Ngalereskeun masalah sareng Instan Hotspot di ios 8 sareng OS X Yosemite

Instan-Hotspot

iOS 8 sareng OS X Yosemite parantos janten terobosan pikeun Apple dina ngahijikeun sistem operasi seluler sareng komputer na. Kontinuitas sareng Handoff mangrupikeun dua tokoh protagonis anu hébat, tapi ogé aya kamajuan leutik anu, tanpa répolusionér, ngajantenkeun langkung gampang pikeun urang anu ngagaduhan sababaraha alat Apple. Salah sahijina nyaéta Instant Hotspot, fungsi anu mana anjeun tiasa nganggo sambungan data tina iPhone atanapi iPad dina Mac anjeun sacara otomatis, Tanpa kedah ngonpigurasikeun nanaon. Tapi sababaraha pangguna ngalaman masalah sareng pilihan ieu henteu némbongan, janten kami masihan anjeun sababaraha tip supados sadayana jalan sakumaha kuduna.

Alat anu kompatibel

  • iPhone - iPhone 5 sareng engké
  • iPad - iPad 4 sareng engké (jelas ngan ukur modél anu gaduh konektipitas 4G)
  • iPod touch - iPod touch 5
  • iMac - dugi ka 2012
  • MacBook Air - dugi ka 2012
  • MacBook Pro - dugi ka 2012
  • Mac Pro - dugi ka 2013
  • Mac mini - dugi ka 2012

Upami alat anjeun aya dina daptar ieu, anjeun nganggo akun iCloud anu sami dina duanana sareng rencana data anjeun kalebet Tethering (ngabagi internét) maka pilihan Hotspot Instan ieu kedah jalan. Tapi sakumaha urang terang, otomatis henteu salawasna éta saderhana. Turutan léngkah ieu di handap pikeun kéngingkeun:

  • Anjeun kedahna parantos ngaktipkeun Bluetooth sareng WiFi kadua alat
  • Pareuman hurungkeun kadua alat, kadang léngkah ieu saderhana ngajawab masalah
  • Ngarobih nami iPhone anjeun atanapi iPad. Ogé rada henteu logis tapi tiasa dianggo. Buka Setélan> Umum> Inpormasi> Nami sareng ngarobih nami alat anjeun.
  • Reset setélan jaringan. Buka Setélan> Umum> Reset> Reset Setélan Jaringan. Perhatoskeun yén léngkah ieu bakal mupus sadaya konci jaringan Wi-Fi anu parantos disimpen dina konci konci iCloud anjeun.

Naha anjeun parantos tiasa ngajawab masalah anjeun sareng léngkah-léngkah ieu? Naha anjeun terang léngkah-léngkah sanés pikeun ngahontal éta? Wartoskeun ka kami dina koméntar yén pasti anu maca bakal mendakan pangalaman anjeun mangpaat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.