Kirim lagu

Anjeun tiasa nganggo formulir ieu ka ngirim pesen ka tim panulis urang kalayan pitunjuk o tautan ngeunaan beritaKuring terang anjeun hoyong aranjeunna ditutupan dina blog ieu. Upami anjeun ngagaduhan hal anu tiasa dicarioskeun atanapi anu anjeun badé diwartosan, tong ragu ngirimkeunana liwat formulir.

    Kuring tarima Kawijakan ngolah data.

    Nalika ngirimkeun formulir, data sapertos email sareng nami anjeun dipénta, anu disimpen dina cookie supados anjeun henteu kedah ngalengkepan deui dina kiriman kahareup. Kalayan ngirimkeun formulir anjeun kedah nampi kabijakan privasi kami.

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan data: Bales kana pamundut anu ditampi dina formulir
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    5. Hak: Akses, koréksi, hapusan, watesan, portabilitas sareng mopohokeun data anjeun