Ngabéréskeun masalah tampilan kusam di ios 8.1

IOS 8.1 masalah

La kadatangan ios 8.1 nyandak sababaraha parobahan ngeunaan ios 8. Parobihan anu aya hubunganana sareng sadayana pikeun ngajantenkeun sistem langkung stabil sareng ngabéréskeun sababaraha kasalahan anu dilaporkeun ku pangguna, sareng dianalisis ogé ku tim Apple. Nanging, sapertos unggal versi, aya ogé kasalahan énggal anu nembongan sareng dina hal ieu nyababkeun masalah pikeun sababaraha pangguna sareng anu tingal kana kacaangan layarna, sapertos anjeun tiasa tingali dina gambar layar luhur tina tulisan ieu.

Masalahna nyaéta nalika masang versi anyar OS Apple, ios 8.1, layar terminal nunjukkeun tingkat kacaangan langkung handap tibatan anu diala ku ios 8 dina telepon anu sami. Éta sanés anu aya hubunganana sareng pakakas hardware, kumargi urang nyarioskeun perkawis terminal anu sami anu ngarobah inténsitasna dina hiji sareng versi sanés sistem operasi. Sareng sanaos bug éta gampang direngsekeun, sakumaha urang nunjukkeun anjeun di handap, anu leres nyaéta Cupertino kedah nimbangkeun nempatkeun hiji versi na di ios 8.1.1. Sanaos ningali kumaha maju na, anjeunna panginten henteu gaduh waktos.

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu parantos mendakan a Layar iPhone kirang caang nalika nganggo ios 8.1, maka anjeun kedah nyobian nuturkeun jalur Konfigurasi> Umum> Aksesibilitas> Zum. Sareng dina pamungkas gadget, nonaktipkeun pilihan Zoom. Sacara otomatis, anjeun kedah tingali kumaha kacaangan layar iPhone anjeun normal deui, sareng upami éta sigana seueur, anjeun tiasa nurunkeunana ku régulator atanapi ngalangkungan tombol Home, sabab éta diaktipkeun ku datangna ios 8.1.

Nyatana, justru fungsionalitas anyar ieu anu dipercaya tiasa nyababkeun masalah. Urang bakal ningali lamun Apple nempatkeun solusi dina vérsi salajengna, atanapi kedah urang teraskeun nganggo trik ieu leumpang ngurilingan bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ale cenahna

    Kuring gering masalah dina ios. Aranjeunna salawasna pamer sistem na. Akhir-akhir ieu, upami henteu nyebatkeun éta, lami pisan, Apple nurunkeun kualitas na. Abdi janten gering

    1.    jaumeeeee cenahna

      Nya, angkat kanggo c *** didieu aya seueur jalmi sapertos anjeun

  2.   Miguel cenahna

    Hello:
    Iraha waé kuring lebet kana halaman wéb ieu, kuring henteu ngalakukeun nanaon tapi ngan ukur maca berita omong kosong sareng omong kosong ngeunaan kagagalan ios, perangkat keras, ... Apple henteu terang naon, kuring henteu terang sabaraha ...
    Kuring ngagaduhan sagala jinis alat Apple sareng seueur réréncangan sareng Apple.
    Sareng sigana ngan ukur anjeun anu gagal sadayana.
    Anjeun henteu ngalakukeun nanaon tapi nyempad Apple, pindah kana Windows sareng Android, sahingga anjeun moal ngagaduhan bug atanapi masalah anu anjeun kutip.

  3.   Unomasll cenahna

    Jajajajajajjajajajajja Kuring parantos nganggo alat apel salami sapuluh taun, sareng kuring langkung resep tibatan batur. Tapi urang kedah nyarios yén euweuh sareng teu aya anu sampurna, sareng upami ngical jutaan unit sababaraha bakal kaluar goréng atanapi rusak. Sareng urang kedah terang kumaha nampi kritik (sanaos alat sanésna ngagaduhan cacat anu sami atanapi langkung) anjeun hoyong Apple mésérna hoyong Android mésér éta hoyong Windows mésér sareng ngeureunkeun gangguan sareng jalma anu resep hal-hal séjén.

  4.   kabita cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kunaon éta henteu masihan kuring pilihan pikeun ngabagi internét dina ios 8.1.
    Éta ngajantenkeun kuring ambek terang éta henteu ngamutahirkeun. Hatur nuhun.

  5.   Jan cenahna

    Masalahna henteu direngsekeun sapertos kieu, ogé sahenteuna dina hal kuring, kuring kedah angkat ka setélan, umum, aksés, setélan tampilan sareng mareuman pilihan anu nyebatkeun ngirangan titik bodas, upami éta tiasa dianggo pikeun anjeun 😉

  6.   Pepe cenahna

    bohong sadayana ngarobih saringan anu kedah dilas

  7.   Lorena cenahna

    Super! Ngan éta masalah kuring, hatur nuhun pisan

  8.   Rodrigo cenahna

    Terus daptar pikeun ios 12.2

  9.   Javier cenahna

    Impressive, abdi gaduh masalah anu sami sareng ios 13.2 dina iPhone X. Tapi kuring ngalakukeun éta pikeun nganonaktifkeun zum sareng éta parantos tiasa leres.

    hatur nuhun

  10.   Nelda farias cenahna

    Saé pisan .... Ngalereskeun masalah kacaangan dina layar iPhone kuring. HATUR NUHUN

  11.   Yessica cenahna

    IPhone x abdi henteu tiasa dianggo, kuring nyobian ngazum, tapi cahayana masih goréng. hal sejenna anu bisa jadi?

  12.   César cenahna

    Upami masalah éta dina IPhone 11 Pro Max saprak IOS 14.4.2 sareng 14.5.1 sareng ku tweak saderhana ieu, éta dibereskeun.