Ngarobih ikon folder OS X

Panyungsi-Dokumén

Ngarobih ikon dina Mac OS X mangrupikeun padamel anu saderhana tapi, sapertos dina sagala hal dina kahirupan, anjeun kedah terang jalanna. OS X mangrupikeun sistem anu ngahijikeun performa anu tiasa dipercaya sareng lingkungan anu katingali pisan sareng pikaresepeun, tapi dina sababaraha waktos kuring kantos nguping keluhan ti jalma anu masih hoyong ngaropea langkung seueur perkawis sistem, khususna ikon folder-folder na. Dina tutorial saderhana ieu kuring badé ngajarkeun anjeun kumaha ngarobih henteu ngan ukur ikon polder, upami henteu sadayana ikon anu anjeun pikahoyong (kacuali ikon sistem anu penting, sapertos Finder).

Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta pikeun ngarobih ikon urang kedah gaduh gambar dina format anu khusus. Format ieu ngagaduhan papanjangan ".icns". Urang peryogi konverter, sapertos anu tiasa Ikon Panggang Gampang. Sangkan sadayana gampang, ieu léngkah-léngkahna.

    1. Léngkah munggaran bakal milih gambar. Naséhat kuring nyaéta, pikeun ngajantenkeun saageung mungkin, urang milih .png tanpa latar tukang atanapi kami ngédit gambarna supados kami ngan ukur gaduh ikon. Ku cara kieu urang bakal ngahontal éta ikon ngagaduhan bentuk naon anu urang pikahoyong sareng urang henteu ngagaduhan alun-alun.
    2. Sakali kami gaduh gambar anu dipikahoyong, urang muka Ikon Panggang Mudah. Kotak dialog bakal nembongan di mana urang ngan ukur kedah milarian teras pilih gambarna yén kami parantos nyiapkeun sareng nunjukkeun dimana nyimpen gambarna.
    3. Dina léngkah salajengna urang kedah pilih folder / aplikasi anu kami hoyong ngarobih ikon teras pencét cmd + abdi (atanapi klik katuhu sareng "kéngingkeun inpormasi"). Ieu bakal nunjukkeun kami jandela sareng sadaya inpormasi. Anu dipikaresep ku urang nyaéta ikon kénca luhur, anu bakal janten ikon folder atanapi ikon aplikasi anu kami hoyong modifikasi.

Panemu-kéngingkeun inpormasi

  1. Akhirna urang ngan ukur gaduh sered gambarna yén urang parantos nyiptakeun dina léngkah 2 di luhur ikon urang hoyong gentos anu, sakumaha ceuk kuring di luhur, aya di kénca luhur.

Salaku tambahan, ogé koméntar yén léngkah pamungkas tiasa dilakukeun ngagunakeun salaku gambar aplikasi. Aplikasi dina OS X parantos ngagaduhan gambar dina format .icns dina ikonna, janten urang tiasa nyéred ikon aplikasi di luhur folder. Ieu tiasa dianggo, contona, dina folder "dokumén", dimana sababaraha folder aplikasi didamel.

Kalayan léngkah-léngkah ieu saderhana urang tiasa gaduh folder sapertos anu di luhur tulisan ieu atanapi bahkan ngarobah ikon tina aplikasi anu dipikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo cenahna

    POST saé tapi dina forum iPhone kaleresan éta pencét saeutik atanapi nanaon.

  2.   Daniel cenahna

    Nyatana, aranjeunna tiasa ngalakukeun éta kalayan sagala jinis gambar, naha éta JPG, RPG, sareng sajabana… henteu perlu ngarobah. Di sagigireun éta, sajaba ti nyéred éta, anjeun tiasa nempelkeun nganggo Copy-Paste. Éta hal anu parantos aya dina Mac.

    Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa ngarobih warna polder, janten anjeun henteu salawasna gaduh folder BLUE anu pikaboseneun, anu tiasa anjeun lakukeun ku cara nyalin ikon folder sareng némpélkeunana dina aplikasi PREVIEW sareng di sana anjeun tiasa ngarobih warna na .. Kusabab anjeun ngalakukeun, anjeun nyalin gambar éta sareng Anjeun nempelkeun kana aplikasi sapertos anu dijelaskeun sateuacanna.

  3.   iphonemac cenahna

    Tulisan ampir ngalayanan kuring sabab saprak kuring ditingkatkeun kana Yosemite éta janten langkung hésé pikeun kuring pikeun ngarobih ikon folder. Utamana upami aranjeunna landihan, éta moal jalan. Hatur nuhun pikeun tutorial na.