iTunes parantos diénggalan kana vérsi 12.1.2 nambihan dukungan kanggo aplikasi poto sareng perbaikan sanésna

 

iTunes-12-1-2 Apple parantos ngaluncurkeun sababaraha jam ka pengker pembaruan iTunes, khususna versi 12.1.2. Ngamutahirkeun kalebet perbaikan kasaluyuan sareng aplikasi Poto anyar que sumping kamari ti panangan Yosemite OS X 10.10.3 sareng nambihan rupa-rupa tweaks dina jandela "Candak Inpo" pikeun nawiskeun kami a inpormasi anu langkung jelas sareng langkung akurat. Di sisi séjén, kamajuan stabilitas global aplikasi ogé kalebet.

Dina inpormasi ngeunaan pembaruan urang tiasa maca:

Pembaruan ieu ningkatkeun pangrojong pikeun nyingkronkeun poto dina iPhone, iPad, sareng iPod touch tina aplikasi Photos énggal pikeun OS X. Salaku tambahan, pembaruan ieu nambihan sababaraha tweaks kana jandela Candak Inpo sareng ningkatkeun stabilitas aplikasi sacara umum.

Éta henteu sigana update ageung, tapi tetep penting pikeun sadaya pangguna anu parantos angkat nganggo iPhoto atanapi Aperture kana ngagunakeun aplikasi Photos. Kedah diémutan yén aplikasi Apple Photos énggal ngagantikeun iPhoto sareng Aperture sareng nawiskeun kami antar muka anu langkung pas anu langkung saé dina Yosemite OS X sareng nawiskeun kami pangalaman anu langkung caket kana anu parantos kami anggo dina alat ios kami.

Pembaruan nyaéta sayogi pikeun Mac OS X sareng Windows. Pikeun pangguna OS X, apdet na aya dina bagian apdet Mac App Store. Éta ogé sayogi pikeun diunduh tina halaman wéb na.

Unduh iTunes.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JosSe Luis Santos cenahna

    Dugi iraha urang peryogi PC pikeun ngatur iPhone 👎

    1.    Michael Duarte cenahna

      iTunes mangrupikeun cara anu leres pikeun ngatur telepon anjeun, koméntar anjeun henteu konyol.

    2.    JosSe Luis Santos cenahna

      iTunes kaluar tina mode ... ti saprak 2001 hal anu sami dilakukeun kedah aya jailbreak ka iTunes sareng Easter suci!

  2.   Tetix cenahna

    Naha masih aya masalah sareng jailbreak?