Ngelun AirPod janten kacilakaan sering

Ngelenyepan AirPod

Kasus anyar lalaki ti Massachusetts anu ngelek AirPod. Tangtosna, Apple henteu nyalahkeunana, tapi éta sanés kacilakaan terasing sareng parantos aya langkung kasus tibatan kuduna.

Éta kajadian nalika anjeun bobo ngadangukeun musik atanapi radio ngalangkungan AirPods. Anjeun saré dina ranjang, anjeun mimiti ngalungkeun sareng ngabalikkeun, sareng AirPods anjeun jogét bébas dina bantal. Ti dinya dugi ka dugi kana sungut anjeun, ngan ukur aya hiji léngkah ...

Sakapeung kuring bobo sareng éta AirPods dihurungkeun. Kuring biasana ngupingkeun podcast ti stasiun radio karesep kuring, khususna program olahraga, pikeun tetep update sareng berita ngeunaan klub maén bal karesep kuring.

Sareng sababaraha kali énjingna kuring kedah nyandak AirPods anu parantos sumebar dina ranjang, pikeun nempatkeun éta pikeun ngeusi kasus aranjeunna. Turun saré sareng aranjeunna tiasa bahaya. Ngan kusabab bobo, anjeun tiasa ngelek aranjeunna.

Sareng hal anu sami parantos kajantenan Brad Gauthier, ti Worcester, Massachusetts. Anjeunna henteu sadar anjeunna parantos ngelek AirPod nalika bobo dina ranjangna. Sareng nalika anjeunna gugah énjing sareng gaduh sagelas cai, anjeunna merhatoskeun yén anjeunna cekek nalika nyobian nginum na.

Anjeunna ngaraos nyeri dina tikoro, tapi henteu masihan langkung penting. Tapi nalika milarian AirPod na leungit dina ranjang sareng henteu mendakanana, anjeunna curiga yén anjeunna kantos ngelekna tanpa sadar. Anjeunna lumpat ka rumah sakit, sareng nalika anjeunna ngalakukeun radiografi aranjeunna ningali yén anjeunna ngagaduhan salah sahiji AirPods na dipasang dina kerongkongan na.

Aranjeunna kedah ngalakukeun endoscope darurat, sareng untungna, aranjeunna nyalametkeun alat sateuacan dugi ka burih. Sadayana aya dina pikasieuneun. The AirPod masih ngupingkeun ogé, sanaos mikropon na parantos teu tiasa jalan. Brad untung, harita.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hummer cenahna

    Éta langkung pikahariwangeun kuring nalika usum panas, yén kuring bobo taranjang, sareng kuring sieun éta bakal tungtungna meunang kuring ti ortho.

    1.    Toni Cortés cenahna

      Nya, éta kirang matak pikahariwangeun, sabab anjeun terang éta antukna bakal kaluar. Anjeun ngan kedah nerapkeun sakedik tekanan. Tapi kudu ati-ati, lamun anjeun ngalakukeun teuing tekanan, éta tiasa ngapung sareng ngaluarkeun hiji panon pamajikan anjeun ... sareng anu paling penting, émut kanggo ngumbah sateuacan nganggo deui ....