Nyandak, aplikasi anu nyaritakeun urang anakan anjing sareng poto

fetch-application-find-out-dog-breed

Microsoft pikeun sababaraha waktos ayeuna ngatur rék dilegakeun sadayana ékosistem aplikasi na kana sadaya platform seluler anu sayogi. Dina sababaraha dinten terakhir, Microsoft parantos ngahontal perjanjian pikeun 73 pabrik alat sélulér pikeun tos masang aplikasi Microsoft utama dina alat anjeun sapertos Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote, sareng Skype. Ieu mastikeun yén anjeun kéngingkeun sajumlah ageung palanggan poténsial ukur dina platform Android. 

Kawijakan ieu henteu éksklusif pikeun Microsoft, tapi Apple ogé bakal nyobian ngagedékeun jasa na kana ékosistem anu béda dina pasaran, dimimitian ku Android. Sababaraha dinten ka pengker Tim Cook mastikeun yén Apple Music sanés janten hiji-hijina aplikasi Apple anu pencét platform saingan. Samsung mangrupikeun conto anu jelas tina ékspansi anu perusahaan dipaksa ngahontal jumlah maksimum palanggan poténsial.

Sakali Microsoft parantos adaptasi aplikasi utami na kana platform ios sareng Android, ayeuna giliran Microsoft Garage Project, laboratorium aplikasi anu akhir-akhir ieu ngaluncurkeun aplikasi anu béda sareng panasaran. Sababaraha dinten ka pengker Microsoft ngaluncurkeun aplikasi pikeun Selfies anu sacara otomatis menerkeun kakurangan anu dideteksi. Ayeuna giliran giliran, aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun gancang terang naon anakan éta anjing. Pikeun ngalakukeun ieu kami ngan ukur kedah nyandak poto sareng aplikasina bakal ngurus sésana. Aplikasi anu panasaran dimana aya, anu pastina ngagaduhan langkung ti hiji pameget anjing.

Hanjakalna, sapertos biasa di sababaraha aplikasi Microsoft, sapertos Bing sareng fungsi tarjamahna, Éta ngan ukur aya di Amérika Serikat App StoreJanten pikeun ayeuna urang kedah ngantosan masarakat Redmond narjamahkeun kana langkung seueur bahasa, kuring henteu mendakan alesan sanés pikeun henteu nawiskeun éta di langkung seueur nagara, sareng kami bakal saé kalayan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Webserveis cenahna

    Henteu tingali kumaha fanboys MS ku lumiasna parantos ngaduruk éta

  2.   Jukut cenahna

    Pokédex