Kumaha ngalereskeun kacilakaan aplikasi PayPal nalika jailbroken

PayPal

Upami anjeun nganggo versi PayPal anu pangénggalna dina iPad atanapi iPhone jailbroken anjeun, anjeun bakal mendakan éta aplikasi ngadat langsung saatos dibuka. Upami anjeun bingung ngeunaan naon anu nyababkeun masalah ieu, anu jadi panyabab utama nyaéta jailbreak anu anjeun pasang dina alat anjeun.

Tétéla PayPal parantos nempatkeun kode deteksi Jailbreak dina aplikasi na nyababkeun éta pikeun ngonci otomatis saatos diluncurkeun. Ieu biasana kajantenan pikeun pangguna anu nganggo versi aplikasi anu pangénggalna.

Sababaraha minggu ka pengker, seueur pangguna nganggo Reddit pikeun ngawadul kagiatan curiga anu lumangsung dina akun PayPal anjeun saatos jailbreaking alatna, ngalaporkeun yén artosna dipaling. Seueur anu curiga yén toko 25PP anu aya hubunganana sareng jailbreak Pangu mangrupikeun panyabab utama, tapi engké Pangu negeskeun yén aranjeunna atanapi 25PP henteu aya hubunganana sareng éta.

Ieu kedah janten alesan utami naha PayPal nyegah pangguna ios jailbroken tina nganggo apl na resmi. Upami anjeun ogé nyanghareupan masalah nganggo aplikasi PayPal dina alat jailbroken anjeun, baca tutorial di handap ieu pikeun milarian terang kumaha ngalereskeunana.

Ngalereskeun nganggo aplikasi PayPal dina iPhone atanapi iPad jailbroken

Lengkah 1:  Dina iPhone atanapi iPad anu rusak, muka Cydia.

Lengkah 2:  Buka tab milarian sareng ketik «PalBreak".

Lengkah 3: Pencét Pasang -> Konpirmasi pikeun masang bungkus dina alat anjeun.

Lengkah 4: Sakali instalasi parantos réngsé, pencét dina «Balikan deui Springboard»Pikeun ngabalikan deui alat sareng ngaktipkeun tweak.

PalBreak ngalereskeun masalah kacilakaan PayPal ku nganonaktipkeun tweak naon waé anu dipasang dina alat ios anjeun pas aplikasi dimimitian. Ieu nyegah aplikasi PayPal tina nabrak alat ios jailbroken.

Émut pikeun tetep diémutan éta alat jailbroken kirang aman tibatan hiji tanpa jailbreakKusabab kitu, langkung saé anjeun nyegah tina aksés kana rekening bank sareng inpormasi rahasia dina alat anu rusak. Ieu ogé alesan utama kunaon PayPal ngahalangan aplikasi anjeun pikeun nyingkahan pelanggaran kaamanan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Aya tweak anu nyegah aplikasi tina ngadeteksi jailbreak. Hapunten tapi teu émut nami na, anjeun tiasa milarian online. Anu penting nyaéta terang yén aya.