Naha ios 9.1 ningkatkeun kinerja iPhones anu langkung lami?

ios-9-1-kesan

Patarosan abadi anu versi saatos vérsi anu urang jawab dina aktualidad iPhone, Upami kuring masang versi anyar ios ieu, naha iPhone lami kuring bakal ngalakukeun performa anu kirang?Kusabab kami henteu resep ngabohong ka saha waé di dieu, urang umumna ngingetkeun yén éta, tapi, masih aya saeutik harepan pikeun jalma-jalma ti Cupertino anu parantos kaget kami ku ngaleupaskeun ios 9.1. Sakumaha anu kuring prediksi dina analisa kritis kuring ngeunaan iOS 9.1 Béta 5, versi anyar ios ieu langkung saé hadé diadaptasi sareng tiasa dilakukeun kalayan saé, éta mangrupikeun léngkah anu diperyogikeun, anu saleresna kedahna nyaéta ios 9. Tapi kami henteu bérés percanten dugi ka éta urang ningali aranjeunna, éta sababna hatur nuhun ka sababaraha seniman YouTube anu ngamungkinkeun urang pikeun nunjukkeun kumaha séhat ios 9.1.

iPhone 4s - ios 9.0.2 vs ios 9.1

Pidéo munggaran nyarios nyalira, iOS 9.1 rada gancang tibatan ios 9.0.2, Henteu seueur, tapi éta mangrupikeun hal, pikeun diperhatoskeun dina alat anu sapertos prosesor anu kawates, sareng opat taun ka tukang. Endah kumaha Apple parantos ningkatkeun kinerja alat ngalangkungan optimasi parangkat lunak sababaraha taun ka pengker.

iPhone 5 - ios 9.0.2 vs ios 9.1

Hasil anu sami dina iPhone 5, bédana henteu gélo, tapi patokan sareng muka aplikasi payun, anjeun raoseun langkung saé pikeun gerak animasi tibatan ios 9.0.2. Batréna ogé mangrupikeun aspek sanés anu bakal disambut ku pangguna iPhone 5 kalayan kabagjaan.

iPhone 5s - ios 9.0.2 vs ios 9.1

Hasil anu sami sareng video sateuacanna, iOS 9.1 rada langkung cairan dina iOS 9.1 tibatan di iOS 9.0.2, animasi sareng aplikasi dibuka langkung tenang. Langkung logis upami pas dina alat tibatan umurna parantos dua taun ngagaduhan prosesor 64-bit anu ngahasilkeun spektakuler. Upami leres yén bédana henteu katingali teuing, éta bakal katingali langkung gerak laun, khususna dina jerék leutik animasi.

kacindekan

Upami anjeun henteu peryogi Jailbreak, sareng anjeun henteu resep ku kinerja ios 9.0.2, kami mamatahan anjeun pikeun ngalakukeun pamulihan anu leres-leres bersih pikeun alat anjeun pikeun masang sistem operasi iOS 9.1, jelas pisan yén Apple parantos tiasa dianggo seueur ngaoptimalkeunana, salaku tambahan kinerja batré anu hadé anu disayogikeun. Hatur nuhun ka dulur-dulur ti iAppleBytes kanggo pidéo na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   telsatlanz cenahna

    dina 6 plus éta laun

  2.   tandem cenahna

    Nya, saur kuring bakal langkung saé ngabandingkeun iOS 9.1 sareng ios 8, dina tungtungna nalika Apple janji bakal ngaoptimalkeunana, kahartos yén éta dibandingkeun sareng naon anu aya dina waktos éta (iOS 8). Ngan kusabab ios 9.0.2 anu goréng henteu hartosna yén ios 9.1 saé atanapi dioptimalkeun. Sahenteuna éta pendapat abdi.

    1.    xavi cenahna

      Éta anu bakal kuring pasang! Babandingan ieu henteu saé pikeun naon. Kuring ngajak éditor pikeun ngadamel tulisan sanés anu ngabandingkeun ios 8.4 VS iOS 9.1. Nyatana, iAPPLEBits gaduh perbandingan ios 8.4 VS iOS 9.1, sareng éta aya dina pidéo ieu dimana total sareng teu aya optimasi diverifikasi. tina vérsi ios pangénggalna.
      Kuring ngulang deui: Kuring ajak anjeun ngaleupaskeun keraguan anjeun sakali sareng pikeun anu ACTUALIDADIPHONE ngadamel postingan komparatif anu sanés sareng pidéo iAPPLEBItsna dimana bédana antara ios 8 vs ios 9.1 diverifikasi
      Sareng kuring ngarepkeun yén Apple sakali deui nipu pangguna na, sabab ios 9.1 TEU GAMPANG GAMPANG, ATAWA LEUWIH FLUID, ATAWA Gancang ti iOS 8 dina alat naon waé. Kuring gaduh iPad 3, sareng ios 9 henteu tiasa dianggo. Kuring henteu nyarankeun pikeun masang ios 9 dina alat naon waé, sabab éta ngan ukur laun.

