Rékam layar iPhone anjeun dina Mac tanpa perantara

rekaman-vidéo anyar

Dugi ka ayeuna pikeun ngarékam layar iPhone anjeun peryogi aplikasi anu disebat pemantul pikeun tiasa ngalakukeunana, ayeuna henteu kedah deui. Pikeun ngakses fungsionalitas ieu urang kedah ngagaduhan:

  • Alat ios, iPhone, iPad atanapi iPod touch. disambungkeun via konektor Kilat.
  • Mac sareng OS X Yosemite.

ayeuna sistem kerja parantos disederhanakeun sacara radikal, pikeun ngalaksanakeunana anjeun ngan ukur kedah:

  1. Sambungkeun alat ios anjeun nganggo kilat.
  2. Dibuka Pamuter QuickTime.
  3. Dina menu luhur pilih Arsip > Rekaman video anyar.
  4. Dina jandéla anu nembongan anjeun tiasa pilih input video sareng audio pikeun pilem, éta mangrupikeun drop-down anu pas di gigireun tombol rékaman (tombol beureum anu aya di tengah handap layar program).
    • Pilih anu imagen tina iPhone anjeun. imagen
    • Pilih anu audio ogé upami anjeun badé ngarékam gim na naha anjeun hoyong néwak sora naUpami anjeun hoyong ngadamel tutorial, hayu atuh candak sora liwat mic Mac janten kuring tiasa nyandak anjeun indikasi. audio

Sakali anjeun ngarékam anjeun bakal ngagaduhan pidéo anu tiasa anjeun edit sareng unggah kana jaringan iraha sareng dimana waé anjeun hoyong, ayeuna anjeun tiasa ngajar dunya naon anu anjeun tiasa laksanakeun tanpa nyéépkeun $ 12 dina program éksternal, tungtungna win-win pikeun Apple sareng pangguna.

Upami anjeun pangembang, Apple nembé ngaluarkeun ringkes pituduh pikeun ngajantenkeun padamelan anjeun ngajantenkeun pidéo langkung gampang tina aplikasi anjeun anu ngabantosan anjeun ngadamel preview tina aplikasi anjeun. Anjeun tiasa parios deui dina halaman wéb pamekar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauricio cenahna

    Naha anjeun peryogi Mac? Henteu tiasa nganggo komputer sanés?

  2.   DPR Marcos Garcia cenahna

    Naha perlu pikeun ngagaduhan ios 8? Pilihan "iPhone" henteu némbongan.

  3.   Sergio cenahna

    Kuring gaduh Mac, sareng iPhone 5S kalayan ios 8.0 sareng pilihan ieu ngamungkinkeun kuring, tapi nalika kuring milih pilihan tina alat anu kuring hoyong rekam, gambar iPhone kuring henteu némbongan, nyaéta, ngamungkinkeun kuring ngarékam ti iPhone tapi layar kaluarna hideung. Janten henteu nyatet nanaon.

  4.   Jimmy iMac cenahna

    Gawe sareng ipad 2 v.8.1 sareng yosemite dina imac, naha kuring henteu kéngingkeun pilihan dina waktos gancang dina ipad?

  5.   Ricardo cenahna

    Naha sora iphone sareng sora kuring tiasa direkam sakaligus? Kuring parantos nyobian sareng henteu tiasa ngalakukeun éta