Naha ios 9 ningkatkeun kinerja ios 8.4.1?

iPhones

iOS 9 sumping sababaraha dinten ka pengker kalayan janji ningkatkeun kinerja dina alat Apple anu langkung lami. IPhone 4S sareng iPad 2 mangrupikeun pecundang ageung ku pembaruan ios 8, sareng ieu dinyatakeun ku pangguna na anu geuwat humandeuar dina forum, jaringan sosial sareng cara anu aya hubunganana kumaha Apple ngarusak alatna, anu damel sampurna sareng ios 7 sareng yén aranjeunna parantos janten ampir "henteu kapake" ku ios 8. Naha Apple netepkeun janjina pikeun ningkat sareng ios 9 sareng masihan iPhones sareng iPad lami ieu ngajakan hirup anyar? Kami ningali dina video anu ngabandingkeun alat anu béda sareng ios 8.4.1 sareng ios 9.

https://www.youtube.com/watch?v=wOEir-8Bayw

Éta pidéo anu cukup panjang, tapi ampir dalapan satengah menit na pantes sabab panyipta na parantos merhatoskeun sanajan detail anu pangleutikna pikeun tiasa masihan kami ide anu saé naha leres henteu aya pamutahiran sareng ios 9. Restart, palaksanaan aplikasi, konéktipitas WiFi komo tés Geekbench anu nyayogikeun salah sahiji cara anu paling objektif pikeun nganilai kinerja hiji alat nyaéta tés anu tiasa urang tingali dina pidéo ieu, sareng sadayana tiasa nyandak kasimpulan nyalira. Sigana teu aya pamutahiran anu objektif, sahenteuna signifikan, kalayan ios 9 dibandingkeun sareng ios 8.4.1, kacuali konektipitas WiFi anu sigana parantos ningkat dina kagancangan.

Sapertos dina seueur aspek kahirupan, ngeunaan ningali gelas satengahna pinuh atanapi satengah kosong. Anu paling négatip tiasa ngahargaan éta sabab ios 9 gagal dina usaha na pikeun ningkatkeun performa. Anu paling positip tiasa disebatkeun yén perbandinganana sareng ios 8.4.1, versi pangénggalna anu dikaluarkeun ku Apple di iOS 8 ampir sataun saatos debutna, janten iOS 9.0 dimimitian ti posisi anu langkung saé tibatan ios 8.0. Kalayan ios 9.1 di juru, sigana sistem operasi anyar Apple tiasa ningkat deui, sanaos dina pangalaman pribadi kuring sareng Béta munggaran ieu ios 9.1 kaleresan nyaéta Apple masih kedah damel seueur sabab sigana langkung teu stabil sareng kinerja langkung goréng dibanding ayeuna 9.0.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ramon cenahna

    Tapi kumaha upami anjeun gaduh kagancangan anu langkung handap pikeun ngonsumsi kirang langkung? Éta katerangan.

  2.   David Lopez del Campo cenahna

    Pikeun rasa kuring enya, kuring saprak iOS 9 kaluar. sareng bagian tina konsumsi batréna parantos dikirangan panginten, sahenteuna dina kasus kuring.

  3.   Carlos Balcazar cenahna

    Tingali Manuel diuji sareng diverifikasi, éta
    Kinerja henteu signifikan. Kumaha perasaan anjeun?

  4.   Manuel Reigosa Reyes cenahna

    Nya, sakedik langkung gancang sareng batréna langkung lami sakedik deui tanpa nyimpen sareng ngahémat upami tahan sakedap deui

  5.   Biyrun cenahna

    Éta ngajantenkeun kuring lag dina multitasking dina iPhone 6 Plus sareng iPad 3. Lags nyaéta keyboard sareng lag multitasking. Duanana diénggalan sapertos énggal. Ningkatkeun kagancangan dina iPhone ku nempatkeun wallpaper aslina. Apple biasa ngamutahirkeun alat langkung saé. Sajauh ieu duanana éléh dina pagelaran.

    1.    Xavi cenahna

      Naha anjeun nyarankeun yén kuring ngamutahirkeun iPad 3 kuring? Naha ios 9 langkung gancang dina iPad 3?

      1.    Luis Padilla cenahna

        Sacara pribadi kuring henteu merhatoskeun seueur bédana

  6.   Norbert addams cenahna

    Dina iphone 6, 5s sareng 5s kuring henteu acan merhatoskeun bédana anu kaleuleuwihi, tapi leres aya hiji hal dina 4S anu kuring ningali dina pidéo éta. 4-an bisa dimimitian tiheula ku ios 8.4.1, tapi nalika dimimitian butuh sababaraha detik pikeun tiasa dianggo, janten gersang; Nanging di iOS 9 nalika dimimitian (sanaos numutkeun kana waktos éta langkung laun) éta sayogi ti detik 0, anu kanggo kuring janten langkung gancang ...

    Sareng hemat batréna sigana saé pikeun kuring.

  7.   Esther cenahna

    iOS 9.0.1 ngajantenkeun iPhone 5s kuring langkung laun tibatan biasana, ngagaduhan waktos anu langkung sesah pikeun muka konci sareng ngakses aplikasi.

  8.   Luisiño Mismiño cenahna

    iOS 9 ngajantenkeun mini iPad kuring janten pisan, lambat pisan. Q naha aya cara naon waé pikeun balik ka vérsi anu lami contona ka ios 7

    1.    Luis Padilla cenahna

      Éta henteu tiasa

  9.   Luis Mariñez cenahna

    Kuring gaduh mini iPad 3 sareng vérsi na 8.4 sareng nembongan kuring pikeun ngapdet ka IOS 9.2. Naha langkung saé pikeun ngapdet iPad mini 3 ka IOS 9.2 atanapi tetep sareng IOS 8.4?