Pecahkeun masalah AirDrop dina ios 8 sareng Yosemite

AirDrop

AirDrop mangrupikeun hal anu anyar dina ios 8 sareng OS X Yosemite. Sanaos ieu mangrupikeun fitur tina vérsi sateuacana sistem operasi Apple, éta mangrupikeun pertama kalina duanana sistem saling komunikasi sareng anjeun tiasa ngirim atanapi nampi file tina iPhone atanapi iPad anjeun kana Mac anjeun sareng sabalikna. Dina tiori jalanna gancang, gampang pisan dianggo, sareng éta sateuacanna anu hadé pikeun urang anu nganggo ios sareng OS X, henteu kedah nganggo aplikasi ti pihak katilu pikeun ngabagi file. Tapi kanyataanana nyaéta AirDrop antara ios sareng OS X tiasa dianggo rada parahSanaos gaduh pakakas anu cocog sareng konon henteu meryogikeun naon waé konfigurasi pikeun ngaktipkeunana, seueur pangguna gaduh seueur masalah supados tiasa dianggo leres.

Kuring nembé mésér "Ahir 2013" iMac ku Yosemite béta sareng iPhone 5 abdi sareng ios 8 Abdi henteu ngagaduhan masalah sakedik kanggo jalan. Nanging ku iPhone 6 Plus kuring, nalika ngamutahirkeun ka ios 8.1, AirDrop ujug-ujug ngaleungit moal balik deui. Kuring tiasa ngagunakeun éta antara alat ios, tapi henteu pernah antara iPhone sareng Mac kuring. Henteu nganggo iPads atanapi iPhone 5 lami kuring anu diénggalan kana versi ios anu sami. Dina waktos ieu pikaresepeun pikeun ningali yén anjeun sanés ngan ukur hiji masalah, kusabab forum-forum éta pinuh ku pangguna anu wadul ngeunaan kagagalan anu sami, kalayan seueur solusi, tapi ngan ukur salah sahiji anu dianggo pikeun kuring, sareng éta anu hiji yén kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun.

icloud-Mac

Anu mimiti dilakukeun nyaéta cabut akun iCloud anjeun ti Mac anjeun. Tong hariwang sabab sadaya kontak, almenak sareng data sanés anjeun bakal disimpen dina awan Apple, sareng pas anjeun ngaktipkeun akun dina komputer anjeun, anjeun bakal ngagaduhan éta sapertos anu sateuacanna nganonaktifkeun.

iCloud-iPhone

Urang kedah ngalakukeun hal anu sami dina alat ios kami, sareng kuring nyaritakeun anjeun sami sareng sateuacanna, tong hariwang sabab anjeun henteu némpél data tina méga, ngan Anjeun ngahapus tina alat pikeun ngahanca éta engké tanpa masalah. Sakali duanana akun iCloud dinonaktipkeun, urang balikan deui kadua alatna, sareng nalika aktip deui, urang lebetkeun akun iCloud kami deui dina komputer sareng dina iPhone atanapi iPad.

AirDrop-Mac-iPhone

Ujug-ujug, siga sihir, duanana dina Mac kuring sareng dina iPhone AirDrop abdi damel deui sakumaha kuduna, atanapi ampir, sabab poto pangguna (kuring sorangan) henteu némbongan leres, tapi éta bakal teuing naros. Hayu urang ngarepkeun yén Apple ngatasi masalah ieu sareng AirDrop anu masihan seueur nyeri sirah pikeun pangguna sistem operasi anu anyar, kusabab éta mangrupikeun salah sahiji fungsi anu paling mangpaat sareng pikaresepeun sareng karunya yén operasina henteu leres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   solusiavrecord cenahna

    Kuring parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkahna sareng kuring masih sami tanpa airdrop antara kuring gélo pertengahan 2011 sareng iphone 5 kuring, abdi gaduh babaturan sareng imac 2010 sareng éta tiasa dianggo pikeun aranjeunna

    1.    Luis Padilla cenahna

      Ieu mangrupikeun alat anu cocog numutkeun Apple: http://support.apple.com/kb/PH18947

      1.    dandbari cenahna

        Luis, kuring ogé ngagaduhan masalah antara MBP (pertengahan 2012) sareng mini iPad kuring. Anéh, sabab kuring tiasa ngirim ti mac ka iPad (anu terakhirna katingali aya ti anu mendakan / airdrop) sadaya file anu kuring perkirakeun, tapi tina ipad kuring henteu tiasa milarian mac.
        Aneh sagala.

    2.    Victor Manuel cenahna

      Éta parantos dianggo sampurna pikeun kuring antara iMac, Iphone6 ​​sareng IPadPro.
      Abdi henteu tiasa nganggo Airdrop ti iMac kana alat sanés, kuring tiasa tina alat ka iMac.
      Hatur nuhun pisan, kuring henteu terang deui kumaha cara ngarengsekeun masalah na.

  2.   dandbari cenahna

    Luis, kuring ogé ngagaduhan masalah antara MBP (pertengahan 2012) sareng mini iPad kuring. Anéh, sabab kuring tiasa ngirim ti mac ka iPad (anu terakhirna katingali aya ti anu mendakan / airdrop) sadaya file anu kuring perkirakeun, tapi tina ipad kuring henteu tiasa milarian mac.

    Aneh sagala.

  3.   J cenahna

    Upami éta tiasa dianggo, anjeun kedah ngahurungkeun airdrop dina dua alat sareng ngantosan éta pikeun dikenal tiasa nyandak sakedik langkung ti menit.

