Ngamangpaatkeun MacX DVD Superhero Day sareng kéngingkeun hadiah anu hebat

MacX DVD Ripper

Jalma-jalma ti MacXDVD ngagungkeun acara, Poé Superhero, hiji kajadian di mana raffle TV Samsung OLED kalayan resolusi 4K, 10 tokoh Marvel sareng DC, 30 pilem DVD ngeunaan pahlawan super ogé masihan 500 salinan harian perangkat lunak cadangan DVD MacX DVD Ripper na.

MacX DVD Ripper mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu pangsaéna, upami sanés anu pangsaéna ngadamel salinan cadangan DVD anjeun. Upami anjeun parantos lami milarian aplikasi pikeun nyadangkeun perpustakaan pidéo pribadi anjeun pikeun waktos anu lami, éta moal ngajantenkeun anjeun teras-terasan milarian, ku MacX DVD Ripper anjeun tiasa ngalaksanakeunnana gancang sareng gampang.

Kumaha cara nuliskeun raffle

MacX DVD Ripper

Ilubiung dina raffle ditawarkeun ku guys ti Mac DVD Ripper, urang kedah nganjang ka halaman wéb acara, ngawangun tim superhero urang, tim anu bakal merjuangkeun tim supervillains sareng lebetkeun alamat email kami pikeun nuliskeun raffle kalayan partisipasi.

Upami urang hoyong nambihan seueur kasempetan pikeun urang pikeun némpél salah sahiji produk anu raffled, urang tiasa:

  • Kéngingkeun 10 saham ku ngaunduh MacX DVD Ripper.
  • 5 deui upami urang ngabagi promosi ieu sareng rerencangan anu sanés,
  • 3 deui upami urang perhatoskeun pituduh ngeunaan cara nyalin pilem DVD sareng hiji deui entri upami urang ngagabung kana akun Facebook anjeun.

Upami urang kéngingkeun sadaya saham tambahan, maka dulur-dulur di MacX DVD Ripper aranjeunna masihan kami 20 saham tambahan, Janten urang bakal gaduh seueur deui kasempetan kanggo kéngingkeun salah sahiji kado anu luar biasa ieu.

Naon MacX DVD Ripper

MacX DVD Ripper Pro

Sakumaha kuring parantos mairan di luhur, MacX DVD Ripper mangrupikeun aplikasi anu kami tiasa ngadamel cadangan perpustakaan video kami, perpustakaan pidéo anu panginten peryogi sababaraha taun kanggo nyiptakeun, utamina upami anjeun pameget pilem leres.

Tapi salian ti éta, éta ogé cocog pikeun dilakukeun salinan digital tina DVD kulawarga (kawinan, ulang taun, acara khusus ...) anu mustahil pikeun mendakan salinan sabab éta pidéo anu lami.

Ngagaduhan salinan dina format digital mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun pasti moal kaleungitan eusi ieu jadi ngaapresiasi jeung bermakna pikeun jalma réa. Kalayan Mac X DVD Ripper, prosés nyokong nyaéta angin ngahiliwir.

Naon anu tiasa urang lakukeun ku MacX DVD Ripper

MacX DVD Ripper Pro

Cadangan tanpa kaleungitan kualitas

Nalika ngeunaan nyiptakeun salinan cadangan DVD kami, seueur pangguna anu aranjeunna henteu percanten kualitasna yén aranjeunna tiasa kéngingkeun ngalangkungan aplikasi anu béda anu nawiskeun kami fungsi anu sami tapi éta, tungtungna, tungtungna henteu minuhan ekspektasi.

MacX DVD Ripper ngamungkinkeun urang ngadamel salinan DVD kami anu pas, kalayan kualitas anu sami anu urang mendakan dina format fisik. Upami anjeun henteu percanten pisan, anjeun kedah ngaunduh aplikasi gratis sareng ngalakukeun tésna bari henteu nyéépkeun hiji euro.

Cadangan, kalebet audio dina format Dolby AC3 / DTS 5.1, Éta didamel dina format MPEG2, format anu engké urang tiasa baranahan kalayan aplikasi VLC gratis atanapi sareng QuickTime, kalebet asli dina macOS.

Ngadamel salinan DVD lengkep ku nyiptakeun gambar ISO

Upami naon anu urang pikahoyong nyaéta ngadamel salinan DVD lengkep dina format ISOUrang ogé tiasa ngalakukeun éta kalayan aplikasi ieu ku cara anu saderhana pisan. Gambar ieu bakal ngandung sadaya kontén anu tiasa urang mendakan dina DVD fisik, janten, engké, urang tiasa mulangkeun salinan kana DVD anu sanés pikeun ngagaduhan salinan DVD dina format fisik, ogé dina format digital.

