Android Wear Utility tweak ngajantenkeun Android Wear cocog sareng iPhone

Android Wear dina ios

Kami parantos sababaraha minggu dimana sababaraha pangembang nunjukkeun kamajuan anu aranjeunna pikahoyong tiasa ngagunakeun telepon dumasar kana Android Wear sareng iPhone urang sareng buktina ieu mangrupikeun pidéo anu béda-béda anu parantos diterbitkeun dina internét anu nunjukkeun kumaha jalanna. Google pikeun bagian na ogé ngumumkeun sababaraha minggu ka tukang yén éta damel tiasa ngaleupaskeun aplikasi di App Store supados sadaya pangguna iPhone tiasa ngamangpaatkeun rupa-rupa telepon di pasar dumasar kana sistem operasi pikeun smartwatches of éta ti Mountain View.

Kira-kira saminggu katukang tweak anu disebut Android Wear Utility sumping di toko alternatip Cydia anu ngamungkinkeun urang masangkeun iPhone urang sareng Jailbreak kana jam tangan sareng Android Wear. Sanaos leres yén dina waktos ieu operasi tweak nampilkeun seueur masalah, utamina nalika tiasa masangkeunana, operasi tweak na ngan ukur hiji arah (kecuali kontrol musik), nyaéta, urang ngan ukur tiasa nampi bewara tina iPhone urang dina jam tangan tanpa gaduh kamungkinan berinteraksi sareng iPhone urang kanggo némbalan pesen, nunda pasini….

Tapi jelas yén anjeun mimitian ku hiji hal sareng kanggo ayeuna sadayana nunjuk ka awal anu saé, bari urang ngantosan solusi anu bakal diterbitkeun Google sakedap di App Store, sanaos henteu kedah béda pisan sareng ieu, kusabab Kuring yakin pisan yén Apple bakal ngijinkeun operasi dina dua cara. Upami anjeun gaduh alat nganggo Android Wear anjeun tiasa nguji operasi sareng masangkeunana sareng iPhone. Tweak ieu sayogi sadayana gratis dina repo BigBoss. Pikeun ngonpigurasikeun tweak anjeun kedah sabar pisan sareng nuturkeun sadaya léngkah anu ditingalikeun dina paréntah tweak, upami henteu sigana bakal gagal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Nuhun jailbreak

  2.   platinum cenahna

    Kuring parantos nyobian nganggo LG Watch kolega sareng nyapasangkeun pertama kalina, kontrol musik sareng bewara dianggo sampurna.

  3.   Jose M. Morales cenahna

    tanggal dipikaterang pikeun éta kaluar tanpa jailbreak ????

    1.    Ny cenahna

      Teu pernah !! .. 👍

  4.   Bebo Babosho (@ BbYJ02) cenahna

    Isukan kuring nguji éta sareng Samsung Gar Neo 2 abdi sanaos upami éta hasil sacara pribadi kuring bakal nganggo nganggo Motor 360

  5.   Imjafar cenahna

    Punten aya tutorial? Kuring dipasang tapi éta henteu kabuka dina iphone 4 kuring sareng kuring henteu terang kumaha cara masang naon anu dicarioskeun dina jam. Tulung