Kumaha ngaropea inpormasi anu ditampilkeun dina latihan dina Apple Watch

Inpormasi ditampilkeun dina aplikasi latihan Apple Watchsanajan Apple Watch Éta tiasa ngalakukeun langkung seueur, salah sahiji alesan Tim Cook sareng perusahaan masihan kami mésér hiji nyaéta olahraga. Nyatana, Apple Watch Series 2 kalebet dua paningkatan anu dirancang pikeun atlit: résistansi anu langkung ageung kana cai sareng GPS anu bakal ngamungkinkeun urang olahraga di luar ruangan tanpa kedah nyandak iPhone sareng kami. Di sisi anu sanésna, watchOS kalebet a aplikasi disebut Latihan pikeun ngatur sési latihan urang.

Sanaos leres yén Train mangrupikeun aplikasi anu cukup dasar, éta ogé leres yén kadang kesederhanaan mangrupikeun hal anu saé. Bisi wae, urang ogé ngagaduhan kamungkinan pikeun ngarobih inpormasi naon anu bakal ditingalikeun aplikasi I Train, sareng ieu mangrupikeun hal anu tiasa urang laksanakeun pikeun masing-masing jinis latihan, sapertos ngaji, leumpang, bersepeda atanapi ngojay. Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun cara ngédit inpormasi ieu.

Kuring ngalatih, aplikasi Apple Watch pikeun ngendalikeun aktivitas fisik urang

Sapertos seueur setelan nonton pinter Apple, pikeun ngarobih ukuran mana aplikasi Train bakal nunjukkeun anu urang kedah aksés ka aplikasi iPhone Watch. Sakali kabuka kami bakal buka Jam tangan / Latihan / Salami latihan tingali, ti mana urang tiasa milih antara pilihan ieu:

  • Rupa-rupa pangukuran. Ieu mangrupikeun pilihan anu ditingalikeun dina gambar lulugu, sanaos diédit (hal anu bakal kami ngajelaskeun engké). Sakumaha namina nunjukkeun, urang bakal ningali sababaraha ukuran sapertos jarak, pulsa, sareng waktos latihan.
  • Pangukuran. Upami anjeun resep, anjeun ngan ukur tiasa ngadamel ukur ukur dina layar. Upami anjeun hoyong ningali pangukuran sanés, anjeun kedah ngagentos Digital Crown. Pribadi, kuring henteu ningali seueur akal dina pilihan ieu kacuali urang ngalakukeun olahraga anu mana kami ogé nganggo alat sanés anu nunjukkeun langkung seueur data.

Edit pangukuran dina aplikasi Pelatihan Apple Watch

Upami kami parantos milih pilihan Rupa-rupa pangukuran handap urang bakal ningali sadaya olahraga sayogi supados urang ogé tiasa nga-pribadoskeun inpormasi naon anu kedah ditingalikeun dina masing-masing. Urang tiasa nambihan atanapi ngahapus:

  • Durasi.
  • Laju haté
  • Jarak.
  • Laju ayeuna.
  • Laju rata-rata.
  • Kalori aktif.
  • Total kalori.

Ngukur ukuran latihan

Dina néwak gambar lulugu urang ngan ukur tiasa ningali lilana, denyut jantung sareng jarakna. Kuring henteu ngagaduhan sesa pengukuran diaktipkeun sabab naha kuring henteu resep ningali éta nalika kuring latihan atanapi kuring tiasa ningali éta dina komputer siklus. Kumaha waé ogé, kecap "ngaropea" ngakibatkeun éta ieu mangrupikeun hal anu pribadi.

Ukuran naon anu anjeun resep pikeun ningali dina aplikasi Train nalika anjeun latihan olahraga?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.