Ngalereskeun masalah WiFi berkat WiFried (Cydia)

WiFried

Wifi alat ios kami henteu saé sakumaha kuduna dina seueur kasus. Aya seueur pangguna anu humandeuar ngeunaan karugian konéksi atanapi unduhan laun, sareng sanaos masalah anu Apple henteu dikenal saat ieu, jelas yén aya anu henteu sakumaha saéna sareng nyababkeun masalah sambungan nirkabel urang. Apple ngarilis pembaruan langkung ti saminggu ka pengker, iOS 8.1.1, anu sakuduna ngajawab masalah ieu, tapi kumaha upami jalma anu ngalaman Jailbreak sareng henteu hoyong kaleungitan éta ngan saukur ngumpulkeun masalah konéktipitas nirkabel ieu? Nya, Jailbreak anu sami masihan solusi na janji bakal méréskeun sadaya masalah ieu ku cara masang aplikasi, WiFried, Anu ogé gratis sareng operasi na saderhana pisan.

Masalah anu nyababkeun kagagalan konéktipitas ieu sigana aya hubunganana sareng AWDL (Apple Wireless Direct Link) anu digunakeun ios pikeun AirDrop, AirPlay, sareng sababaraha kaulinan. Tweak ieu ngamungkinkeun urang pikeun nganonaktifkeun fungsi ieu, pilihan anu urang kedah gaduh dina modeu "Pareuman" pikeun ngahontal kagancangan unduhan anu optimal, gumantung kana kagancangan anu urang atos dikontrak sareng panyadia kami. Pikeun ngahontal ieu, anjeun kedah ningalikeun di Pusat Kontrol, sareng dina pilihan AirDrop, dimana sateuacanna pilihan "Diaktipkeun", "Sadayana" sareng "Ngan ukur kontak" nembongan, ayeuna urang ogé bakal ningali pilihan "WiFried (AWDL_Off) ", anu mangrupikeun pilihan anu urang kedah pilih iraha waé urang moal nganggo AirDrop.

Sakumaha kuring nyarioskeun masalah ieu dibéréskeun dina ios 8.1.1, atanapi sahenteuna éta anu ceuk Apple. Upami kuring nyaritakeun pangalaman pribadi kuring, nalika dina iPhone 6 Plus kuring henteu kantos aya masalah anu aya hubunganana, kuring parantos perhatoskeun dina iPad 3 sareng iPad Mini kuring, sareng sigana aya sababaraha paningkatan ku tweak ieu, sanaos Nalika ngalakukeun tés gancang kuring henteu kénging bédana anu signifikan, sigana yén hubungan na langkung saé sareng nalika maénkeun eusi streaming éta dilakukeun tanpa gangguan, hal anu sering kajadian ka kuring sateuacanna. Tweak na lengkep gratis sareng sayogi dina Repo ModMyi, anu parantos kalebet kana Cydia sacara standar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Talion cenahna

    Kuring parantos nyobian Tweak ieu dina iPad Air sareng iPhone 6 kuring, duanana sareng ios 8.1 sareng sambungan nirkabel jalanna langkung saé pikeun duanana. Ngeunaan tés kagancangan, dimana anjeun perhatoskeun bédana Luis nyaéta, upami, contona, anjeun nuju uji tés (tanpa nyabit-nyabit atanapi ku pilihan anu dinonaktipkeun) sareng nalika anjeun ngalakukeun éta, anjeun muka pusat kontrol contona (anu salah sahiji tina tés anu diusulkeun ku panulis). Éta aya atanapi nalika turunna speed diperhatoskeun atanapi dina kaayaan dimana anjeun berinteraksi sareng alat nalika ngaunduh, jsb.

    Kasus anu misah tiasa ngadamel tulisan nganggo tweak deñ Virtual Home anyar anu kaluar sababaraha dinten ka pengker (waktos ieu lengkep diadaptasi pikeun ios 8) sareng anu ayeuna mayar 😉