Putri dongeng janten warna, gratis pikeun waktos anu terbatas

dongeng-putri

Deui kami nunjukkeun deui, waktos ieu kaulinan pikeun pangleutikna bumi, anu tiasa kami unduh pikeun waktos anu kawates sacara gratis. Sababaraha dinten ka pengker Kami nyarioskeun ngeunaan kaulinan Peppa Babi, anu duanana protagonis sareng George, lanceukna, kedah ngecét sareng gambar warna, hal anu dipikacinta ku barudak leutik di imah. Ayeuna giliran Fairy Tale Princess ngawarnaan, gim anu, sakumaha nunjukkeun namina, bakal ngijinkeun budak leutik (rada leutik) gaduh waktos anu senang maén sareng putri, ngawarnaan aranjeunna, ngalukis, ngawangun sasak Pelangi ...

dongeng-putri-2

Putri tina halaman ngawarnaan dongéng bakal ngangkut jalma leutik di bumi ka dunya gaib tina implengan sareng warna, pinuh ku unicorn, pelangi, ksatria, istana, bahkan pangeran anu ganteng. Salami ngembangkeun kaulinan urang kedah ngabantosan putri pikeun ngeusian dunya ku warna. Nalika urang maju ngalangkungan pertandingan urang bakal mendakan karakter sareng objék énggal pikeun berinteraksi. Masing-masing halaman anu nyusun buku-buku ieu nyaritakeun ngeunaan carita anu sanés.

Kaulinan ieu ngagaduhan a harga biasa di App Store 2,99 euro.

Fitur utama Pawai Dongeng Putri Ngawarnaan

  • Numpak unicorn liar ngaliwatan méga!
  • Ngahias kamar anjeun ku tongkat sihir!
  • Jelajah istana pikeun milarian piaraan lucu!
  • Cét potrét kulawarga karajaan!
  • Anggo sulap anjeun ngawangun jambatan pelangi!
  • Papanggih pangeran ganteng handapeun langit berbintang!

Detil putri dongeng pikeun ngawarnaan

  • Update terakhir: 12-02-2016
  • Vérsi: 1.5
  • Ukuran: 33 MB
  • Basa Inggris
  • Dipeunteun pikeun umur opat sareng langkung.
  • Kasaluyuan: Meryogikeun sahenteuna ios 6.0 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.
Ngawarnaan Putri Dongeng pikeun Barudak sareng Kaajaiban Barudak Preschool Ultimate Edition (AppStore Link)
Ngawarna Putri Dongeng pikeun Barudak sareng Kulawarga Wonderland Ultimate Edition Preschool3,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   cheers cenahna

    Hatur nuhun m8!