Ngarasakeun interior iPhone 14 dina layar anjeun sareng wallpaper ieu

Wallpaper X-Ray iPhone 14

Kadatangan a alat anyar Ieu ngabalukarkeun sensasi diantara paling fans Apple. Di antawisna, aya média sareng perusahaan anu dikhususkeun pikeun nganalisis unggal detil boh dina tingkat parangkat lunak sareng parangkat keras pikeun ngajelaskeun sadayana warta sacara rinci. Ieu mangrupikeun kasus iFixit, anu tanggung jawab ngabongkar alat-alat pikeun nangtoskeun kumaha gampangna alatna ngabongkar, nganalisa bagian-bagian sareng parobihan anu aya hubunganana sareng versi sateuacana sareng, di luhur sadayana, nangtukeun évolusi anu aya hubunganana sareng anu ngaheulaan. Hatur nuhun kana éta urang tiasa nikmati sababaraha wallpaper ieu anu nunjukkeun interior iPhone 14 sareng gambar X-ray na.

Ngarasakeun wallpaper ieu ti jero iPhone 14

IPhone 14 sumping sabulan katukang ngalangkungan presentasi resmina sareng ti saprak éta seueur sareng seueur pisan warta anu terang. iPhone anyar ieu hadir kalawan inovasi hébat dina desain model Pro na, nyebutkeun wilujeung ka kiyeu pikeun make jalan pikeun panganteur Dinamis Island anyar. Sanaos chip anu dibawa ku sadaya modélna nyaéta chip A15, anu ogé dibawa ku iPhone 13 sareng 13 Pro, kinerja parantos ningkat hatur nuhun, antara anu sanésna, kanaékan RAM dina sadaya modélna.

iFixit sababaraha dinten ka pengker ngabongkar sadaya iPhone 14s pikeun nangtoskeun darajat ngabongkar alat ogé pikeun milarian sareng nganalisa seluk beluk interiorna. Sanaos apriori sigana yén desainna kontinyu sareng iPhone 13, aya parobahan badag dina hardware jeung tingkat desain industri, sakumaha komentar iFixit dina artikel anjeun:

IPhone 14 muka di payun sareng di tukang. Ieu iPhone 14 reborn salaku kukupu geulis: a midframe di tengah, hiji layar diaksés di kénca, sarta kaca pungkur removable di katuhu.

iPhone 14 kaméra pro
Tulisan anu aya hubunganana:
Turki ngaleuwihan Brazil sareng ngajual iPhone 14 paling mahal di dunya

Nyatana, iFixit ogé parantos nyebarkeun runtuyan wallpaper pikeun iPhone 14 dimana anjeun tiasa ningali interior nyata sareng gambar ogé dina format x-ray. Upami anjeun hoyong masihan sentuhan anu béda pikeun iPhone 14 anyar anjeun, anjeun panginten hoyong unduh salah sahiji atanapi anu sayogi dina anjeun. website resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.