Mangpaatkeun tawaran UGREEN ieu anu sumping kanggo Natal

Upami anjeun masih gaduh kado Natal anu ngantosan atanapi peryogi asesoris pikeun iPhone, iPad atanapi Mac anjeun, nawaran UGREEN ieu dugi ka waktosna. kode ekslusif pikeun pamiarsa urang.

65W 2xUSB-C jeung 1xUSB-A carjer

carjer ieu boga kakuatan total 65W, éta boga téhnologi GaN sarta Power Delivery 3.0, sareng sanajan kakuatanana sareng gaduh tilu palabuhan (2xUSB-C sareng 1xUSB-A) ukuranana alit pisan, janten sampurna pikeun dibawa ka mana waé sareng henteu kedah milarian sababaraha colokan pikeun ngecas MacBook, iPho0ne sareng Apple Watch anjeun, salaku conto. Upami anjeun nganggo USB-C tunggal kakuatanana ngahontal 65W, upami anjeun nganggo dua USB-C aranjeunna bakal dibagi kana maksimal 45W sareng 20W. Lamun make tilu palabuhan sakaligus, kakuatan anu disebarkeun 45W, 8.5W jeung 8.5W.

Harga na € 40,99 di Amazon (link) tapi nganggo kode 52QA2NV6 anjeun bakal meunang 5% diskon, sarta aya ogé 3 # Kupon sadia on Amazon kalawan naon harga ahir bakal tetep dina € 35,94.

100W 2xUSB-C carjer

Upami anjeun peryogi langkung seueur kakuatan, anjeun tiasa milih pangecas ieu dugi ka 100W anu gaduh dua palabuhan USB-C, sareng sapertos anu sateuacana, gaduh téknologi GaN sareng Pangiriman Daya 3.0. Kakuatanna dugi ka 100w nalika port tunggal dianggo, sareng disebarkeun dina 65W sareng 30W nalika duanana palabuhan dianggo. USB-C. Éta sampurna pikeun ngecas MacBook Pro anjeun sareng asesoris sanésna sapertos iPad Pro.

Harga na € 65,99 di Amazon (link) tapi nganggo kode 9P3UGIXZ anjeun bakal boga 5% diskon, nu Anjeun bisa nambah sejen 5% sadia on Amazon, jeung harga ahir na bakal € 59,39.

kabel USB-C

USB-C parantos janten standar ayeuna, dianggo ku Apple dina komputerna, dina iPad Pro, Air sareng Mini, sareng ogé dipikabutuh pikeun ngecas gancang iPhone. Dina pilihan ieu kami nawiskeun anjeun USB-C ka USB-C sareng USB-C ka kabel Lightning pikeun ngamangpaatkeun pinuh kamungkinan alat kami.

  • USB-C kana kabel USB-C nepi ka 100W pikeun € 12,99 di Amazon (link) ti kalayan kode W9XYR579 urang boga 10% diskon jeung tambahan 5% kode nu urang boga on Amazon tetep dina € 11,69.
  • USB-C kana kabel USB-C nepi ka 60W pikeun € 9,99 di Amazon (link) ti kalayan kode D8D7HOLH boga 10% diskon na tetep dina € 8,99.
  • Kabel USB-C ka Lightning pikeun € 16,99 di Amazon (link) ti kalayan kode 44OTCQZM boga 10% diskon na tetep dina € 15,29.

UGREEN noise canceling headphone

Headphone True Wireless ieu gaduh pembatalan bising aktip, sora anu jelas sareng bernuansa, sareng rentang dugi ka 6 jam dina hiji muatan anu tiasa dugi ka 26 jam nganggo kotak ngecas. Éta ogé gaduh ngecas gancang (10 menit nawiskeun otonomi sajam) sareng kadali touch. Harga na di Amazon nyaéta € 69,99 (link) sareng kodeu YPJLXV98 Aranjeunna gaduh diskon 20% sareng kode promosi anu aranjeunna gaduh dina Amazon tetep dina € 48,99.

USB-C HDMI 4K 60Hz HUB

Hub USB-C ieu sampurna pikeun iPad atanapi MacBook anjeun. Éta gaduh sambungan HDMI 4K 60Hz, Ethernet, SD sareng pamaca kartu microSD, 2xUSB-a 3.0 sareng input USB-C cocog sareng ngecas dugi ka 100W, pikeun tiasa nganggo laptop anjeun nyambung ka carjer tanpa masalah nalika nganggo sesa. palabuhan tina Hub. Harga na € 49,99 di Amazon (link) sareng kodeu 659OR4DV aya diskon 5% tetep dina € 47,49.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.