  3.   xavi cenahna

    Sareng pamustunganana, pikeun maca muji Miguel Hernandez nuju optimalisasi iOS9, sacara praktis ngabohong ... Miguel, naha anjeun parantos mariksa sapertos kuring dina sadaya alat anu aya, ngalangkungan pidéo anu saderhana, sabab iOS9 PISAN langkung saé sareng optimalisasi tibatan iOS8? Nyarios hal-hal sapertos "Apple parantos ngalakukeun tugas anu saé pikeun ngaoptimalkeun ios 9.1" nalika éta ngajanjikeun fluiditas sareng optimalisasi, sareng henteu sanggup ngéléhkeun versi sateuacanna, mangrupikeun bohong ... sareng pisan fanboys

  4.   Surce cenahna

    Ku aturan tilu éta sigana anjeun sadayana bakal nganggo Windows XP.

    1.    tandem cenahna

      Nyatana henteu. Éta lumrah pikeun vérsi OS janten langkung laun atanapi langkung beurat dina vérsi anu langkung énggal kusabab dilebetkeunna fitur-fitur anyar, tapi kanyataanna nyaéta ios 9 sacara praktis henteu ngempelkeun anu énggal (henteu sapertos luncat tina ios 6 ka 7 atanapi 7 ka 8) sareng éta tiasa dianggo langkung parah, nyaéta yén aranjeunna ngumumkeun kalayan kasohor pisan yén aranjeunna bakal fokus kana optimalisasi. Upami Apple henteu masihan pidato sapertos kitu teras ngaleupaskeun OS anu langkung parah, moal aya anu ngawadul.

  5.   Edu cenahna

    Kuring bakal ngawartosan anjeun, sareng kuring henteu terang upami sigana kuring atanapi kitu, ayeuna kuring gaduh iPad Air 2 anu saé, iPhone 5 lami anu kuring henteu tiasa ngeluh iPhone 6 sareng batréna langkung gancang habis, iPod Touch 6 sareng Kuring gaduh iPod 5 anu langkung saé tibatan iPod paling anyar sareng raos dina batréna nalika ngeusi batre nepi ka 100% upami kuring henteu nganggo éta peryogi waktos anu lami pikeun dugi ka 99-98% tibatan anu anyar éta hitungan menit pikeun ngantepkeun aranjeunna dikonci sareng nalika kuring paling henteu ngaraos yén aranjeunna parantos gaduh 93% mareuman lokasi ieu sareng sababaraha fungsi anu ngalir batré iPod 5 ningkat dina batré? Atanapi anu sanésna datang goréng?

  6.   Joe cenahna

    Aplikasi salaku bisnis ngajual kumaha saéna pikeun tetep mutahir sareng dina gilirannana alat kami henteu tiasa dianggo, janten anjeun tiasa ngagaleuh $$ generasi terakhir.

    Kuring parantos nyandak kacindekan yén anjeun ngan ukur tiasa ngamuat sistem operasi (iOS) sakali atanapi paling kadua kalina upami anjeun masih kénéh hoyong janten cairan sareng teu aya kasalahan atanapi janten pencét koran.
    Kuring gaduh iPhone 5 iOS 8 sareng kuring henteu badé ningkatkeun kana 9 (asli ios 6 deluxe, teras ios 7 saé, iOS 8 Ok henteu deui)…. Kumaha saur aranjeunna? ios 9 damang kanggo 2GB ram.

  7.   Ngarobih cenahna

    Éta aya hubunganana sareng katinggaleun dina 5s contona nyaéta pikaseurieun, tapi dina 6 / + kuring ngalakukeun hal anu sami pisan henteu hormat sareng anu paling parah, seueur anu nyarios yén éta tiasa dianggo saé dina 6s / +, bahkan modél énggal tiasa disebatkeun kalayan total kapercayaan yén éta ngalir ogé. Kalayan hormat, catetan ieu ngan ukur dipercaya dina média anu henteu bias, tina mérek anu sami henteu dipercaya.