  4.   William cenahna

    Sapuk pisan satuju. Kadang-kadang méwah sareng nalika sanésna teu aya jalan pikeun aranjeunna pikeun silih mikawanoh, nalika sababaraha jam sateuacan aranjeunna sadar. Éta rada geulis maddening.

  5.   Luis cenahna

    Serelek hawa mangrupikeun program anu goréng. Hayu urang tingali naha aranjeunna ngajawabna yaaaa

    1.    Miguel H. cenahna

      Hai Luis. Dupi anjeun parantos nyobian Reflektor? Urang nembé ngadamel tutorial sareng panginten manpaat kanggo anjeun.

  6.   Jon O cenahna

    File airdrop antara tugas mac sareng ipad atanapi iphone anu teu mungkin. Dina waktos anu sanés kuring parantos berhasil. Tangtosna, antara ipad sareng iphone sadayana cool. Aranjeunna henteu ngantep macbook goréng pro maénkeun.
    Upami aya anu mendakan jalan kaluar anu teu aya hubunganana sareng anu parantos disebatkeun, terbitkeun. Punten.

  7.   Vania Sofia C cenahna

    Abdi henteu tiasa ngajantenkeunana, naon anu tiasa. Kuring benci yén hal-hal ieu kajantenan….

  8.   Washington. cenahna

    Sateuacan perangkat lunak iphone 6 kuring diénggalan kana vérsi 8.4.1, kuring henteu ngagaduhan masalah
    pikeun ngirim data tina pro MacBook kuring ka iphone, ayeuna kuring ngan ukur tiasa ngalaksanakeunana tina Mac
    ka iphone sareng »sanés ti iphone abdi ka Mac kuring. Kumaha carana kuring tiasa ngarengsekeun masalah ieu?

  9.   Sandra cenahna

    Abdi henteu tiasa ngonpigurasikeun airdrop iMac, kuring gaduh preferensi, alat, sareng anu langkung jelas, sareng kuring henteu tiasa lebet kanggo ngarobihna ... anéh pisan

  10.   Washington Astudillo cenahna

    Pikeun ningali Airdrop dina Mac anjeun, anjeun kedah dina Finder sareng dina »go» klik sareng éta bakal ditingalikeun ka arah
    Ieu mangrupikeun sababaraha pilihan, kalebet Airdrop. Pencét di na jandéla bakal dibuka nganggo Airdrop.
    Dina iPhone, anjeun kedah ngagulung jandela utami nganggo ramo.
    Ikon Airdrop sareng pikeun ngaktipkeunana anjeun kedah pencét sakali sareng dimana éta nyatakeun »pikeun sadayana» aktipkeun.
    Kuring parantos ngalaksanakeun sababaraha kali sareng masih teu tiasa ngirim poto ti iphone 6 ka kuring
    MacBook Pro. Leres, kuring tiasa mindahkeun poto ti Mac ka iPhone. Kuring parantos langsung ngontak Apple (USA) langsung, aranjeunna parantos lebet kana Mac sareng bahkan henteu tiasa
    ngawartosan naon masalahna. Salaku insinyur kuring terang yén aranjeunna ngagaduhan masalah sareng frekuensi pulsa anu dipasihkeun ka Airdrop dina iphone.
    Aranjeunna parantos ngantunkeun pikeun méréskeun masalah ieu dina bagian »rékayasa«, tapi kuring masih henteu acan
    ngajawab.

  11.   Cijulang cenahna

    Naha lami pisan?

  12.   Claudio Salas cenahna

    Kusabab kuring ngamutahirkeun hawa macbook ka "El Capitan" sareng iphone 6 ka ios 9.1 Abdi teu tiasa ngirim inpormasi ngalangkungan Airdrop, aranjeunna ogé nyambung jauh ti Apple sareng teu nanaon ..., dinten 20-11-2015 sareng saatos sasasih kuring gaduh teu aya solusi ...

    1.    Washington. cenahna

      Claudio Halo, Kuring parantos maca masalah anjeun ngeunaan fungsi Airdrop anu tiasa dikirimkeun sareng
      nampi data, poto, sareng sajabana ti Mac sareng iphone 6. Sabalikna. Kuring gaduh Mac ti 2013 sareng iphone 6 sareng kusabab panasaran kuring ningkat tina Yosemite ka »El Capitan«. Hal anu sami kajadian ka anjeun, nyaéta , Kuring henteu tiasa ngirim data tina hiji drive kana drive anu sanés janten kuring milih balik ka Yosemite 10.10.5 sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring sapertos anu tiheula, tapi ku sababaraha kejutan anu teu hadé,
      sapertos contona, éta screensaver nembongan di tukangeun halaman ku cara anu sumebar.
      Kuring hoyong miceunan sadayana Apple, sabab aranjeunna ngan resep ngalakukeun bisnis dugi ka ngarugikeun pangguna. Kuring ngaharepkeun kontak sareng anjeun ngalangkungan email.
      Email abdi: wa_ing@vtr.net

      Washington.

  13.   Erik cenahna

    Washington, persis hal anu sami kajadian ka kuring, aya berita?

  14.   Juli cenahna

    Sateuacan NGABARAHikeun MAC KABEH DILAKSAKAKAN SAKUSNA, SANGSA SATUHU SUMBER DIBERA, NGirim FILES VIA AIRDROP TI IPHONE 6 KA MAC NU ...