 14890, naha kuring kedah ngarobah kana anu sanés?

        Gracias

  5.   Fernando Bruno cenahna

    Éta hasil! Hatur nuhun pisan Ignacio

  6.   Sebastian Cabello cenahna

    Kuring gaduh imac 2011 sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, éta nyatakeun yén éta henteu cocog! naon anu kedah abdi lakukeun?

  7.   Ignacio Lopez cenahna

    Saatos milarian, ngacak-acak, maca sareng nyobian sarébu kali sigana masalah Mac lami anu gaduh Bluetooth 4.0 teu gaduh jalan kaluar kusabab Apple henteu ngijinkeun alat luar pikeun berinteraksi sareng Yosemite. Éta p **** ageung. Janten teu aya anu kedah dilakukeun. Kacuali Apple ngaleupaskeun alat usb Bluetooth pikeun Mac anu langkung lami, anu henteu dipikaresep pisan.
    Model anu dicerminkan dina tabel anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih kartu gaduh solusi anu gampang, anu diintegrasikeun nyaéta atanapi.

  8.   Jorge Salazar @iPhoneVen cenahna

    Ignacio, pamanggihan anu saé, hatur nuhun parantos ngabagi. Gawé ogé pikeun kuring

  9.   david torres cenahna

    Naon programna? naon anu anjeun anggo Kuring gaduh imac 2011 sareng éta henteu jalan

  10.   Ignacio Lopez cenahna

    Dina ieu tulisan anu sanés https://www.actualidadiphone.com/como-utilizar-la-funcion-handoff-en-macs-antiguos-sin-bluetooth-4-0/ urang carioskeun kumaha. Anjeun kedah ngarobih kartu wifi / Bluetooth pikeun modél anu dijelaskeun dina postingan.

  11.   Huelva cenahna

    Halo kuring gaduh macbook pro pertengahan 2012 Kuring parantos nuturkeun léngkahna tapi nalika kuring masihan 1.-aktipkeun otomatis tina hereamienta, éta nyarios kuring henteu aya sareng éta tetep sami

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Dina tiori, numutkeun daptar Apple, anjeun henteu kedah ngalakukeun nanaon pikeun ngaktipkeunana. Sakuduna dianggo sampurna.

  12.   Pedro cenahna

    Wilujeng siang! Aya anu ngabantosan kuring masang Handoff dina MACBOOK 2010… heellllllllppppp !!!

  13.   macielgomez cenahna

    Hatur nuhun pisan! saatos 3 dinten milari jalan kaluarna kuring tiasa ngahontalna!