Performance ngintip. Apple negeskeun acara 8 Maret.

Negeskeun: dina 8 Maret bakal aya acara Apple, sarta sakumaha eta geus disebut, prosesor anyar bakal boga peran penting: kinerja Toong.

Ieu resmi. Sakumaha gosip anu diumumkeun, dina 8 Maret urang bakal ngayakeun kagiatan pikeun nampilkeun produk anyar di Apple. Ieu bakal di 10:00 AM PST, nu bakal sarua jeung 19:00 pm waktu Spanyol. Acarana bakal online, acara presentasi masif teu acan pulih, sareng pasti urang bakal tiasa ningaliPembaharuan iPhone SE, kalayan modél énggal sareng konektipitas 5G, ogé modél iPad Air énggal. anu diperkirakeun ogé kalebet modél sareng konektipitas 5G. Tapi anu paling diantisipasi nyaéta Mac anyar sareng prosesor Apple Silicon anu urang tingali, kalebet MacBook Pro dasar anu tiasa debut prosésor M2, sareng mini Mac énggal sareng prosesor M1 Pro sareng M1 Max.

Tapi urang moal ngan boga warta dina watesan hardware, sabab kami ogé miharep yén acara ieu bakal ngumumkeun update anyar pikeun ios 15.4, anu ayeuna urang aya dina fase Beta, khususna Beta kalima, sareng anu diperkirakeun dileupaskeun dina acara anu sami tapi ayeuna sadayana sigana nunjukkeun yén urang kedah ngantosan sahenteuna saminggu ti saprak urang masih teu gaduh Vérsi Master emas (Beta panungtungan) sadia.

Di momen urang teu boga leuwih rinci ngeunaan acara, tapi hal normal bakal éta urang tiasa ningali éta dina streaming tina situs wéb Apple sareng tina saluran YouTube na. Pas kami gaduh konfirmasi resmi yén ieu masalahna, kami bakal nginpokeun ka anjeun langsung. Anu pasti nyaéta saatos acara éta kami bakal gaduh podcast langsung dimana kami bakal nganalisis sadayana anu diumumkeun pikeun mastikeun yén anjeun henteu sono nanaon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.