Sesuaikan logo balikeun deui iPhone anjeun ku tweak BootLogoCustomizer

Logo iPhone khusus

Sanaos ngaropea ngaropea Sacara umum, aranjeunna henteu ngijinkeun kami ningkatkeun fungsionalitas iPhone kami, aranjeunna tétéla janten salah sahiji anu pang nuntut di dunya terminal mobile Apple kalayan jailbreak. Kesederhanaanna dina panggunaan sareng kamungkinan ngarobihkeun kana cita rasa anjeun nyalira aspek anu dicekel ku Apple ku aturan hartosna seueur pangguna masangna. Conto anu saé tina anu terakhir anu muncul di pasar Cydia nyaéta anu ditawarkeun ku BootLogoCustomizer. Kieu kumaha jalanna.

BootLogoCustomizer mangrupikeun tweak kalayan fungsi anu sakali dipasang. Hatur nuhun kana alat ieu anjeun bakal tiasa ngarobih logo anu nembongan dina apal tandatangan nalika anjeun ngalakukeun reset desktop dina terminal iPhone anjeun. Éta sanés mangrupikeun hal anu saé pisan sareng anjeun langkung resep cicing nalika anjeun nyingkahan hiji instalasi deui, tapi beurat na sareng biaya 1 dolar parantos nalukkeun seueur pangguna anu resep janten aranjeunna mutuskeun jalan anu aranjeunna ningali logo Cupertino dina layar. layar teleponna.

Al install BootLogoCustomizer panel konfigurasi anu saéstuna nembongan. Nyatana, anjeun ngan ukur ngagaduhan tilu pilihan kanggo ngarobih sesuai karesep anjeun. Anu kahiji nyaéta ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun tweak. Anu kadua bakal ngijinkeun anjeun ngarobih warna logo apel. Anu katilu ngamungkinkeun anjeun pikeun ogé ngarobih warna latar tukang anu ditampilkeun nalika ngalakukeun restart terminal. Anjeun tiasa ngarobih sakalian anu anjeun pikahoyong, sareng mareuman tweak sepanjang waktos tanpa dicabut instal. Kumaha saur anjeun ngeunaan usulan éta? Upami anjeun resep, dina hal ieu anjeun kedah milarian dina Repository BigBoss sareng henteu gratis. Tangtosna, éta bakal ngarugikeun anjeun rada sakedik. Harga unduhan na ngan ukur $ 1. Naha pantes?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge Bodas cenahna

    Jesus David Rodriguez Martinez

  2.   Luis V. cenahna

    Naha gratis atanapi henteu? Kuring ngabayangkeun hargana éta $, tapi ati-ati yén duanana hal nyarios dina artikel ...

    1.    Gambar placeholder Cristina Torres cenahna

      Leres Luis, hargana $ 1. Salam!

  3.   Ny cenahna

    Éta sanés pikeun nanaon, tapi versi sateuacanna tina tweak ieu ngantepkeun iPhone henteu aya gunana. Nalika kuring nyarios teu aya gunana, hartosna henteu mungkin pulih, henteu aya ti iTunes atanapi balikeun atanapi leres-leres henteu nanaon. Éta tetep dialungkeun sareng kaluar tina garansi pikeun manipulasi parangkat lunak. Hayu, saha waé anu hoyong maénkeun éta ...

  4.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Éta leres, aya tweak anu ngantepkeun iPhone anjeun henteu aya gunana upami anjeun henteu nuturkeun sababaraha léngkah ... tweak ieu anu ngarobih prestasi ... gancang atanapi gancang ngaco sistem

    Salam!

  5.   Kevin Alonso Iannizzotto cenahna

    Abdi hoyong sakumaha glitched, tapi kuring henteu resep anu aya xD

  6.   Francisco cenahna

    naha dianggo pikeun ios 8.4 ??

  7.   Miguel Fabian cenahna

    Omong kosong. Sakumaha sering anjeun ngabalikan deui iPhone per dinten?

  8.   Hugo De La Rosa cenahna

    Upami ayeuna janten upami prosésna lepat alat kuring henteu kapake

  9.   Hugo De La Rosa cenahna

    Upami ayeuna janten upami prosésna lepat alat kuring henteu kapake

  10.   Hugo De La Rosa cenahna

    Upami ayeuna janten upami prosésna lepat alat kuring henteu kapake

  11.   Hugo De La Rosa cenahna

    Upami ayeuna janten upami prosésna lepat alat kuring henteu kapake

  12.   Hugo De La Rosa cenahna

    Upami ayeuna janten upami prosésna lepat alat kuring henteu kapake

  13.   Jhersson Tola Calderon cenahna

    Masang ngarobih

  14.   Jhersson Tola Calderon cenahna

    Kuring dipasang tapi éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, nalika kuring ngabalikan deui alat éta bakal tetep aya sareng pareum

  15.   Logo anu dikutuk cenahna

    Langkung gunana tibatan tanduk pesawat