  8.   Rafa sierra cenahna

    Halo, kumaha kabarna sadayana? Muhun énjing ieu kuring nampi bewara dina pamundut kuring yén kuring ngajantenkeun iAppleBytes tés 7.1.2 vs 9.1 final sareng kuring hoyong anjeun ningali naon bédana ageung atanapi upami aya tingkah laku muka aplikasi sareng boot masing-masing Of kursus 7.1.2 langkung saé sareng mangrupikeun ios anu pangsaéna dina pendapat abdi, sabab 4S kanggo kuring mangrupikeun iDevice anu épisién pisan sanaos taun-taun na, tapi Geekbench nyarioskeun hal, kuring hoyong anjeun ningali éta kuring ngabagi Salam, https://m.youtube.com/watch?v=bwNKGL2FcU&feature=youtu.be

    1.    Daniel cenahna

      Henteu ngan ukur ngalambatkeun kuring, tapi ios 9 ngicalan batré abdi dina waktos anu kirang. ios7.1.2 méré kuring nepi ka dua poé pinuh tanpa miceun nanaon, iOS 9 ngan 9 jam ngaleungitkeun latar tukang sareng modeu hemat.

  9.   Cocacolo cenahna

    Nya, kuring angkat ti ios 9.0.2 (éta nyangkut dina transisi, sababaraha aplikasi kalem) ka 9.1 sareng éta sampurna. Kuring gaduh iPhone 5S sareng nyebatkeun yén bahkan kalayan 9.0 (sareng tangtosna sareng 9.1) batréna langkung lami tibatan 8.4.

  10.   Cocacolo cenahna

    Kuring nempatkeun hasil patokan anu tiasa diperhatoskeun, ku iPhone 5S, numutkeun iAppleBytes:

    ios 8.4.1:
    1405
    2544

    ios 9.0.2:
    1400
    2516

    ios 9.1:
    1407
    1524

  11.   Valentin cenahna

    iOS 9.1 ngalambatkeun iPhone anu langkung énggal, hilap deui masang ios sabab anjeun henteu paduli, kuring nyarios tina pangalaman IT henteu jalan, kuring gaduh iPhone ti saprak anu mimiti kaluar.
    Ayeuna kuring gaduh iPhone 6+ sakitar € 900 sareng anjeun kedah nganonaktifkeun hal-hal pikeun ios supados tiasa dianggo leres, pondokna éra.
    Catetan: Kuring ngulang deui iPhone 6 Plus sareng ios 9.1 henteu dioptimalkeun.

  12.   Valentin cenahna

    Kuring ngalakukeun kasalahan dina tulisan di luhur, anjeun kedah nganonaktipkeun hal éta pikeun jalan leres,
    Sanés sanaos sareng anu éta ulah ngaganggu.

  13.   luismaxv cenahna

    Kuring parantos perhatoskeun dina iPhone 6 kuring anu nganggo 9.1 peryogi waktos anu panjang pikeun ngeusi ulang.

  14.   Valentin cenahna

    Teras aranjeunna nyarios, pembaruan ios énggal, ikon unicorn hahahahaha punten sateuacan anjeun henteu kedah ngalakukeun nanaon anu anjeun perbarui sareng sadayana leres ayeuna anjeun sieun pikeun ngapdet, sareng pikeun catetan, kuring gaduh iPhone pikeun ios.

  15.   Valentin cenahna

    Tangtosna, ménu anu teu aya gunana pikeun mayoritas beuki lieur.

  16.   Inhab cenahna

    ios 9 langkung goréng tibatan ios 8.4 dina 4S. Sareng ayeuna kalayan 9.1 aranjeunna nyarios yén éta bakal sakedik langkung saé (?)…, Nyaéta, saolah-olah aya anu sanés. Nya, anjeun gaduh emoji ramo tengah kanggo nambihan kana koméntar anjeun dina hal éta.

  17.   Jose cenahna

    Babaturan ngabantosan kuring, kuring ngamutahirkeun kana 9.1 sareng batréna nguras langkung gancang, kuring bahkan nganonaktifkeun aplikasi di tukang sareng éta tetep sami. Saha kajadian anu sami?

