Ngeusi batre sadaya alat Apple ku carjer leutik UGREEN 20W ieu

Usum panas datang, seueur diantara anjeun anu parantos ngarencanakeun liburan sareng rohangan penting pisan dina ieu tugas. Nya Kalayan carjer UGREEN 20W ieu anjeun tiasa ngeusi batre sadaya alat pikeun sakedik rohangan sareng artos sakedik.

Carjer anu ngamungkinkeun anjeun ngeusian deui sadaya alat anjeun hargana mahal dina emas. Sareng ieu mangrupikeun carjer leutik UGREEN ieu, anu ngagaduhan kakuatan 20W sareng protokol Pangiriman Daya 3.0 bakal ngamungkinkeun anjeun ngeusian ulang iPhone, iPad, AirPods, AirPods Max… gancang sareng sadayana ieu nyayogikeun rohangan anu sahenteuna. Ieu carjer pangleutikna anu kuring kantos nyobian, sareng ngémutan spésifikasi na mangrupikeun hal anu matak héran.

Anjeun sorangan tiasa ngabandingkeun carjer UGREEN ieu sareng charger Apple resmi, duanana sareng spésifikasi anu sami. Apple mangrupikeun salah sahiji anu pangleutikna anjeun tiasa mendakan di pasar, kumargi UGREEN bahkan langkung alit. Kalayan finish polikarbonat bodas herang na sampurna, sareng Kalayan konektor USB-C sareng spésifikasi na, éta cocog sareng muatan gancang tina iPhone kami, ngahontal 50% batréna ngan dina 30 menit, salami urang nganggo kabel cocog anu cocog, tangtosna. Kakuatan anu ditawarkeun ku carjer ieu ogé sampurna sanggup ngeusi ulang iPad Pro, sabab éta sami sareng anu kalebet ku Apple dina kotak na. Sareng salaku Pangiriman Daya 3.0 urang tiasa tenang upami urang ngagunakeunana pikeun ngeusian ulang alat anu kirang kuat, sabab éta ngatur kakuatan ngecas gumantung kana alat anu urang sambungkeun, janten urang tiasa ngeusian ulang AirPods urang tanpa sieun.

Harga carjer UGREEN ieu saé pisan, sabab pikeun € 12,99 di Amazon (link) urang tiasa gaduh katenangan dina pikiran yén urang kaayaan anu carjer kualitas, anu minuhan sadaya spésifikasi kaamanan anu relevan. Mésér ampir kedah upami anjeun peryogi carjer tambahan.

Carjer USB-C 20W UGREEN
  • Peunteun Ă©ditor
  • Meunteun 4.5 bentang
€12,99
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • AwĂ©t
    Penerbit: 90%
  • BĂ©rĂ©s
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

daptar eusi

Naros

  • Ukuran leutik
  • 20W Pangiriman Daya 3.0
  • Sah pikeun alat Apple anjeun
  • Kualitas bahan anu saĂ©

Kontra

  • Ngan aya dina warna bodas (pikeun nempatkeun)

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.