Nguji kakuatan kristal nilam Apple Watch

Di Amérika Serikat aya jalma-jalma ti iFixit, ahli dina nyusut sadaya alat anu dipidangkeun di pasar sareng nganalisis kamungkinan pos perbaikan, gumantung kana kumaha alatna diproduksi. Dugi ka ayeuna urang masih ngantosan Apple Watch dileupaskeun ningali kompleksitas atanapi kesederhanaan tina perbaikan anu mungkin. Peuntas kolam, urang mendakan jalma-jalma ti iPhonefixed, anu sacara praktis ngalakukeun hal anu sami, tapi aranjeunna henteu ngahontal kawéntar anu sami sareng réncang Amérika na.

Di iPhonefixed, sapertos dina iFixit, aranjeunna ahli dina ngalereskeun alat Apple naon waé, boh iPhone, iPad atanapi iPod Touch, sareng sigana moal lami deui aranjeunna ogé bakal tiasa ngalereskeun Apple Watch. Buktina ieu mangrupikeun pidéo anu parantos aranjeunna terbitkeun dina internét Kristal Sapphire Apple Watch (modél olahraga ngagaduhan kristal ION X anu béda) ngalaman tés anu béda pikeun mastikeun résistansi na.

Dina pidéo éta urang tiasa ningali kumaha aranjeunna nyaring gelas tina alat hungkul, aranjeunna henteu ngalaksanakeun tés kalayan gelas anu dipasang dina Apple Watch, sabab éta gelas tunduk kana sababaraha tés sapertos ngusapan témbok anu kasar, ngusapan koin sareng konci, amplas, palu sareng bor. Tungtungna, kristal nilam tina Apple Watch (émut yén modél Olahraga didamel tina bahan sanés) nolak sadaya panyiksaan anu ditanggungana tanpa kedutan.

Kristal safir khusus tahan ka goresan tapi henteu teunggeulan tina pangaruh, anu dina alat pigeulang sigana teu sangsara. Résistansi anu ditembongkeun ku kristal safir tina Apple Watch bakal ngijinkeun pangguna anu ngadamel modél ieu, kalem kana kamungkinan tiupan atanapi gesekan anu tiasa disiksa ku alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tanaga cenahna

    Patarosanna kumaha tali pikeun nahan gesekan, khususna anu hargana mahal pisan, bahkan langkung ti jam tangan nyalira, sareng sabaraha ogé bola anu ngadukung, henteu sadayana gebug bakal ka gelas

  2.   AGUSTIN BOBO MARQUEZ cenahna

    Naon anu dicarioskeun di luhur yén kristal safir parantos tahan sadayana panyiksaan anu parantos dilakukeun henteu saluyu sareng kanyataan kuring. Kuring parantos lebet ka Sol Apple Store di Madrid sabab layar nonton gaduh goresan sakedik, hal anu jasa teknisna parantos tiasa diverifikasi, sareng jawaban na mah ieu kusabab dianggo, gesekan nganggo pakean sareng sajabana ... Abdi hoyong ninggalkeun Tangtosna, éta henteu ngalaman pangaruh naon sareng kuring parantos ngaku ngagantian dina jaminan sabab ngan ukur ngagaduhan 9.5 bulan dina kapimilikan kuring. Di pusat éta aranjeunna nyarios ka kuring yén éta kusabab panggunaan, éta henteu kalebet garansi kumargi éta ngan ukur nutupan kakurangan perangkat keras atanapi parangkat lunak tapi henteu. Kusabab kuring henteu ngartos yén dina kasus kristal safir aya goresan sakedik kuring parantos keukeuh tapi jawaban na sami. Tungtungna, kuring parantos ngalebetkeun klaim pikeun angkat ka Kantor Kotamadya ti

    Upami éta sakumaha anu aranjeunna carioskeun dina tulisan ieu, Apple kedah ngaréspon kalemahan ieu.

    Wasalam

    Agustin