Kumaha cara nganggo sareng ngarobih Dock di watchOS 3.x

WatchOS 3 darmaga Nalika Apple ngenalkeun Apple Watch, éta nyarios ka kami ngeunaan dua tombol fisik anu dipibanda alat éta. Di hiji sisi kami ngagaduhan Mahkota Digital anu badé dianggo pikeun sabagéan ageung waktos, tapi di sisi anu sanésna kami ngagaduhan tombol sisi anu mimitina dianggo pikeun ngontak kontak kami. Pilihan ieu henteu suksés, tah dina watchOS 3 dirobih nambihan a darmaga anu ngamungkinkeun urang pikeun gancang aksés kana aplikasi anu paling urang anggo.

Ideu Apple Watch Dock nyaéta jalan dina cara anu sami sareng anu kami sayogi dina macOS: di jerona urang bakal ngaaplikasi aplikasi favorit urang sareng urang bakal tiasa ningali anu sanés anu ngalir di tukang atanapi yén urang nembé dibuka. Di sisi anu sanésna, sareng anu sigana langkung pikaresepeun, anu bakal kami tingali sanés ikon aplikasi, tapi hiji gambar leutik aplikasi real-time.

Kumaha carana nambihan, ngaleungitkeun, sareng mindahkeun aplikasi tina watchOS 3 Dock

Upami urang gaduh seueur aplikasi anu dipasang dina Apple Watch urang, langkung saé urang diajar ngagunakeun sareng ngarobih Dock anu parantos sayogi ti Séptémber dina kadua generasi jam apel. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku dua cara, hiji ti Apple Watch sareng anu sanésna tina iPhone.

Ngatur Apple Watch Dock

 Tambihkeun aplikasi kana Dock ti Apple Watch

  1. Kami muka aplikasi anu urang hoyong tambahkeun.
  2. Kami mencét tombol samping.
  3. Ayeuna urang keuna kana Keep.

Atur posisi anjeun

  1. Kami mencét tombol samping.
  2. Kami mencét sareng nahan gambar leutik aplikasi anu urang hoyong pindahkeun.
  3. Kami ngalihkeun miniatur kana posisi anu dipikahoyong.
  4. Urang ngantepkeun.

Cabut aplikasi tina Dock

  1. Kami mencét tombol samping.
  2. Kami ngageser gambar leutik aplikasi anu urang hoyong pupus ka luhur.
  3. Urang toél Hapus.

Kumaha carana ngalakukeun éta tina iPhone

Sanaos leres éta tiasa dilakukeun ti Apple Watch, saur kuring éta mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun ngalakukeun éta tina iPhoneSalami urang ngagaduhan éta caket sareng nyandak éta teu masalah, tangtosna. Pikeun ngalakukeun éta tina iPhone, urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

Atur Dock tina iPhone

  1. Kami muka aplikasi Watch.
  2. Urang lebetkeun bagian Dock.
  3. Urang toél Édit.
  4. Maka urang kedah ngalihkeun aplikasi kana posisi anu dipikahoyong: anu di luhur nyaéta anu bakal muncul sareng anu di handapeun bakal aya anu moal aya di darmaga.
  5. Sakali parantos ditambihan, dipiceun teras disimpen, urang kedah némpél Ok.

Sacara pribadi, kuring henteu resep pisan fitur Dock Apple Watch anu ngajantenkeun aplikasi langkung diaksés, panginten kusabab kuring henteu ngagaduhan seueur aplikasi anu dipasang. Tapi anu kuring milari pikaresepeun nyaéta pungsi anu ngamungkinkeun kuring ningali gambar leutik sacara real waktos, anu ngabantosan kuring, contona, pikeun tingali ramalan cuaca tanpa kedah ngalebetkeun aplikasi na. Naon aplikasi karesep anjeun anu anjeun gaduh dina watchOS 3 Dock?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.