    1.    Miguel cenahna

      Babaturan anu sami, hal anu sami kajadian ka kuring

  18.   Lily cenahna

    Pikeun kuring, saprak kuring ngaunduh pembaruan kana 9.1, Iphone 5 kuring bakal saé pisan sareng 9.0.2 Abdi parantos masihan ampir pikeun maot, janten urang moal tiasa ngageneralisasikeun sadayana gumantung kana kaayaan unggal alat

  19.   Emilio cenahna

    Halo sadayana. Bener na jarang pisan yén aya seueur pendapat anu béda sareng alat anu béda. Sareng kuring henteu ngartos kumaha modél 6 sareng 6s ayeuna tiasa ngagaduhan lag atanapi masalah sareng ios énggal. Pribadi kuring gaduh 5s anu kuring kéngingkeun 8.1.3 sareng ti saprak éta kuring ditingkatkeun janten 9.0.1; teras ka 9.0.2 sareng ayeuna ka 9.1. Kuring henteu kantos ngalaman batré atanapi masalah lag (kuring sok diupdate tina iTunes). Éta jalan keajaiban pikeun kuring; Terlebih deui, saatos ngamutahirkeun ka 9.1 kuring nyangka yén batréna henteu ningkat (éta tetep sami sareng 9.0.2) tapi saatos dua dinten sigana kuring parantos ningkat pisan. Kuring gaduh layar 7 jam 14 menit sareng kuring masih gaduh batré 32% (ieu gumantung kana panggunaan anu dibéré sareng aplikasi na tapi kuring parantos nganggona sami sareng biasana). Ku teu sangka éta masalah ios nyalira (dina kaseueuran kasus) kumargi contona: masing-masing ngagaduhan konfigurasi anu sanés, nalika ngamutahirkeun tiasa nyababkeun masalah anu béda, upami aplikasi henteu jalan sacara saé leres atanapi henteu diénggalan sateuacan ngamutahirkeun éta ogé tiasa ngabalukarkeun masalah, jst jst. Kuring pikir yén upami 5s, 6 atanapi 6s ngagaduhan masalah, kuring bakal nyobian masang ios ti mimiti, bersih pisan.

  20.   Alex Pérez (@ al3xp19) cenahna

    Halo sadayana, leres-leres aya pamendak sareng ti saprak iOS 7 kaluar, kuring parantos ngantosan unggal koméntar nalika ngamutahirkeun, kuring gaduh iPad 3 sareng sajauh ieu iOs 8.4 éta saé pisan, kamari kuring nampi béwara pikeun ngapdet ka 9.1, Kuring parantos ngalangkungan 9, 9.0.1 sareng 9.0.2 sabab kuring saleresna henteu hoyong ngalambatkeun iPad kuring, sadaya ieu ngabalukarkeun kuring kana patarosan jutaan dolar, naha disarankeun pikeun ngapdet iPad 3 dugi ka 9.1? Abdi ngahargaan pitulung naon waé. Salam.

    1.    Emilio cenahna

      Hai Alex. Anu tiasa kuring carioskeun nyaéta: ningkatkeun kana ios anu henteu deui tanda apel ibarat "luncat ku panon anjeun ditutup", éta tiasa janten lancar (sareng kuduna) atanapi anjeun henteu resep sareng aya anu lepat. Abdi gaduh sakedik pangalaman (ngan ukur iphone) janten kuring mamatahan anjeun pikeun ningali seueur ulasan sareng pidéo ngeunaan ios 9.1 dina ipad. Teras anjeun mutuskeun badé ngapdet atanapi henteu. Kuring malikan deui: ku iphone 5s kuring kuring lakukeun pisan dina unggal pembaruan atuh; tapi aya anu sanés henteu, bahkan kalayan iPhone anu langkung énggal. Éta sababna kuring nyarankeun yén anjeun milari inpo teras mutuskeun. Sacara pribadi kuring henteu mendakan seueur bédana sareng ios 8 kacuali nalika anjeun ngali dua kali ka bumi anu windows na katingalina langkung rame. Saatos éta, hal sakedik. Kuring béjakeun ka anjeun upami anjeun teu hoyong ngapdet sareng éta tiasa dianggo saé pikeun anjeun, éta ogé moal sono kana parobihan ageung. Nya atuh. Sareng upami anjeun mutuskeun ngapdet, anjeun kedah ngalaksanakeunana ti mimiti, nyaéta salinan anu bersih. Anjeun kedah masang sadaya program deui. Sanaos cobian pembaruan ku iTunes heula; maka upami éta henteu cocog sareng anjeun, anjeun kedah ti heula. Good luck lajeng ngawartosan kami kumaha sapertos.

