Ngarobih poto burst anjeun kana animasi sareng BurstGIF

Pasti dina sababaraha taun ka pengker kami ngalaman salah sahiji révolusi pangageungna dina fotografi ku palaksanaan kaméra dina telepon sélulér, anu tiasa ngaganti kompak naon waé. Sanaon écés aya anu teras-terasan nangtoskeun yén kaméra anu saé diperyogikeun pikeun fotografi profesional, aya ogé anu ngaku tiasa ngalaksanakeun karyana salaku fotografer ngalangkungan kaméra iPhone. Bisi wae, kami henteu hoyong ngalebetkeun perdebatan éta, tapi kana seueur fungsi anu aktip sareng tweaks kabuka pikeun kami nalika nyebarkeun épék sareng nampi mobilitas sareng foto kami. Sareng naon anu anjeun tingali dina pidéo samemehna nyaéta naon Cydia BurstGIF ngarobih.

BurstGIFSakumaha namina nyarios dina basa Inggris, éta bakal ngarobah gambar anu anjeun candak dina kaméra ku kaméra anjeun kana GIF animasi. Hiji-hijina hal anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngalaksanakeunana nyaéta masang aplikasi ieu sayogi di Cydia, sareng saatos nyandak poto burst anu anjeun pikaresep tina kaméra iPhone anjeun, anjeun tiasa muka tweak sareng nunjukkeun anu mana anu anjeun pikahoyong jieun pikeun anjeun. animasi dina format GIF. Dina waktos ayeuna, tindakan ieu sapinuhna manual, tapi ngémutan yén pikeun animasi anu réalistis anjeun henteu kedah seueur gambar, saur éta tiasa sami mangpaat.

El tweak pikeun iPhone BurstGIF Éta sayogi di Repository BigBoss di Cydia, sanaos dina hal ieu henteu gratis, tapi dijual dina harga $ 0,99. Mertimbangkeun karep anu GIFs memprovokasi dina wéb, sareng betapa gampangna nyiptakeun anjeun tina alat ieu, saur kuring kedah mayar harga murah éta pikeun nyobaan. Sareng kalayan pidéo sapertos anu sateuacanna, pastina anjeun tiasa ngaevaluasi naha unduhan na ngayakinkeun anjeun. Kumaha saur anjeun ngeunaan tweak ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.