Ngoptimalkeun iPhone 6s anjeun nganggo aplikasi ieu sareng 3D Touch

instagram-3d-touch

anyar iPhones 6s sareng 6s Plus parantos aya diantara urang ti saprak kamari, sapoé anu ditunggu-tunggu ku sadayana anu ningali dina presentasi terminal-terminal anyar kumaha, salami sataun deui, Spanyol diturunkeun kana babak peluncuran kadua. Toko Apple di panjuru wilayah dibuka jam 8:00 énjing kanggo ngawitan ngadistribusikaeun modél énggal di antara aranjeunna anu parantos ngajantenkeun reservasi sareng anu ngantosan ngantri.

Salah sahiji parobihan anu paling penting, tapi anu panggedéna, anu nyandak urang generasi anyar smartphone ti perusahaan apel nyaéta naon anu aranjeunna parantos dibaptis salaku 3D Toél. Teknologi anu parantos kami kapendakan dina Apple Watch saprak diluncurkeun dina April -dina angkatan munggaran nagara- sareng anu ayeuna ngahijikeun produk terlaris Apple.

Ieu ngabuka dunya kamungkinan pamekar, anu sakali deui kedah adaptasi sareng parobihan anyar anu diusulkeun ku perusahaan upami aranjeunna henteu hoyong ditingalkeun. Konci pikeun ieu nyaéta naon éta nawiskeun kami dina unggal aplikasi anu béda, Janten didieu urang ngantepkeun anjeun sareng sababaraha aplikasi pihak katilu anu parantos menerkeun 3D Touch pangsaéna pikeun dianggo sapopoé.

Instagram

Instagram

Salah sahiji jaringan sosial panglobana dianggo sareng anu ayeuna langkung mangpaat tibatan kantos. Upami urang nganggo 3D Touch dina ikon aplikasi, éta aksés gancang Pikeun ngirim Langsung, buka tab pamilarian, tingali kagiatan urang atanapi unggah gambar atanapi pidéo énggal. Dina aplikasi, berita teras-terasan, sapertos sawangan akun ku ngaklik nami pangguna, nilik poto dina pamilarian teras nyeret ka katuhu pikeun masihan koméntar, sapertos ...

workflow

peluncuran-pusat-pro

Aplikasi anu quintessential pikeun aranjeunna anu resep automation henteu tiasa ngalirkeun kasempetan pikeun ngahemat urang langkung seueur waktos. Janten ayeuna urang tiasa ngaluncurkeun tindakan anu tangtu langsung mencét ikon na. Ieu hiji-hijina fungsi anu bakal tiasa urang lakukeun dina aplikasi nganggo 3D Touch, tapi tiasa ngarobih tindakan ieu anu ditingalikeun ka kami ngajantenkeun ngahasilkeun bilangan bulat. Upami anjeun henteu acan ngaunduh deui sareng anjeun parantos ngagaleuh atanapi ngarencanakeun kéngingkeun iPhone 6s, ieu kasempetan anjeun.

silalatu

silalatu

Aplikasi Surat asli mangrupikeun salah sahiji anu paling narik perhatian nalika peluncuran 3D Touch, kalebet opsi pikeun surélék tilik, dilegakeunana, tandana sakumaha anu kabaca... Ayeuna Spark ogé ngalebetkeun jinis tindakan ieu sareng ogé nyertakeun na dina ikon, sahingga urang tiasa nyerat email énggal, ningali lampiran sareng anu sanésna ku gerakan leutik. Spark saleresna mangrupikeun salah sahiji manajer email anu pangsaéna, sareng ieu mangrupikeun alesan anu saé pikeun nyobaan.

Peluncuran Center Pro

peluncuran-pusat-pro

Anu sanés khusus pikeun ngahémat waktos urang ku alam, anu ayeuna Aranjeunna bakal ngajantenkeun urang langkung gancang nalika ngeunaan ngalaksanakeun tindakan anu tangtu dina kahirupan urang sadidinten. Sapertos Alur Kerja, urang tiasa ngaropea tindakan, gerakan atanapi aplikasi anu urang badé diluncurkeun langsung ku ngadamel 3D Touch dina ikon na. Ieu henteu ngan ukur bakal ngahémat waktos urang, tapi ogé ngahémat rohangan dina layar utama atanapi dok kami.

Twitter

twitter

Jaringan sosial par kaunggulan urang moal leungit tina daptar ieu. Hanjakal pikeun urang, ayeuna urang teu tiasa nyebatkeun yén éta mangpaat pisan, ti saprak ngan ukur kalebet tindakan gancang (milarian, nyerat tweet énggal atanapi ngirim pesen énggal) ku ngaklik ikon na. Nanging, ku seueur parobihan anu dilakukeun kana aplikasi ios dina sababaraha bulan terakhir, urang henteu ngarepkeun lami pikeun nambihan langkung seueur pilihan pikeun nganggo 3D Touch di jerona. Sanaos kami langkung resep kana kasaluyuan Tweetbot.

Jelas yén perjalanan 3D Touch nembé waé dimimitian, tapi urang tiasa leres-leres ningali yén éta mangrupikeun conto dimana hal-hal badé angkat dina taun-taun ka payun dina smartphone Apple. Pilihan sareng aplikasi dina panggunaan sadidinten anu ditawarkeun ka kami tiasa tanpa wates, sareng ieu mangrupikeun anu gedena urang ngan bakal sadar saatos waktos sareng urang ningali wengkuan anu asli.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.