Anu panggancangna dina pasaran

Janten cadangan DVD, éta henteu pernah janten prosés anu gancang. Nanging, berkat akselerasi perangkat keras anu kalebet dina MacX DVD Ripper, urang tiasa nguntungkeun tina tim kami supados sacara gembleng set, kalebet grafik, tiasa dianggo pikeun ngalaksanakeun prosés nyalin atanapi konvérsi dina waktos anu sesingkatna.

Upami paménta kami ngeunaan résolusi pidéo anu kami sasari tina DVD, aranjeunna henteu luhur pisan, ngan dina 5 menit (atanapi bahkan kirang) urang tiasa gaduh salinan peralatan urang, asalkeun peralatan urang sanés ti jaman anu sami dina pilem anu munggaran ditayangkeun ...

Cocog sareng DVD naon waé

Beda sareng aplikasi anu sanés, MacX DVD Ripper kompatibel sareng DVD ti sadaya daérah, rilis énggal malahan sareng DVD anu nampilkeun karusakan fisik (kana batas anu jelas jelas).

Ku ieu diémutan, ngadamel salinan cadangan pikeun pustaka video urang sadayana éta bakal ngaput sareng nyanyi, salami urang ngagaduhan ruang panyimpenan anu cekap, kumargi gumantung kana resolusi anu dipilih, file anu dihasilkeun tiasa nempatan jumlah cabul GB.

Ngarobih DVD anjeun kana format naon waé

Upami anjeun tetep nyimpen alat di bumi anu teu cocog sareng format putereun anu paling modéren, kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa ngarobih kana format anu cocog. Kumaha? Anjeun kedah milih alat anu badé maénkeun konténna, sabab aplikasi bakal ngurus milih codec anu diperyogikeun.

Tina DVD kana MP4, H.265 / HEVC, MOV ...

Sami sapertos urang tiasa nganggo MacX DVD Ripper pikeun ngarobih DVD kana format alat lami, urang ogé tiasa ngagunakeunana nganggo codec pangénggalna, sapertos hal H.265, anu nawiskeun tingkat komprési dua kali tina H.264 salami langkung ti dasawarsa.

Format H.265 dianggo ku format HEVC, anu sami dianggo ku iPhone sareng iPad paling modéren pikeun ngarékam pidéo anu nyandak satengah rohangan tibatan ngagunakeun format H.264 / MP4.

Édit file anu dirobah

Ieu mangrupikeun fungsi anu sigana urang moal dianggo, nanging, pikaresepeun pikeun terang yén éta nawiskeun kami sababaraha pakakas anu cukup saderhana pikeun motong atanapi gabung video, tambahkeun terjemahan sareng ngaluyukeun parameter pikeun ningkatkeun gambar pamungkas .. fungsi anu tiasa urang anggo nalika urang ngarobih pidéo lami anu nalika éta ditransferkeun kana DVD, henteu kantos diubaran.

Kumaha Nyadangkeun DVD nganggo MacX DVD Ripper

MacX DVD Ripper Pro

Operasi aplikasi ieu langkung ti saderhana, tah anjeun teu kedah gaduh naon-naon ilmus élmu komputer pikeun tiasa ngarobih DVD kami kana format naon waé. Nyatana, urang ngan kedah ngalakukeun dua léngkah:

  • Pasang DVD kana alat-alat urang sareng buka aplikasi MacX DVD Ripper.
  • Teras, aplikasi bakal mikawanoh eusi DVD sareng bakal nawiskeun kami daptar sadaya alat anu mana kami hoyong nga-kopikeun eusina. Kami milih anu paling cocog sareng ngantosan prosés réngsé.

Kéngingkeun salinan MacX DVD Ripper gratis

MacX DVD Ripper

Salaku bagian tina promosi ieu (aksés ti dieu), jalma-jalma di MacX DVD Ripper nyaéta mikeun 500 lisénsi gratis, lisénsi anu ngamungkinkeun kami nganggo aplikasi tanpa watesan dina hal fungsina. Hiji-hijina tapi vérsi na moal aya deui anu nampi pembaruan.

Upami urang hoyong ngaraosan sadayana fitur anyar anu rutin ditambihan kana aplikasi ieu, urang kedah mésér lisénsi hirupna, lisénsi yén dinten-dinten ieu dibanderol $ 29,95, anu diskon 56% pikeun harga biasana, nyaéta $ 67,95.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.