    2.    Emilio cenahna

      Kuring lereskeun di luhur: upami anjeun ngapdet kana ios 9.1 anjeun moal tiasa deui kana ios 8 kumargi apel henteu asup aranjeunna. Abdi hartosna éta

      1.    Alex Pérez (@ al3xp19) cenahna

        Hai Emilio, hatur nuhun parantos nyungkeun waktos kanggo ngaréspon. Di momen kuring ngalakukeun éta, maca ulasan sareng nonton pidéo, éta kumaha kuring dugi ka dieu. Kanggo ayeuna iPad 3 kuring tiasa dianggo saé pisan sareng ios 8.4, janten kuring henteu gaduh buru-buru pikeun ngapdet sareng kuring parantos ngalangkungan 9, 9.0.1 sareng 9.0.2 sakumaha anu parantos kuring sebatkeun, kuring henteu terang naha éta merenah pikeun dilakukeun , nyatana kuring parantos maca yén Dina tim ieu maksimal dua pembaruan kedah dilakukeun (upami kuring mah ti 6 ka 7 sareng ti 7 ka 8). Nalika kuring ngadamel pembaruan munggaran ka 7 kuring leres-leres kaduhung, komputer lambat pisan tapi teras sareng pembaruan ieu dugi ka 8.4 yén kuring parantos ningkat pisan. Kadang-kadang kuring kagoda luncat ka 9 sareng éta sababna kuring milari jalma anu parantos ngalakukeun éta sareng terang kesanna, tapi patarosan na sapertos anu anjeun carioskeun, sigana mah éta mangrupikeun pembaruan pikeun ios, jalma sapertos tim anu sami sareng aranjeunna ngalakukeun anu hadé sareng anu sanés henteu. Kanggo ayeuna kuring bakal teras-terasan milari inpormasi pikeun nyandak kaputusan, koméntar anu sanés anjeun bakal ditampi. Salam.

  21.   Camilo cenahna

    Aya seueur pendapat ngeunaan hal ieu, pikeun kuring masing-masing pembaruan kedahna langkung saé, dina pamanggih kuring, kuring henteu ngamutahirkeun upami teu aya jaibreak sabab kuring resep gaduh iPhone kuring sareng latar anu goyah sareng seueur sampah. Sedengkeun pikeun batréna, leres éta nyéépkeun seueur sanaos sadayana nganonaktifkeunana, tapi hé kuring moal luncat atanapi kantos nganggo android. Abdi resep pisan kana apél.

  22.   Louis malaikat cenahna

    Nya, kuring parantos kéngingkeun iPhone 4s kadua, bahkan sareng ios 8.4, sareng ayeuna kuring ogé ngagaduhan iPhone 6, kalayan ios 9 kuring parantos perhatoskeun kanaékan batréna, tapi upami kuring perhatoskeun rada laun dibanding ios 8.4, Kuring henteu terang naha leres-leres diperbarui ka iOS 9.1 dina iPhone 4s

    Saran kuring upami éta cocog pikeun anjeun, tinggalkeun sapertos kieu, nalika anjeun kedah ngomean yén éta tiasa disababkeun ku dukungan aplikasi, atanapi sababaraha fitur anu anjeun peryogikeun teuing sareng éta ngan ukur cocog sareng versi ios ayeuna , ayeuna seueur aplikasi ngajalankeun cukup saé sareng dioptimalkeun pikeun ios 8, nalika aranjeunna lirén ngadukung, meureun sareng ngan meureun, ngapdet iPhone 4 anu kuring kedah kana vérsi énggal

    Kira-kira kuring maca yén nalika anjeun ngagaduhan iDevice, anjeun ngan ukur tiasa ngamutahirkeun hiji versi di luhur supados henteu ngalambatkeun contona:

    * iPhone 5 ios 6 - ios 7
    * iPhone 5s ios 7 - ios 8
    * iPhone 6 ios 8 - ios 9
    * iPhone 6s ios 9 - iOS10

    Ieu ampir aturan saprak ios 7 kaluar, kusabab kumaha parahna Apple parantos ngamutahirkeun sistem operasina

  23.   Luis Caceres M. cenahna

    Kuring nyangka yén unggal-unggal urang ngapdet, telepon sélulér kami langkung laun sareng nganggo batréna langkung gancang, sahingga ngalirkeun paménta pikeun alat énggal sareng maksa urang ngarobihna, kuring nyarios ieu dumasar kana pangalaman kuring, henteu ngan ukur ku iPhone, tapi ogé kajantenan Kalayan komputer, urang kedah ngagugat éta pikeun ieu, ditambah unggal alat énggal mangrupikeun alat sampah anu peryogi lami pikeun nguraikeun.